IRC-Galleria

ÄLÄ LUE!Sunnuntai 31.12.2006 21:06Älä lue tätä missään nimessä.

Älä lue tätä..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*älä lue enempää..*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
** nyt sä teet pahan virheen!**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
älä sit sano et en varoittanu*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
* noni...*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sinä joka luet tätä, jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi niin kuolet ensi viikon torstaina.


LöL :'D

Ihanaa Joulua!Keskiviikko 27.12.2006 19:44

Olipas mukava joulu :D sain mukavia lahjoja,hyvää ruokaa ja kaikki meni parhainpäin :D
Huono puoli vaan että söin kaikki joulusuklaani loppuun :(

Mutta HYVÄÄ JOULUA!

Hoooo O.o löysinpäs tällaisen :PPerjantai 22.12.2006 15:10

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

5 päivää! :)Tiistai 19.12.2006 20:34

5 päivää aattoon,jiihuu :)
Yritinpä tänään laittaa vammasia jouluvaloja,ne meni viel enemmän vaan sotkuun.

Ja tää hemmetin homogalleria poisti äsken mun pitkän merkinnän. Pitää nyt saatana kirjottaa se uudeleen tai sitte minä idioottina poistin sen. voipersee...

Tänäänpä todesin että menee hermo valehtelijoihin. Toki kaikki joskus valehtelee mutta niihin menee hermo jotka valehtelee AINA. Toki ehkäpä valehtelulla saa mainetta & kunniaa mutta mun osalta saa vaan halventavia katseita.
Esim. Joku väittää olleensa viikonloppuna riehumassa kaupungilla mutta onkin oikeasti kiltisti istunut kotona äidinm vieressä sohvalla katsellen jotain ompeluohjelmaa.
Totuus on paljon parempi kuin valhe. Joten älkää suurennelko asioita vaan kertokaa miten ne oikeasti on.

Sitte kanssa menee hermo hikkeihin. Varsinki menee hermo jos itse saa vaikeasta kokeesta 6+ ja on siihen tyytyväinen niin tää pelle tulee luokasta masentuneena: Byhyy,sain kokeesta 9+,oisin halunnu 10+,elämäni on pilalla,teenpä itsarin.
Ja sitten itse kattoo tyytyväisenä 6 saamaa koettaansa niin tää paskapää tulee olan taakse: Voi saitsä noin huonon? Lue kuule ens kerralla paremmin! Sitte kattoo suu auki sitä paskapäätä ja on että aha. mun mielestä tää numero on ihan hyvä.
Voisi nää 10 oppilaat pitää turpansa kiinni ja eikä myöskään käyttäytyä kuin jotkut pellet!
Sama juttu on niillä kanssa että ne nuolee opettajia ja ottaa koulun liian vakavasti,eikö niillä räjähdä pää?? Toki ei kaikki 10 oppilaat ole tuollaisia mutta jotkut tuntemani osaavat olla niin paskapäitä että huhhuh.

Ja tässä muksut taitaakin olla opetus että älä valehtele ja pidä turpasi tukossa sopivissa tilanteissasi. Ja teitä kanssa kiinnostaa hikisen kävyn verran vammaiset juttuni. Olempas angstttttt :'DD

5 päiväää :DTiistai 19.12.2006 20:17

5 päivän päästä on aatto :)
Tänään sitten järjestelin vammaisia jouluvaloja, ne meni vaan enemmän sotkuun kun niitä käsittelin..hyvä minä.

Olempas huomannut että jotkut ihmiset osaavat olla sitten ärsyttäviä, tarkoitan niitä ihmisiä jotka valehtelevat.
Tietenkin kaikki välillä valehtelee mutta jotkut valehtelee kokoajan. Voisivat välillä kertoa tosiasioita ja miten asiat oikeasti menivät eivätkä suurentele niitä että ne kuulostavat sitten niin "uskottavilta". Totuus on parempi kuin valhe. Valheella saattaa esim. saada mainetta & kunniaa, mutta mun osalta saa vaan halventavia katseita.
Annanpa vaikkapa esimerkkejä jostain liioitteluista-valheista. Joku vaikkapa valehtelee että: Olimpas tässä viikonloppuna riehumassa vaikka oikeasti istuikin kotona kiltisti.

