IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Patrick Park // Something prettyMaanantai 28.11.2005 17:19

Uskomaton biisi. Mä saan tästä virtaa.. jostain syystä. Vaikka rauhallinenhan se on.
No, saan kuitenki, that's the point.

Saatiin Annan kanssa tuottajakansio valmiiks, vaikka täydennystä se vielä vaatii. Mut ihanaa, on seki asia pois päiväjärjestyksestä. Pari viikkoo ollu sellasta hyppimistä ja velvollisuuksia ja tekemistä, että oon sinällään aika turhautunut ja jotenki väsy. Niskani viiltelee taas oikein kivasti all the time. Tää viikko täytyy jaksaa vielä tehdä tehtäviä ja käydä duunissa ja koulussa ja lässytilässyti.

Onneks alkaa mediakulttuurin teema, itsenäistä vaikka miten paljon. Saa pään taas selväks ja tehtyä ihan sellasiaki juttuja mitä itse haluaa. Ettei koko ajan oo ihan no-life, kaveria lainatakseni :)

Tunnin päästä taas duuniin. En kyllä aio jatkaa sitä enää ens kesänä. Baarityö.. tai mikä vitun baari, kapakkatyö on kuitenki niin rassaavaa välillä. Humalaiset keski-ikäset ei oo niitä kaikkein helpoimpia. Eikä noissa pienissä mestoissa mitään portsareita koskaan oo, siellä saa sitten käyttää aika terävää kieltä ja ääntä. Joskus voimaakin.
Mut kehittyypä ainakin luonne, tän kesän ja duunin jälkeen ei pelota tai hätkähdytä enää mikään. Että aikuiset ihmiset osaa olla naurettavia. Välillä on ku lastentarhaa pitäis ku KYPSÄT ihmiset juo päänsä täyteen päivä toisensa jälkeen ja tilittää mulle ja riehuu.
Eilen ei onneks tarvinnu korottaa ääntä sen enempää kun yhdelle pöhöttyneelle kovaäänisesti laulamaan ryhtyneelle kiljasta että suus kiinni sorsa, mulla särkee pää. Ja särkikin. Mut laulu loppus, thank God. Mitäköhän siellä tänään tapahtuu...
Vet inte. Enkä halua ajatella. Mentävä on kun mentävä on (PMMP).

Pitäs syödä jotain. Oliskohan meillä munia..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.