IRC-Galleria

Väsyttää. Sain keksittyä sille syyn. En ole nukkunut hyvin. Mikpi? Sikpi....

Tulin junalla Mikkeliin. Huomasin taas ajatelleeni tuota koulua ja sen suoritusten puutetta. Selvitys opintotukilautakunnalle ja parin kurssin suoritusten sopiminen pitäisi saada hoidettua. Asia vaivaa alitajunnassa jokainen hetki. Ehkäpä saisin itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaisin pari sähköpostia. En tänään kuitenkaan, koska väsyttää. Tahtoo vaan olla ja katsella pari leffaa. Eihän se nyt syyslomalla niin väärin oo....?

Sitäpaitsi. Tää ja huominen on mun ensimmäiset vapaapäivät kohta neljään viikkoon, kun voi vaan rauhottua ja olla. Eli siis en aio nyt tehdä muuta kuin olla.

Ihmismieli on jännä. Niinku Katri sanoo, että valehdellaan pienemmäksi vahinko. Tää taitaa olla just sitä. Asioitten siirtäminen alkaa vituttamaan itseänikin suuresti. Tarttee nyt jonkun joka potkii perseelle. Taidan mennä heti maanantaina käymään Ullan luona. Se auttaa aina.

Ja mikpi juuri tän kaiken keskellä on taas halvatunmoinen ikävä, mikä ryömii esille ja sit sitä ei saa piiloon millään... Perse. Tai sanoisinko voi että morjens.

"...murskattuja haaveita, niin täydellisen turhalta tää kaikki tuntuu ilman...."

Mut Jenni Vartiaisen uus levy on aivan huikee. Suosittelen lämpimästi. Habille varsinkin ku fanitti sillon Gimmeliäkin niin kovasti :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.