IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

No nih..Keskiviikko 10.06.2009 11:59

Pikkukisut läks uusiin koteihin, meille jäi Hopeanuoli, eli se harmaa. Teija sen risti Hopsuks ja se nimi sit jäi :D Perkeleen pikkukatti syö johtoja joten sitä ei voi jättää yksinää tänne.. Pittää vessassa pittää sitä.

Koirien aitaus ja häkin laajennus tehty. Nyt luulis olevan tilaa juosta ja olla. Päivät saavat olla isossa tarhassa, kun ollaan kotona, mut muuten ovat sit häkissä, joka sekään ei mikkää pieni ole. Vielä puuttuu muutama tukipuu aitauksesta, ja toinen koirankoppi, ni sit on se projekti tehty. Ihanaa.

Samoten äit on jotai puskia tuonu toho mein pihhaa, ja se isännän kans niitä laitellu. Mua kun ne puskat ei vois vähempää kiinnostaa :D Mä selvieisin ilman mitää hörhelöitä, mut äidit on äitejä..

Neitillä edelleen se kaks hammasta suussa, ja kovasti kääntyillään, selällään ei juuri viihdy. Ympäri se kovasti pyörii (vas suuntaan), kun on mahallaa, mut ei o viä liikkeelle päässy. Yöt ja päiväunet meillä nukutaan aina mahallaan, mielellään joko käsi tai jalaka pinnojen välissä :D
Soseissa edelleen pientä opettelua, ei meinaa liharuuat maistua. Kalaa yökkii täysin :/ Mut aijai ko hedelmäsoseet on hyviä :D Puurot välil tökkii mut hed.soseel menee alas. Velleissä ei ongelmaa. Ikäähän neidillä kohta puoli vuotta. Hui ko se on jo iso akka :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.