IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Ampukaa joku mut, kiitos.Tiistai 29.11.2005 17:05

Vittu jee jee, mulla hajoo pää.

Jos joku herättää mut huomenna ni mä istun sen päälle (hyvin kivulias toimenpide uhrille).

Joudun taas duuniin tunnin päästä ja oon niin skitso että puran mieltäni johonki IRC-GALLERIAN PÄIVÄKIRJAAN, että mä osaan olla säälittävä. Yks hailee.

Mä tiedän että mulla pärähtää töissä tänään kiinni ihan täysillä, pesismaila vaan takahuoneesta sitte ja juopot aikuislapset järjestykseen. Ehkä huuto riittää.

Mut miten ne osaa olla niin säälittäviä, päivästä toiseen siellä naama tenussa ja turvoksissa ja sössötisössöti. Eilenkään ei antanu yks pitkätukka verhoasentaja hetken rauhaa.

Siinä oli taas tätä suomalaista iskumentaliteettia parhaimmillaan.. Alkuillasta verhomiehet jutteli mukavia, yhdellä homoruma pilleripipo päässä. Loppuillasta en saanu sitä pitkätukkaa tiskiltä en millään. Se vaan mussutti jostain suvunjatkamisesta tuoppi kallellaan. Ei kristus..

Onneks ei tarvii kestää niitä tällä erää ku tää viikko. Eikä tänäänkään ku kymmeneen ku menee mesta kiinni aikasin. Duunista ku pääsen ni lähden Annan kanssa hilipatihippan. Bling bling -huivi vaan kaulaan ja huulikiiltoa ja suti suti Onnelaan, Forteen tai Giggliniin. Suomenna saanki roikkua Cantinassa puol kolmeen yöllä. Can't wait. Karaokeilta vielä. Miks mä jatkan tossa duunissa, mä en käsitä..

Niin joo ja eilen, ei riitä että ne juopot idiootit oli häirinny mua yhteen asti ja olin jo valmiiks skitso.. Auton tuuletus oli ihan mykkä. Siinä sitte lasit huurussa jostain ihan muusta ku Titanic-kiihkosta Koulukadun nesteelle väsäämään jotain sulaketta joka oli sulanu ja levinny ja ihan päin persettä.
Ja minä tietysti kätevänä naisena hajotin koko hässäkän. Tosin hyvin se tuntuu nyt pysyvän ilmastointiteipillä. Kaunis se liitos ei kyllä ole.

Nuudelit on mun elämän valopilkku. Meen nyt vetään niitä (siis kirjaimellisesti VETÄÄN, ne on tajuttoman hankalia syödä. Imutusta kehiin).

Ja sitte tuottajakansio ja populaarin lumo -kirja kainaloon ja Cantinaan juottamaan laumaa säälittäviä sorsia. Jos ehtis siinä välillä tehdä kouluhommia.
Saa nähdä.

Tää viikko on tosi loistava.

PMMP - Synestesia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.