IRC-Galleria

Ihan ensimmäisenä on kiitettävä Sannaa ja Hannaa hyvästä lauantai-illasta. Samanlaista tuskin tulee pitkään aikaan. Toisena pakko todeta, että voi perse, ku et Marjo ollu mukana.

Homma alkaa perjantaina. Mikkelin tytöille kiitsa mukavasta illasta. Tortillat on hyviä vielä sunnuntainakin :D

Lauantai koittaa. Tiedän jo valmiiksi sen olevan tylsä, mikäli vietän sen Mikkelissä. Kaikki hajottaa sillai kivasti ja ikävä puristaa hulluna koko ajan. Päätän lähteä hilliin. Iskä lainaa autoa, että voin suorittaa eräitä pakollisia vierailuvelvotteita.

Saavun hilliin. Hiton tylsää. Kaikki kaverit on jossain maailmalla. Onneksi tajuan soittaa Sannalle. Puhelun aikana päädymme tulokseen, että minä suuntaan Jyväskylään. Jesh! Vierailuvelvotteet voin hoitaa sunnuntainakin.

Jyväskylään saavuttuani korkkaamme vodkapullon. Ilta etenee lepposasti. Suuntaamme kaupunkiin ja sen yöelämään. Baarissa on kivaa ja pilkku tulee. Tässä vaiheessa olemme Sannan kanssa kadottaneet Hannan ja muun porukan. Sekä kokoomuksen. Perse. Haetaan siis pizzaa.

Istumme pizzerian rappusilla pizzojen kanssa. Mieshenkilö tulee kertomaan meille, että viereisessä kellarissa on saunatila, missä on heidän jalkapallojoukkueen saunailtaman jatkot. Totta helvetissä mennään.

Päästään saunatiloihin. Syödään pizzaa ja jutustellaan jalkapalloilijan kanssa mukavia. Päätämme tässä vaiheessa iltaa kertoa olevamme poliisi ja karatekouluttaja (minä) sekä uimavalmentaja (Sanna). Homma menee täysillä läpi. Tilanne alkaa kuitenkin vahvasti vaikuttaa siltä, että täältä ei kyllä heru mitään. Perse.

Saunatilaloihin on myös eksynyt 42-vuotias naishenkilö. Hän päättää alkaa pohtimaan minun ja Sannan seksuaalista suuntautumista. Lopputulos: minä olen lesbo ja Sannan pitäisi laittaa nenärengas klitorikseen, jotta tietäisi jotain naiseudesta. Että näin. Päätämme poistua paikalta huutamalla 42-vuotiaalle ryhävalaalle (joka näytti tissit) imartelevia kommentteja.

No niin. Nyt ollaan keskustassa. Kotimatka alkaa. Infernon kulmalla joku luomu pysäyttää auton ja tarjoaa kyytiä. Hypätään kyytiin ja luomu kyyditsee meidät Sannan kämpille. Keskustelun pätkä:
"Keittäsittekö mulle kahvit ku kerta toin teidät kotiin?"
"Ei meillä oo kahvinkeitintä."
"No mut jos jotain teetä tai jotain."
"Voit keittää vettä kattilassa jos haluut. On siellä jotain venäläistä teetä."
Luomu työntyy sisälle. Sanna lähtee kusettamaan koiraa. Jään yksin luomun kanssa. Onneksi saan tuttavalta kännipuhelun. Jauhan puhelimessa höpöhöpö juttuja. Luomu hengaa vieläkin sohvalla. Sanna tulee sisälle. Luomu hengaa vieläkin sohvalla. Aletaan juttelemaan härskejä. Luomu kuuntelee about 15 min ja päättää poistua.

Aamulla aamukahvit Hannan luona ja sit kummityttöö morjestamaan. Ajan takaisin hilliin. Hillissä vierailu kummipojan luona ja äitin luona. Ehdin juuri ja juuri torkahtamaan puoleksi tunniksi iskän sohvalle ennen ku pitää taas kiirehtiä junaan.

Iskä heittää asemalle. Menen ostamaan lippua. Siis MITÄ?! Juna on tässä vaiheessa 20 minuuttia myöhässä. Jes. Odottelen kärsivällisesti asemalla sisällä kuunnellen lasten huutoa, koirien ärinää toisilleen ja kahden tytön PMMP:n kappaleiden uusia versioita. Perse. Päätän siirtyä laiturille, sillä juna tulee 5 minuutin kuluttua.

Laiturille päästyäni totean, että juna myöhästyy vielä toiset 20 minuuttia. Perseperse. Ei auta muu ku purra huulta. Kertaan mielessäni pankkitilini saldoa ja epäilen sen olevan vahvasti miinuksella maanantaina. Perse.

Juna saapuu ja pääsen junaan. Löydän paikkani. Huomaan kellon olevan 19.03. Mikäli juna olisi ollut ajoissa, olisin jo Mikkelissä. Perse. Edellisen illan rientojen kustannukset hyökkäävät mieleeni. Huomaan myös hävittäneeni kengän korosta korkopalan. Perse.

