IRC-Galleria

Pikkutikru

Pikkutikru

Jessica, Marica ja Camilla <3

Täällä taas.Tiistai 21.09.2010 15:07

Ihan pieni hetki on taas vierähtäny edellisestä kirjotuksesta.. Koko kesä tuli tehtyä töitä ja oltua lasten kans. Nyt tässä sitten heitetää keikkaa tarvittaessa.. Eli odotellaan puhelin kourassa et millon tulee puhelu et pitäis töihin mennä. Not. Kyllä se puhelin on iha saunatakin taskussa yleensä ja soittelen sit takasin päin jos on puheluita tullu.

Jaa, tytötki on vähän kasvanu tässä viime kirjoituksesta. Maricahan on nyt 9kk, ja hampaita neidiltä löytyy hurjat kolome. KAikki hirveän kiukuttelun kera tulleita. Neljättä yrittää kovasti pukata. 6kk iässä oppi seisomaan tukea vasten ja myös otaa jonkin verran askeleita tukea vasten. Sitä tekee edelleen, eikä mun mielestä viä tarvi lähteekkää kävelee. :D Kokoa oli tuossa 8kk iässä vähä alta 7kilua. Eli pieni sirpukka on. Mutta kasvaa omalla käyrällään. Hitaasti mutta varmasti :)

Ja Jessica sitten. Kokoa en ossaa sanua, mutta tuossa 1v6kk iässä oli lenkkarit jalassa 10300g :D Eli ei mikkää iso tämäkään neiti. Ikää nyt siis 1v9kk.
Oppi juoksemaan tuossa kesällä, ja kovasti puhua pälättää ja laulelee. Omia laulujaan eli siansaksalla :D Ymmärtää oikeastaan kaiken mitä pyytää tai sanoo, ja kahden kolmen sanan lauseita on jo tullu jonku aikaa. Yleisin on "vauva itkee" kun sisko herää yläkerrassa. Oli se yks päivä kysyny isukilta et "isi äiti missä?"
Kova tahto on jo neidillä, eli ruuan kanssa venkoilee ja jos joku lelu ei mene niinku neiti haluaa niin saattaa kiukutella sille. Suihku on kova paikka, sinne pitäis päästä jatkuvasti. Vie myös likapyykit mielellää pyykkikoriin suihkuun mennessä.
Todella laaja sanavarasto on pikkuakalla, oli jo vuoden iässä, kun puheli kuulemma enemmän ko monet 2-vuotiaat.
Johan se "vittu"kin sieltä on tullu :P Yks päivä tultii isännän kans savuilta nii lastenhuoneesta kuulu vittu..... vittu..... vittu..... Ei onneks tajua sinänsä et se on kirosana. Huvittavaa kun kumpikaa meistä ei ollu kyseistä sanaa sinä päivänä edes sanonu ni mistä se yhtäkkiä sen keksi.

Tytöt viihtyy hyvin yhessä leikkimässä, et saa välil siivottua tai tehtyä ruokaa "rauhassa". Ovat siis lastenhuoneessa portin takana keskenään. Välillä jompi kumpi kiukkuaa mut johtuu siitä kun toinen vie lelun käsistä tai muuta vastaavaa.

Piitukisu lopetettiin kesällä. Raahautu kotio verisenä ja vietii eläinlääkärii, jossa oli kaks yötä, ja lopetettii sit toisena yönä kun sai kramppeja. Oli siis ilmeisesti kettu käyny päälle ja löyty ilmarintaa, ja reikää ruokatorveen asti, kyljessä tikit vaatinu haava jne. Rakas kissaneiti, mutta nyt se saa nauttia pilvien päällä hiirien metsästyksestä.
Meille jäi siis nää kaks urosta, eli Peekis ja Hopsu (Piitun pentu). Ja sit on lisäks Äijä-koiruus.

Mutta tämmöstä meijän elämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.