IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

fuck.Lauantai 11.12.2010 14:09

Hmm... no onneks ei oo enää kuumetta ku äsken mittasin ^__^

Eli siis torstaina mulla oli koulussa ihan älyttömän paha olo, enkuntunnilla mä en nähny välillä kunnolla sitä kalvoo tai mikälie paperi oli mikä näytettii sen kameran kautta. Siis mun silmät oli sillee,ku kamerassa on se zoom. Sitte päätä särki ja ku lähin oli ihan sairaan kylmä, joten kävin stockalla. Ostin äiteelle salmiakkia herkusta ku oli sen nimipäivä. Sitte ostin ittelleni yskänkarkkeja, koska mä yskin kokoajan (jja ne oli alennuksessa) no sitte musta tuntu, et se bussipysäkiltä kotiin oli todella pitkä matka ja tuntu et olis ollu -30. Sitte kotona tuntu et mä kuolen. Mä keitin kahvii,et sais vähän lämpöstä juomaa, sillävälin ku se tippu menin sohvalle makaamaan. Sitte pian äiti ja isä tuli kotii ja ne katto sillee "herranjestas onko sulla kaikki hyvin" ja mitattiin kuume, 38.6. Sitte se nousi loppujenlopuks 39.2.

Sitte ku menin nukkuu about. 22 ni nukuin ja sitte ku heräsin olin ihan pirtee. Sitte menin vaa keittiöön ja katoin et kello oli 23. Olin siis nukkunu tunnin ja musta tuntu et 10 tuntii. No sitte siinä vaa olin ja joku yheltä sit sain unta. Sitte 6 herätys ku halusin kahveelle muiden kans. Sitte ku äiti lähti töihin (isä nukku ja tuija lähti vasta 10 kouluu) ni menin nukkumaan ja heräsin ku ätii tuli isän kans töistä 12 (isä kipeenä, äidillä lyhennetty päivä). ne kävi hakee subit (puolikas vielä syömättä ;p) ja sitte ku olin syöny vähän ni menin nukkumaa. Sitte katoin teeveetä ja menin 23 nukkumaan ja heräsin sit aamulla n. viittätoistavaille 11.

Eilen mulla oli kokopäivän kuumetta, yli 38. Myös sen jälkee ku olin ottanu lääkkeen ja menossa nukkumaa ni mulla oli 38.4.

Nyt ei oo kuumetta mut viel nuhaa ja yskää on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.