IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Ny loppuSunnuntai 05.03.2006 01:29

Kieltäydyn.

En vaan jaksa vastailla kilometrin pitusiin haasteisiin. Sorppa. Kyselkää iha jos joku juttu kiinnostaa...en jaks ruvet laatimaa elämääni elämää listoiksi.

Kiitos. Nam.

Se teki senTiistai 14.02.2006 22:22

Juho osti itselleen ystävänpäivälahjaksi tietokoneen. Mä sain sydäntyynyn, jolla on kädet ja jalat ja pusuhuulet. No, oma napahan on aina lähinnä... :P Ehti se sitä jo vissii kolme päivää miettii et ostaisko se sen koneen. Pelottavaa. Jokakeväistä moottoripyöräkuumetta odotellessa...

Mä kävin kukkakaupassa tänään. Siel oli kivaa.Mustaki vois tulla kukkakaupan pitäjä.

Täytynee palata Maasillantielle. Netteilen Korvankulmalta, kun Juho ei oo viel tilannu laajakaistaa... :P Kai se senki pian tilaa...vaikka eiväthän ne pelit sitä vaadi. Uhkasin jo käyttää lukulomani nörtiksi kehittymiseen. Pelaisin Rome total warii ja medieval total warii ja mitä niit ny siel on...Tai sit mä luen bilsaa et pääsen yliopistoon. :P

Joo...

Ystävänpäivii <3

Haaste... :)Maanantai 13.02.2006 20:28

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Mulla on sukat,farkut,niittivyö,alushousut,rintsikat ja kauluksellinen trikoopaita.

Haastan
1.entertainment
2.hempukka
3.Jnes
4.Mac_Sakke
5._fay_

HAASTE!Maanantai 13.02.2006 20:25

Tehtävänanto: Paljastan 5 omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Kun leivon, olen perfektionisti. Kakun kuorrutuksen teko saattaa pilata päivän ja ajaa minut hermoromahduksen partaalle.

2. Laulan kuuntelemani musiikin mukana, kun ajelen yksinäni. Suosikkeja PMMP ja Juli :P

3. Säästän kuitit, kun otan ne pois kukkarosta. Sitten lajittelen ne kuukauden mukaan ja sitten joka kuukauden päivän mukaan. Onpahan edes jotain järjestyksessä...

4. Olen koukussa karpalomehuun. Vitalin tai Marlin :)

5. Käännän vessapaperirullan oikeinpäin sen oleessa väärinpäin, jos käyn kyseisessä vessassa lähiaikoina uudestaan. Paperin kuuluu tulla rullan päältä, ei takaa rullan ja seinän välistä!

Haastan seuraavat henkilöt
1. Jnes
2. ^toyboy
3. entertainment
4. Mac_Sakke
5. hempukka

HähhähhääLauantai 03.12.2005 01:20

Siitäs saitte. Soiko päässä soiko? Pitääki.

Pidin aamunavauksen. Alussa soitin The joulukalenterin On hienoo olla tontumies -kappaleen. Sitten kerroin mein joulukalenterin (lumilyhty) tarinan ja valitin heijastimien puuttumista. Varoitin ajelevani tuolla missä ihmiset liikkuvat. Jos en näe heitä, saatan ajaa yli. En tahalteni, vaan koska en näe. Yksinkertaista, mutta niin vaikeaa.

Lopuksi omistin Ellan ja Aleksin Nuijapäät-kappaleen Niille, jotka eivät käyttäneet tänäänkään heijastinta tai pyörän lamppua.

"Nuijapäät! Nuijapäät! Tanssikaa nyt nuijapäät! Jälkeen sammakoiden häiden tanssi alkaa nuijapäiden. Nuijapäät! Nuijapäät! Tanssikaa nyt nuijapäät! Salsa rumba breikki foksi. Kohta tuutte sammakoksi. Nuijapäät! Nuijapäät! Tanssikaa nyt nuijapäät! Jälkeen sammakoiden häiden tanssi alkaa nuijapäiden. Nuijapäät! Nuijapäät! Tanssikaa nyt nuijapäät! Salsa rumba breikki foksi. Kohta tuutte sammakoksi.!

Vihdoinki!Keskiviikko 16.11.2005 23:07

Inssi meni läpi. Ajoin sorollan palestiinast kotti. Olis voinu pistää merkil et se mittari valettelee kymmenel km/h...mut en mitää hämminkii silti aiheuttanu :P vielä xD en kyl ajatellukkaa aiheuttaa :P et sen pualeen. Saa nähr menenks huame kouluu sorollal :P siel on parkkis kuitenki iha pirun piukas porukkaa.. :S no jaa..mut siihe on sit vaa totuttava :) kaikkee tottuu, paitsi jääpuikkoon persees (se ehtii sulaa ennen).

Sain säärystimekki valmiiks aamupäiväst :) sitä jäi sitä lankaa viel. Ja nyt mietin ankarasti, pitäiskö tehdä viel pipo. Sydänkäpyseni kinuu kylläkin kärsänlämmintintä. Ja mulla on päähineitä enemmä ku laki sallii. Vaatteitaki on. Kuha vaa käyttäis kaikkii :P Ehkä mä joku päivä opin.

Koeviikkoki alkaa pian. Aika kammottavaa huomata, että viimine jakso alkaa koht ja sit on lukuloma ja sen jälkee kirjotukse. Äikkä, ruotsi, pitkä saksa, pitkä matikka, kemia, biologia. Vähä lukemist. :S

Sain tänää ison kirjeen keskustanuorilt. Osallistuin niide kyselyyn Studia-messuil ja nyt ne lähetti mulle iltalukemista, kynän ja heijastimen :) Heijastin jee jee. Mua harmittaa ku ihmise ei käyt heijastimii. Ei oo meinaa paha homma asentaa heijastint takkiin. :P Aika pieni juttu, joka voi kuitenki pelastaa hengen. *hmm.*

"Tää ei oo sun ohjelma enää" kuuluu sohvalta. Kello on selvästi yli yheksän. Piente tyttöje ja poikie nukkumaamenoaika.
- Vanhemmat »