IRC-Galleria

Pikkusalama

Pikkusalama

It's just coffee shop chicks and white dudes...

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

:SPerjantai 29.02.2008 10:06

Sain tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.
Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5 vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamunna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneensa muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hänen ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään samaa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Laitoin tämän tänne ja pyydän eräitä ihmisiä kopioimaan tämän saman tarinen omaan päiväkirjaansa. Näillä henkilöillä on nyt kaksi vaihtoehtoa:
1. Kopioi tämä päiväkirjaasi
2. Ole niin kuin tämä ei koskettaisi sydäntäsi.

Kuten huomaat, minä valitsin ensimmäisen vaihtoehdon.

Ystävät ovat kuin enkeleitä, jotka nostavat meidät jaloillemme kun siivissämme on jotain vikaa, emmekä muista kuinka lennetään.

hahah nyt kyl hajos ja pahasti :DDMaanantai 25.02.2008 10:27

http://www.last.fm/user/hyi_pikkusalama/

ihanaa et joku näkee oikeesti vaivaa<3 :D Kiitos sulle<3
Piristit mua heti aamusta ja nyt hymyilen varmasti koko päivän :DD

ei hahahh :D:.dd.d.d.dDD

mmPerjantai 22.02.2008 14:52

mul on vähän semmonen kutina et vois käydä
vetää vähä safkaa, sit juosta sinne postiin hakee
ne kledjut, sit vois käydä hakee kaupast jotai
nannaa ja sit vois lähtee stadii =)

yksinäisen emon tarinaTorstai 21.02.2008 17:59

Tounii   sanoo:
meen sit pois ku oon niin emo
Tounii   sanoo:
en voi dataa ku oon emo

[Ei aihetta]Torstai 21.02.2008 02:52

ghihii kivaa<3 moikka

:S:SKeskiviikko 20.02.2008 07:15

nää himaantulo ajat vaan paranee paranemistaan :s

AuTS !

SeinäjokiMaanantai 18.02.2008 12:57

Hmm oli oikein antoisa reissu. Lähettiin joskus 4 aikaa helsingistä junalla kohti seinäjokea. Humalatila nousi kilometri kilometriltä lähempänä päämäärää. Saatiin junas jotain inttipoikia meiän seuraks. Perille päästyä en muista paljoa mitään muuta, kun että käytiin jossain baarissa, heitin mun puhelimen seinäjoen jäiselle tielle, käytiin Seinäjoen Abc:llä ja lähettiin sieltä melkeen yhtä nopeesti pois, pikellä oli paha mieli, tuli laskut, mä aloin negaa ja yhtäkkii oltii rytmikorjaamol ja en ollukkaa enää nii kännissä :D Laatattii piken kaa läpäl ristii ja mentii keikalle sitte. Oli hyvä ja sain silt uudelt kitaristilt plekun jeij :) <3 Matka takas oli aika kuollu. Mut me löydettii latun kaa makuuvaunu ja mentii sinne nukkuu <3 Loppumatka oli tarjolla latun läppää ja homo-testejä :Dd
Kun pääsin stadiin darra alkoi samalta istumalta. byäk. lattu lähti himaa ja tajusin sen liian myöhään joten jouduin odottamaan tunnin bussia latulle. Nukuttii latul melkee 5 asti päiväl ja lagailtii sitte ja lähin joskus illal himaa.

Olen väsynyt :S Mut oli siistii kiitti kaikille parhaille ketä oli siel<3<3

=)Perjantai 15.02.2008 21:49

Nyt on maailman parhain fiilis!!
ei vitsi <3

oon happy !

no mul on kyl kylmä.. Perjantai 15.02.2008 02:35

Tounii   sanoo:
älä hikeenny

[Ei aihetta]Torstai 14.02.2008 13:57

Tänää ois siis pikkuhiljaa aika jatkaa elämää :)