IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 14:38

Taas uus maanantai.
Fiilis on hilpee, en mä nyt oikee tiedä miks, mut hyvä niin. Käyn läpi vaatekaappia ja testaan mitä vetäis päälle ens viikonlopun pikkujouluihin. Elänkö viikonloppuja varten? :DD Noh, täs on taas arki välissä, ja paljon asioita joita tehdä ja johon keskittyy. Kyllä ne tulee hoidettua, vaikka sovittelis kotelomekkoja ja sisäänajais uusia avokkaita. Aina mä hoidan tehtäväni, pakko kun on. Tai ei pakko mut halu.

Viikonloppu meni ohi taas melkosella ryminällä. Perjantaina en lähteny puhelimen pirinästä huolimatta mihinkään, ja olin pirteenä duunissa jo aamutuimaan. Duunin jälkee rullat päähän, lakat kynsiin, tuparilahjat kainaloon ja Raisioon. Bussitaksi, koska mun suuntavaisto on ihan perseestä. Bussissa joku laivalta tullu keski-ikänen yritti saada mua lonkerolle ja sillä oli vaahtoa suupielissä. Hyi helvetti. Vesikauhu? :)

Anyways, oli ihana nähdä vanhoja kavereita pitkästä aikaa. Meininki oli hulppee, ja jatku aamuseittemään asti, tosin loppuillasta vähän oudoissa ja yllättävissä merkeissä, terapeuttisesti ja terapeuttina jutellen.

Mä en ymmärrä miten taju kankaalla oon voinu olla eilen sen jälkeen ku aamuvarhain menin nukkuu. Puhelin oli soinu ja soinu, ja ihan korvanjuuressa mut mitään en tajunnu. Heräsin puol kolmelta edellisen illan meikeissä naama turvoksissa enkä tiedä vieläkään missä mun piilarit on. Rillit päähän, hammaspesu, nopee suihku, ja kaupan kautta kolmen bussilla duuniin. Oli tuore olo.

Mut onneks oon duunissa paikassa, joka on ihan mahtava :) Tykkään hirveesti fiiliksestä ja ihmisistä Vesihiidessä. Elämä voitti batteryn ja lohileivän jälkeen, hotshotteja meni neljä tarjotinta ja ihmisiä oli yllättävässä määrin sunnuntaikeitolla.

Öinen Turku on aika mielenkiintonen kaveri. Sato vähän vettä, jalat sattu ja oli fyysisesti jyrätty olo. Mut täysin tyhjät kadut, yksinään vaihtuvat liikennevalot, pieni vesisade, kirpee ilma ja jokiranta rauhottaa monella tapaa. On mulla tosin puhelin taskussa koko ajan ja poliisin numero valmiina ku yksin kävelen kohti kaupunkia..

Facebookissa mua on 'compare friends' -applicationissa äänestetty 'toughest', 'best listener' ja 'most confident'. Tän viikonlopun perusteella pitänee kai paikkansa, mut toi toughest vähän yllätti. En mä haluu olla mikään kovis. En ees oo.
Facebookin noi kaikenmaailman applicationit on sekä rasittavia et mielenkiintosia. Ei mua mitkään vampire tai luau invitationit kiinnosta. Mut sit siellä on tällasia juttuja, joiden kautta pääsee ehkä näkemään itseensä vähän toisten silmin.
Ja SE jos joku on mielenkiintosta. Koska jokanen varmasti haluais tietää miten toiset sut määrittelee.

Luulen tuntevani itteni melko hyvin, ja jos mun pitäis kuvailla persoonaani ni ehkä tietäisin miten sen tekisin. Sen takia onkin niin erikoista huomata, miten muut sua määrittelee.
Virtuaalimaailma.. Samaan aikaan raa'an rehellinen ja suora, toisaalta niin pirun petollinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.