IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 25.08.2009 02:00

Kattokaapa tulevia Salkkari-jaksojen nimiä nii tiiätte että ei kaikki kuollu vaikka nii osa luulee:D

Kyrsii!!!!!!!!Lauantai 06.06.2009 18:16

Onko se pakko hommata niitä niin ihania kissan-ja koiranpentuja ku niistä ei sitte enää voida huolehtiakkaa ku ne kasvaa!!!! VOI ELÄMÄ!!!!!!!

hihi <3Torstai 30.04.2009 01:24Kissanelämää

OVET: Älä anna ovien olla suljettuina. Saadaksesi oven auki, seiso takajaloilla ja tao ovea etutassuilla. ... Kun olet vaatinut ja saanut ulko-oven avatuksi, älä mene siitä vaan seiso avatulla ovella ja ajattele. Tämä on erityisen tärkeää kylmällä säällä, sateella, lumisateella tai moskiittojen parveillessa. Pyöröovia on syytä kaikin keinoin välttää.

TUOLIT JA MATOT: Jos sinua oksennuttaa, hyppää nopeasti tuoliin. Jos tämä ei onnistu, mene itämaiselle matolle. Jos itämaista mattoa ei ole lähistöllä, karvalankamatto on hyvä. Oksentaessasi peräänny niin että jäljestä tulee yhtä pitkä kuin ihmisen paljas jalka.

KYLPYHUONEET: Seuraa aina vieraita kylpyhuoneeseen. Sinun ei tarvitse tehdä mitään - vain istut ja tuijotat.

HÄIRINTÄ: Jos toinen ihmisistäsi on keskittynyt tarkkuustyöhön ja toinen vain oleskelee, pysy ahkeran luona. Tätä kutsutaan auttamiseksi, tunnettu myös häirintänä. Häirinnän säännöt ovat seuraavat:

a) Kun valvot ruoanvalmistusta, istu kokin vasemman kantapään takana. Sinua ei nähdä ja on suurempi mahdollisuus että päällesi astutaan ja sinut otetaan sitten syliin lohdutettavaksi.

b) Mene kirjaa lukevien katseen ja kirjan väliin ellet voi asettautua makaamaan suoraan kirjan päälle.

c) Jos kyse on kutomisesta tai paperitöistä, makaa työn tai ainakin sen tärkeimmän osan päällä. Teeskentele torkkuvasi, mutta läppäise aina väliin kynää tai puikkoja. Älä välitä jos työn tekijä yrittää harhauttaa sinua. Muista että päämääränä on työn häirintä. Kirjontatöistä muodostuu erinomaisia riippukeinuja vaikka ihmiset muuta väittäisivät.

d) Kun ihmiset maksavat laskujaan tai laskevat verojaan tai kirjoittavat vuosittaisia joulukorttejaan ... istahda paperien päälle. Jos sinut siirretään pois, katsele surkeana sivusta. Kun työ edistyy hienosti, kieri paperien päälle hajottaen ne parhaan kykysi mukaan. Kun sinut uudelleen poistetaan, työnnä kynät ja kumit yksitellen pöydältä.

e) Kun ihminen pitää sanomalehteä kasvojensa päällä, hyppää lehden päälle. He rakastavat sitä.

KÄVELY: Niin usein kuin mahdollista, syöksy äkkiä ja tarkasti ihmisen eteen, erityisesti kun he kantavat jotain portaissa, on pimeää tai he ovat juuri heräilemässä. Se kehittää heidän liikkeidensä koordinaatiota.

LEIKKI: Nuku tarpeeksi päiväsaikaan, jotta olet pirteä öisiin leikkeihisi. Alempana on useita suosittuja leikkejä. On kuitenkin tärkeää säilyttää koko ajan Arvokkuutensa. Jos leikissä sattuu onnettomuus, putoat esimerkiksi tuolista, pese itseäsi kuin sanoaksesi: näin AIOINKIN tehdä! Se hämää ihmisiä joka kerta.

KISSAPELEJÄ:

Ota kiinni hiiri: Ihmiset yrittävät saada sinut uskomaan, että nuo möykyt peittojen alla ovat jalkoja ja käsiä. He valehtelevat. Tosiasiassa ne ovat sänkyhiiriä, joiden huhutaan olevan maailman herkullisimpia hiiriä, vaikka yksikään kissa ei ole vielä onnistunut sellaista tavoittamaan. Huhu myös kertoo, että vain kaikkein raivoisin hyökkäys voi lamaannuttaa ihmiset sen verran, että ehdit syöksyä peittojen alle hiirten kimppuun. Ehkä SINÄ olet ensimmäinen joka onnistuu maistamaan Sänkyhiirtä!