Myös ärsyttäviä ihmisiä osaavat olla jotkut hiket. Itse saa vaikkapa vaikeasta kokeesta 6 + ja olen siihen erityisen tyytyväinen, niin johan se saamarin paskapää tulee sinne olan taakse hillumaan: Byhyy! Elämäni on pilalla,sain 9-. Oisin saanu kyllä 10. Nyt kyllä teen itsarin.
Voisi nekin ääliöt tajuta sanonnan: Kaikkea ei voi saada.
Saatan kyllä vaikuttaa kateelliselta mutta enpä ole. Välillä vaan nämä 10-oppilaat voisivat olla hyppimästä käytävällä: Sain taas kympin jiiihaaa ja tulla surkuttelemaan kun toinen näyttää tyytyväisenä kokeestaan saamaansa kutosta että: Voi! No luet sitten ensikerralla paremmin!
Sitten itse katsoo suu auki ihmetellen miten tuo paskiainen tuollaista alkaa lässyttämään kun olen itse ihan tyytyväinen tähän mitä sain. Voisi nekin taukeroaivot tajuta että pitääkö kaikesta saada 10 ja pitääkö kaiken olla niin täydellistä.
Joo. Menee hermo ja lopetan nämä vammaiset kirjoitteluni nyt tähän.


Tämän päivän opetus taisikin olla että älkää valehdelko/liioitelko vaan eläkää nyt tässä todellisuudessa ja kertokaa kanssa miten asiat oikeasti ovat.
Ja tässä taas luette varmaan niin hikisen kävyn verran kiintoisia juttujani.
Minun ihana joulun odotus & järjesteleminen:

Penteleen lumilyhty-krääsäkalenteri. ei oo voittoo tullu vielä mistään,voi perjantai. Turhaan rahaa menee siihenki hukkaan ku ei kerran voita mitään,voivattu. Tai jos voittaa niin joku valmiiks varakas porvariperhe,elämä on kovaa. ÄLÄ OSTA LUMILYHTY-kalenteria.om

Lumetkaan ei oo tullu maahan..ihanan jouluinen tunnelma,haah.

Kouluun hommaattiin rämäkuusi tuomaan piristystä,ilman niitä koristeita siinä. Tai saatto siinä olla lamput..neki on varmaa just niin kauniita.

Ripustinpa niin hienot jouluvalotkin ikkunaan..neki hajos heti. Lisäks sain pienen sähköiskunkin,elämä on niin ihanaa<3

Raahasin ullakolta joulu-tavaroita,sain pahvilaatikon päähäni.

Tämä ihana joulun järjesteleminen ja odotus on kyllä niin rattoisaa,että huhhuh.

Joulukuusikin varmaan syttyy palamaan,kinkku kärventyy,joululaatitkot mm.lanttu on varmaan niin maukasta,namnam.

Ja sitte ku menee ostamaan joululahjoja niin se saatanan "tillintallin dingding chinko bells"-joululauluja pärähtää soimaan kaupoissa kun astuu sisään sitä sitten kuuntelet vaivalloisesti lahjaa hankkiessas ja senki ettimisessä menee varmaan sellaiset kaks tuntia.

Ja ku tuut ulos kaupasta niin pitäis sataa kauniin valkeaa lunta niin Tadaa,vesisadetta niskaan,namnam<3

Että odotanpas innoissani joulua ja kanssa pidän kovasti sen järjestelystä<3
Että tule joulu kultainen...-räntäinen.

Mutta on tietenkin muitakin hyviä puolia joulussa. Kun lumi tulee niin kaikki kääntyy parhain päin.iiihi. hohhhoijaa :))))))

Ja teitä varmaan kiinnostaa niin hikisen pukin boksereitten verran juttuni<3hiihi.

Xmas tylöö!Perjantai 24.11.2006 16:34

Enää hikinen vaivainen kuukausi kun on jouluaatto. HihaHee :D
Sitten saa lahjoja ja ruokaa,namnam<3 :P
Muutenkin on koulussa jouluinen tunnelma kun ystäväiseni tonttu-xmastree on siellä ja tuottaa paljon jouluniloa :'D olet varmaan kovin kiitollinen kun luet tätä :DD
Mutta joulutulee ja sitten varmaan se likainen hikinen vammainen ryppyinen paksuaivo joulupukkikin kolkuttelee ovilla hipelöimässä pikku lapsia,ai kauheaa :o tai no. ainakin ei varmaan oikea pukki jota nyt ei ole varmasti olemassakaan niin niin tekisi.
Joo
MUTTA
lopetanpas
NÄMÄ
hikiset
JUTTUNI.


JOULU TULEE.

.Sunnuntai 05.11.2006 01:55

kohta on joulu.

O.oSunnuntai 29.10.2006 21:27

huomasin että ohjelmassa nimeltä ennätystehdäs käytetään temppumusiikissa vanhan älä katso temppumusiikkia, se on sekoitettu tuohon toiseen musiikkiin :o
Ja tämäkin oli todella tärkeä juttu,ei elämä. XP

.Sunnuntai 29.10.2006 21:15

DimDim.
Haha.
Plö
Olipa Hauskaa.

.


NAP,NAP,
NAAP,NAAP
NAP,NAP
(vintiöt)

:):):):):):):):):):):)