IRC-Galleria

PhelpsAddict

PhelpsAddict

ei enää kestä
  noh nanna... joko on tarpeeks muikea ilme??
  Albumi
  Nobody anymore

  Etkö vielä ole jäsen?

  Liity ilmaiseksi

  Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

  Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

  Koiran yksitoista pyyntöä ihmiselle

  Rico ja Cira <33
  1. Elämäni kestää ehkä kymmenen vuotta tai hieman enemmän. Jokainen ero sinusta merkitsee minulle kärsimystä, ajattele tätä ennen kuin hankit minut.

  2. Anna minulle aikaa käsittää, mitä vaadit minulta.

  3. Isäntäni, älä anna minun pettyä, istuta luottamusta minuun - siitä elän.

  4. Jos et ole minuun tyytyväinen, älä ole minulle kovin vihainen, äläkä sulje minua sisään rangaistukseksi, sillä sinulla on työsi, huvisi ja ystäväsi - minulla on vain SINUT!

  5. Puhu joskus kanssani. Vaikka en täysin ymmärrä sanojesi merkitystä, niin ymmärrän joka solullani äänesi sävyn, joka puoleeni kääntyy.

  6. Tiedän isäntäni, miten minua kohtaan käyttäydyt, sitä en unohda koskaan.

  7. Pyydän; Harkitse ennenkuin lyöt minua. Leukani voisivat satuttaa sinua ja murskata pienen kätesi luut, mutta en koskaan halua käyttää niitä tähän.

  *) 8. Huomioi isäntäni tämä: Olen aina lattian rajassa. Kun nukun lattialla, hengitän ilmaa lattian pinnasta, jossa kosteusvauriohome-toksiinia on eniten ja nuolen välillä muovimattoa, jossa on streptomyces griseus bakteerin (=ns sädesieni) erittämää valinomysiini myrkkyä, jotka saavat minut ärtyisäksi ja voivat muuttaa koko persoonaani. Myrkyn vaikutus lakkaa jo muutamassa vuorokaudessa kun pääsen raittiiseen ilmaan! Rakas isäntäni, myös pieni leikkikaverini-sinun lapsesi kärsii tästä, JOTEN AUTA MEITÄ!!

  9. Ennen kuin haukut minua työssäni haluttomaksi, vastahakoiseksi, tai laiskaksi, ajattele; ehkä sopimaton ruoka kiusaa minua, ehkä olen pakotettu olemaan liian kauan auringossa, tai kuumassa autossa tai saattaahan minulla olla murtunut sydän.

  10. Isäntäni, huolehdi minusta kun tulen vanhaksi. Myös sinä tulet kerran olemaan vanha.

  11. Rakas isäntäni, kulje jokainen vaikea matka kanssani. Älä koskaan sano "En voi nähdä sellaista", tai "Sen on tapahduttava poissa ollessani".
  Minulle on kaikki helpompaa sinun kanssasi - myös viimeinen matkani. Kiitos.
  Rico ja Cira


  Tuuli lyö aaltoja hiekkarantaan ja vie mukanaan kirjoituksen: "Yours forever"
  Eikö kaikki kestäkään ikuisesti?

  Teksti: Oiva Rutanen