Vuorten valtias: Tähän peliin tarvitaan ainakin yksi toinen kissa. Mitä useampia, sitä parempi! Jompikumpi nukkuvista ihmisistä on Vuori 303 jota on kaikin keinoin suojeltava toiselta kissalta/toisilta kissoilta. Kaikki konstit käyvät. Tämä peli kehittää erikoisia taktiikoita, koska on otettava huomioon näyttämön epävakaa luonne. VAROITUS: Jos näitä pelejä pelaa liikaa, sinut karkotetaan vuoteesta ja kenties makuuhuoneesta. Jos ihmisistä tulee rauhattomia, ala heti kehrätä ja käperry niiden viereen. Sillä saat tilanteen rauhoittumaan kunnes he nukahtavat taas. Jos satut makaamaan ihmisen päällä tämän tapahtuessa, voitat ja olet vuoren valtias.

LELUT: Kaikki pienet esineet voivat toimia leluina. Jos ihminen yrittää kieltää esineen käytön, se on Hyvä Lelu. Juokse sen kanssa vuoteen alle. Näytä sopivan raivostuneelta kun ihminen ottaa sen pois. Katso aina mihin se pannaan jotta voit varastaa sen myöhemmin.

RUOKA: Saadakseen energiaa nukkumiseen, leikkiin ja häirintään, kissan täytyy syödä. Syöminen on kuitenkin vain puoli huvia. Toinen puoli on ruoan hankinta. Tapoja on kaksi: ihmiselle voi vakuuttaa olevansa nälkään kuolemaisillaan ja että ruokaa on saatava NYT; tai ruokaa voidaan metsästää itse. Ruoanhankintaohjeita:

a) Kun ihmiset syövät, pistä huomaamatta hännänpääsi heidän lautaselleen.

b) Älä koskaan syö omasta kupistasi jos voit varastaa ruoan pöydältä.

c) Älä koskaan juo omasta vesikupistasi jos ihmisen lasi on täynnä ja voit juoda siitä.

d) Jos saat ulkona kiinni jotain syötävää, on vain kohteliasta pyrkiä tuntemaan se. Ole sitkeä - ruoka ei ole kohtelias ja yrittää karata.

e) Kissan Arvokkuudelle ei sovi kerjätä suoraan ruokaansa kuten koirien kaltaiset alemmat elämänmuodot tekevät, mutta on useita tekniikoita pitää huolta siitä, että ihmiset eivät unohda olemassaoloasi. Näihin kuuluu: hyppääminen lempeimmän ihmisen syliin ja äänekäs kehrääminen siinä; asettuminen makuulle keittiön ja olohuoneen oviaukkoon, Suora Tuijotus, ja kiertyminen syömässä istuvien ihmisten jalkojen ympärille samalla surkeasti maukuen.

NUKKUMINEN: Ei yleensä ole vaikea löytää sopivia paikkoja mihin käpertyä. Mikä tahansa paikka missä ihmiset mielellään istuvat, on hyvä, varsinkin jos se on väriltään vastakkainen turkillesi. Vielä parempi jos siihen osuu aurinko tai se on lähellä patteria. Ulkona on tietenkin myös hyviä paikkoja, mutta ne ovat valitettavasti vuodenajasta ja säätiloista kuten sateesta riippuvaisia. Avoimet ikkunat ovat hyvä kompromissi.

RAAPIMISPUUT: Ihmiset voivat olla hyvin suojelevia kaikkeen minkä kokevat omaisuudekseen ja vastustavat voimakkaasti jos huomaavat sinun teroittavan kynsiäsi. Oveluus ja homman hoitaminen kun he eivät ole paikalla, ei auta, koska he ovat hyvin tarkkaavaisia. Jos olet ulkona, puut ovat hyviä. Kynsien terottaminen ihmiseen on ehdottomasti kielletty!

IHMISET: Ihmisillä on kolme päätehtävää: ruoan antaminen, leikkiminen ja huomion antaminen sekä hiekkalaatikon siivoaminen. On tärkeää muistaa Arvokkuutensa kun ihmisiä on lähellä, jotta he eivät unohda kuka on herra talossa. Ihmisten on tiedettävä perussäännöt. Voit myös opettaa ihmisiä jos aloitat varhain ja olet johdonmukainen. Näin saat aikaan toimivan kodin.