Matkaa on kulunut 10 minuuttia. Mies astelee vaunuun ja kertoo jokaiselle vaunussa olijalle (HUOM! jokaiselle henkilökohtaisesti) Jumalan rakastavan juuri häntä. Ihanaa. Olen edellisenä iltana juonut koko elämäni, mutta darrapäivä on pelastettu tällä tiedolla.

Juna on vihdoin Mikkelissä ja pääsen ystävällisesti Simon kyydityksellä Siwan kautta kotiin. Sipsiä ja dippiä. Jes!

Eipähän voi sanoa reissusta muuta, kun että hauskaa oli kuten aina Sannan kanssa liikkuessa. Toivottavasti nopeesti otetaan uusiks.

Ilta tiivistettynä yhteen lauseeseen:
"Hitot mä kaikenmaailman sameista ja janeista. Onneks tuli lähdettyä yhdelle bisselle."

Niinpä niin... :D

Mä mitään miestä tarvii... vol 4. Lauantai 22.09.2007 02:30

Siis sähköt häviää. Ajatuksenjuoksua by Petra:

"Voi vittu jos meni sulake! Kuka vittu sen nyt tulee vaihtamaan? Eihän mulla edes ole sulakkeita. Ja missäs mun sulaketaulu edes on....?"

Soitan Marjolle ja varmistan, että onko koko kaupungista hävinny sähköt vai onko soitettava joku vaihtamaan sulaketta.

Koko kaupungista on siis menny sähköt. Onneks en ehtiny ruveta riehumaan sulakkeitten kanssa... =)

Ja tottakai kaiken tämän keskellä mietin: "Hitto ku ei oo valoja. Mut hei onhan mulla toi pöytälamppu..." Niin. Mikä toimii kuten muutkin lamput. Sähköllä.

"Välillä kyllä hävettää olla sun veli..."

426 = 1500?Keskiviikko 12.09.2007 00:47

Eikö niin... Joko tiristän itestäni tuon 1000 sanaa vielä paperille tai sit maksan ne hiton opintotuet takas joskus.... Hmmmm.... Itkupotkuraivarit. Miks piti taas jättää viime tippaan...

Tosin ilman sitä viimestä tippaa ei sais asioita tehtyä. Eikä olis tajutonta krapulaa. Äwä äwä äwä...

Tuntee tradenomin sisällään.... NOT!Tiistai 11.09.2007 01:33

Siis pää lyö ihan hulluna tyhjää. Vaikee alottaa. Ei taida auttaa edes tissit tässä vaiheessa.

Täytyy varmaan lähtee ettimään jostain se tradenomi.
Joo siivosin melkein. Ja kirjotin 1500 sanaa melkein.

Illalla töihin. Kuinka kulutan siis aikaa? No en ainakaan siivoamalla tai koulutehtäviä kirjottamalla.

Katsellaan töllöö. Little Miss Sunshine (on muuten maailman paras hyvän mielen elokuva) ja Serranon perhe uusintoina. Jeij! Ikävä on.... :(
Petra Tarkiainen - Marjo Saastamoinen: 8%

Kusijonoja välttääksenne livahdatte ravintolan takahuoneen WC-tiloihin, jonne sitten jäättekin loppuillaksi, koska Marjo saa oven lukon jotenkin jumiin, eikä kukaan kuule teitä metelissä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: viski

Sukujuhlien SmallTalk -läpät...Tiistai 04.09.2007 15:44

"Siis Petrahan oli 15-vuotta?"
No vittu joo. Ja oon myös seuraavat 10 vuotta, jos satut kysymään seuraavissa sukujuhlissa samaa... Samainen mummo otti myöhemmin pikku kännin päälle ja tuli selittämään tarinaa siitä, kuinka hän ei oo usein näin "pieruissaan"...

"No mutta jokos sinä pääsit ylioppilaaksi?"
No vittu joo. Kiitos vaan siitä vaasista, minkä annoit lahjaks. Oon kyllä jo opiskellu ammattikorkeakoulussa 3 vuotta... Siinä samassa koulussa, missä opiskelin vuosi sitten, kun edellisen kerran tapasimme...

"Kustantaakos isäsi sulle vielä ratsastustunnit?"
Vastaapa tähän kysymykseen ei.

-->

"Ai isälläsi EI siis ole rahaa kustantaa sinun elämistäsi opiskeluaikana?"
No vittu joo... Tässä vaiheessa vaihdetaan isän kanssa merkitseviä katseita. Mumise jotain vastaukseksi...

-->

"No onkos se isäsi antanut sinulle jo luottokortin?"
No vittu ei. Osuuspankki myöntää ihan opiskelijalle itselleen sen vitun luottokortin.

-->

"No kai nyt isäsi maksaa ne laskut? Kyllähän se hänelle kuuluisi."
No vittu ei vieläkään. Päätä keskustelu hymyilemällä kauniisti ja poistu lähimmän viinipullon luo. Tai vaihtoehtoisesti etsi suvun suosikki-serkku ja kiinnitä huomio häneen. Poistu paikalta vitun äkkiä vetämään kännit.

