IRC-Galleria

MP3-soittimesta kännykässä on hyötyä. Voi kuunnella musiikkia. Tarvitsee vain USB-liittimen, minkä tökätä koneeseen. Niin ja ohjeman, millä siirtää tiedostoja. Niin ja kun asentaa Windowsin uudestaan niin kantsii tarkistaa, että kaikki asennuslevyt on tallessa. Voin kertoa, että se siitä musiikin kuuntelusta, kun ei ole asennuslevyä, millä asentaa ohjelma koneelle uudestaan, jotta voi siirtää tiedostoja puhelimeen, jotta voisi sitten kuunnella musiikkia.

Voin kertoa, että kylläpä taas elämä on ihan vitun hienoo.
No vittu en oo.

Sony DSC-T70. CyberShot ja kaikki.

Jos joku osaa käyttää sitä niin voi tulla neuvomaan! Ihan oikeesti....

Jeij!Torstai 17.01.2008 18:31

Näköjään välillä kannattaa kärsiä huonoista hetkistä. Ullan sanat "asioilla on tapana järjestyä" vaan osuu taas oikeeseen.

Pirun kovasti sitä kuitenkin jännittää, vaikka hypin ja kiljun riemusta. Taas on tarjottu yksi näytön paikka. En olisi koskaan uskonut, että mulle tarjoutuu juuri tällanen tilaisuus. Mistä vielä saa korvauksen ja missä vielä voisi olla tulevaisuudessakin hyvät mahdollisuudet jatkaa matkaa :D Joo. Sain sen harjottelupaikan.

Opinnäytetyö, jonka alottamista kovasti lupailin, on kyllä alkamassa. Aloitusajankohta vain siirtyy hieman.... Kyllä musta tulee se tradenomi. Saattaa vaan vielä hieman kestää... :D
"Hyvällä pokalla ja tasaisella äänensävyllä pääsee urallaan hiton pitkälle."

:D

Mikä vitun laatukäsikirja?!Torstai 03.01.2008 16:52

Joo joo. Hienoo. Vuosi vaihtu.

Paskimmat uuden vuoden toivotukset top 4:

4. "Menestyksekästä uutta vuotta!"
Siis mun vuosi ei niiku voi olla hyvä, jos mä en menesty....? Sitäkö tällä tarkotetaan?

3. "Rauhallista uutta vuotta!"
Siis yrittääkö joku vihjasta et mun elämäntyyli ei ehkä oo ihan rauhallisimmasta päästä ja sille pitäis tehdä jotain...? WTF?!

2. Laitat jotain halvatun kiertoviestejä ja yrität keksiä niihin jonkun nasevan adjektiivin uuden vuoden toivotukseen. Unohda se. Kaikki ne ovat tuhoontuomittuja. Mikään ei ole hyvä.

1. "Parempaa uutta vuotta."
Siis sä väität et mun vuosi oli paska? Ai miten niin se oli paska? Kyllähän kaikkee sattu ja tapahtu mut hittooko sä siitä alat. Kyllä mun vuoteen mahtu myös monta helvetin hyvää juttua kaiken shitin sekaan!

Eli... Perus "Hyvää uutta vuotta" toimii.

Niin. Se oppari. Ensi viikolla sitten. Mut nyt se alkaa. Pakko.

Elämisen sietämätön olotilaMaanantai 31.12.2007 01:16

Siis ensin kuvittelet et on tosi perseestä ku et keksi mitään tekemistä uudeksi vuodeksi. Ja sitten vielä että kenen kanssa ja missä teet mitäkin.

Väärässäpä olit. On vielä enemmän perseestä. Olla nimittäin töissä. Vaikka ensimmäistä kertaa moneen vuoteen tulee kutsu viettämään uutta vuotta helvetin hyvien tyyppien kanssa. Salettiin olis ollu hauskaa. Mut minkäs teet.

Vieläkin olet väärässä. On vieläkin enemmän perseestä olla nimittäin kipeenä uutena vuotena yksin kotona! Ennemmin töissä. Olis ainakin ihmisten ilmoilla hyvien tyyppien seurassa.

Raahaudutaan siis huomenna töihin vaikka puolikuolleena.

SanatonKeskiviikko 26.12.2007 06:24

Vaikee tila olla. Ja silleen. Uikaa kaikki mun henkilökohtasissa kyyneleissä. Ja hukkukaa niihin.

Jeij!Lauantai 22.12.2007 20:12

Mut Paramore on vaan huikee. Suosittelen.

[Ei aihetta]Lauantai 22.12.2007 14:41

Yhdyn vieläkin edelliseen....

no mut jos on noloa...Lauantai 22.12.2007 06:12

... niin on noloa!!! :D :D