Miss my kulmakoru!:((Keskiviikko 01.04.2009 01:05

otin sen äskön pois :((((((((((

JejeeMaanantai 16.03.2009 20:31

Lauantaina kaikki sitte hotellille juhlimaan mun synttäreitä:) Tai no kuka nyt pääsekää tulemaan. Paskempi homma ku Basic element on sillo perjantaina. No mä oon luvannu lauantaina esiintyä että kannattaa jo sitäki tulla kahtomaan! xD

nii-iPerjantai 13.03.2009 17:59

Internetissä kiertävä ketjukirje varoittaa raiskaajista, jotka ujuttavat naisten juomiin sterilisaatiolääkettä nimeltä Progesterex. Ketjukirje on lähetetty rikoskonstaapeli Tomi Taskilan nimissä.

Helsingin rikospoliisin rikostarkastaja Ville Kivistö kertoo kirjeen olevan niin sanottua roskapostia.

-Se ei ole Tomi Taskilan lähettämä. Poliisi ei koskaan varoita kansalaisia ketjukirjeen muodossa.

Lähestymme aina yleisten tiedotusvälineiden kautta, jos tarvetta ilmenee.

Kivistö kertoo kyseisen ketjukirjeen olleen alunperin englanninkielinen. Se on suomentunut matkan varrella.

-Kirje on pyörinyt netissä 1990-luvulta lähtien ja viimeksi tiedotimme siitä viime keväänä.

Ketjukirjeessä kerrotaan naisesta, joka tainnutettiin lääkkeen avulla ja kaapattiin yökerhosta. Kirjeen mukaan nainen raiskattiin useaan otteeseen ja jätettiin oman onnensa nojaan.

Pelottelu jatkuu kuvauksilla lääkkeen vaikutuksista. Sen kerrotaan steriloivan naisen lopullisesti. Lääke on kirjeen mukaan tarkoitettu isojen eläinten, kuten hevosten, sterilisointiin. Yhdessä yleisemmin tunnetun ”deittiraiskaushuumeen”, Rehypnolin kanssa cocktailiksi sekoitettuna lääkeyhdistelmä on saanut lempinimen ”date rape drug”, väittää kirje.

Sterilisoinnin tarkoitus Progesterexia käyttämällä estää kirjeen mukaan raiskauksen uhrin mahdollisen raskaaksi tulemisen ja näin raiskaajan kiinnijäämisen, kun käytössä ei ole dna:ta.

Kirje väittää lääkkeen olevan suosittu raiskaajien keskuudessa. Sen väitetään olevan helposti saatavilla. Kirjeen lähettäjästä ei ole tietoa.

- Tällaisissa tapauksissa tutkiminen on vaikeaa, mutta periaatteessa, kun on käytetty viranomaisen nimeä laittomasti, kyseessä voisi olla virkavallan anastus -nimikkeellä tehty rikos, kertoo Kivistö.

Progesterex on osoittautunut fiktiolääkkeeksi. Hevosia ei steriloida pillerillä. Tammoille on olemassa vain kiimaa siirtävä lääke. Varsinainen sterilointi tehdään kuitenkin ori-hevoselle kuohitsemalla se.

Juomistaan kannattaa kuitenkin pitää huolta. Rehypnol on oikea lääke. Sitä on käytetty joissain raiskaustapauksissa uhrin tainnuttamiseksi. Rehypnolin katunimi on kirjeessäkin mainittu ”date rape drug”.

en kestä ennää.Torstai 19.02.2009 00:13

katoin tuossa eka p.s i love you leffan ja itkin silmät päästäni. ja sitte siihe perään greyn anatomian ja itkin vielä lisää. huomenna varmaan iha silmät turvoksissa töihin. on se herkkää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.02.2009 18:43

jee mulla on keltanen tukka.

Greyn anatomiaTorstai 12.02.2009 00:33

Olipa taas niiiin hyvä jakso Greyn anatomiassa. Aina saa itkeä ku sitä kattoo. Oon aika itkupilli.

Jos ette usko nii kattokaapa tämä!

http://www.youtube.com/watch?v=PHi03jY6Vr0&feature=related

Tämä olen ja ylpeä siitä!Torstai 29.01.2009 00:13