"No mutta eikös se olisi jo aika etsiä mies elämään?"
No tuota... Yritetty on, mutta kun ei. Ja miten niin jo aika? MÄ OON VASTA 22-VUOTIAS! Mulle ei oo vielä aika tehdä mitään.

"Voi kun tuo sinun serkkusi on niiiiiin reipas ja ihana. Suorittaahan hän jo asepalvelusta."
Niin ja Suomessahan ei juuri kukaan suorita sitä. Minähän tässä oonkin ihan hiton luuseri, kun olen meistä serkuista ainut, joka hankkii itselleen korkeakoulututkinnon, tekee opiskelun ohella kahta työtä ja on mukana vielä aktiivitoiminnassa. Niinpä niin...

Siis ensi sukujuhliin:
- hanki työpaikka: ihan sama mikä, kunhan on joku että voit kehuskella mitä palkkaa tienaat
- hanki itsellesi mies: ihan sama kuka, kunhan on joku jota voi näytellä. Etpähän ole vanhapiika 22-vuotiaana...........! Mikäli miehen hankkiminen kariutuu jostain syystä...
--> hankkiudu raskaaksi; kukaan ei ainakaan kyseenalaista ikääsi tai sitä mitä teet siviilissä. Olet näin ollen saanut jotain aikaseksi.
- sopikaa isänne kanssa etukäteen, mitä vastaatte kun joku tulee kysymään paljonko isäsi tienaa/paljollako hän tukee opiskeluanne. Onko se niin vitun väärin yrittää tulla toimeen itse...?
Siis joo... Olen onnistunut seuraavissa asioissa (itselläni ei ole hajuakaan, että miten...):

- poistin vga-näytönohjaimen (tai jotain... mutta tästä on onneksi aikaa ja kaikki toimii taas... ainakin melkein...)

- sain näppäimistöni vinkumaan ihme ääniä
- näppäimistöni ei kirjoita kuin isoja kirjaimia
- jos CapsLock on päällä, saattaa jopa pieniä kirjaimia irrota

Tässä vaiheessa olen vielä kirjautuneena messengerissä. Mutta eipä mitä: kirjoitan viestiä Niinalle, kun huomaan, että Enter-näppäimellä ei tapahdu mitään muuta kuin rivinvaihto omassa viestiruudussani. Mitä teen? Kirjaudun ulos messengeristä.

Yritän kirjautua uudelleen sisälle. Ei. Salasana on muka väärä. Mitä teen? Soiten atk-tukeen eli Antille. Antti ei vastaa (siis miks vitussa ei ku kello on vasta puolen yön?!). Soitan toiseen atk-tukeen eli Juholle. Juho on nukkumassa ja onnistuneesti herätän hänet. Saan kuin saankin neuvoja, mutta mikään ei auta. Päädymme palauttamaan järjestelmää. Järjestelmän palauttaminen alkaa kädestä pitäen (puhelimen välityksellä). Kuitenkin Juholla on vielä rohkeutta lopettaa puhelu sanoihin: "Kyllä sä Petra osaat sen tehdä."

Niin... Kyllähän tämä koneen tuhoaminen onnistuu. Mainitsematta on vielä seikka, että koneeni on odottanut huoltoon pääsyä n. 7 kk. Antille vaan kiitos, ku jemmasit mun tärkeitä tiedostoja. Ja Mikko kiitos, kun selvitit mun koneen takuun voimassaolon. Ja Juho: kiitos kärsivällisyydestä. Vieläkö jotain...?

Mä mitään miestä tarvii... vol 2.Maanantai 20.08.2007 23:47

Siis jos se teflonpannu on likanen ja peset sen ja vielä sen jälkeen se on tosi tahmanen: HEITÄ SE POIS HYVÄ NAINEN! Älä ala paistamaan sillä ainakaan ruokaa! Ei oo nimittäin parhaimmasta päästä mausteena se tefloni....

Ja mikäli nyt niin pääsi käymään, että paistoit perunoita pannulla, niin laita tuulettimet täysille ja ikkunat auki. Käry on nimittäin aivan unbelievable.... :D

Sählin sählin...

T: zählääjä-häilis summer 2007 (mikä on nimittäin ihan paska)

Ps. Silmiä kirvelee....

Mä mitään miestä tarvii...Maanantai 20.08.2007 20:53

Siis asunnossani oli aivan HUGE hämähäkki. Tottakai asian huomattuani nousin ensin tuolille seisomaan. 2 minuuttia mietin, että mitäköhän sitä tekisi, sillä huutaminen tuskin auttaa. Noh...

Puhelin käteen ja soittamaan kaverilleni Simolle apuaapuahätähätä -puhelu. Simo ei vastaa. Toiset 2 minuuttia kuluu.

Onneksi olen kaukaa viisas ja läheltä helvetin hyvännäkönen: imuri. Koko ajan hämähäkki silmällä pitäen loikin siivouskaapille, nappaan imurin ja syöksyn imuroimaan hämähäkkiä. Tämän suoritettuani oli aivan pakko pitää imuria vielä puoli minuuttia päällä, ihan vain varmistaakseni hämähäkin täydellinen katoaminen imurin pölypussiin.

Että näin... Ei mikään turha täti :D