IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

So clear.Maanantai 22.05.2006 19:06

Nyt on ikkunat ihan homokirkkaat.

Jos pohditaan lisää, röökinpolttamista ja polttamatta olemista taas, koska nää iltapäivät on mulle vaikeimpia joten se on mulla mielessä nonstoppina. Söin nallekarkin mut ei sekään auttanu vaikka se oli punanen.

Niin, ensinnäki mä kadehdin niitä jotka ei oo koskaan alkanu polttaa. Koska niiden ei tarvii ikinä myöskään miettii lopettamista, saatikka tuntee sitä.
Toiseks, musta tuntuu ku olisin eronnu jostain. Jättäny jonkun. Kuin monta miljoonaa tunnetta on sisältyny ihan tajuttoman moneen tupakkaan? Mä en kaipaa sitä et täytyy vaan käydä vetää sauhu välillä jossain pihalla yksinään, ku muuten ei pysty keskittymään.
Mut mä kaipaan niitä hetkiä, ku on tullu petetyks tai satutetuks tai on vaan helvetin skitso, ja sit vetää vaan röökin ja toisen ja rauhottuu, on vaan hiljaa ja mekaanisesti puhaltaa savua pois.
Tai ku on ihan helvetin hyvä olla jossain biitsillä, festareilla tai mökillä frendien kanssa ja nauttii olemisesta. Tai joskus seksin jälkeen, jonkun kainalossa. Tai ku surullinen. Siis oikeestaan se on kuulunu tosi moneen isoon fiilikseen viimesen parin vuoden aikana.
Kyllä mä vähän luulen että sorrun siihen, että poltan ku oon viihteellä. Ei se mun mielestä oo yhtään kivaa et lähtee rentoutumaan ja pitämään hauskaa ja sit on koko illan ihan kiree ku kaikki muut tuhatmiljoonaa ihmistä ympärillä onnellisesti polttaa.

Tekeemielitupakkaa. Mut en mä halua polttaa. Oon niin kypsä siihen, menee rahat, en haista tai maista mitään, selkä kipuilee ku veri ei kierrä, posket ei oo kauniit ja heleet, hampaat on keltaset, kunto huono, väsyttää ja haisee hirveelle. Ja rahat menee.

Taas näitä ajatuksia. Iltapäivät on pahimpia. Aamut: ei. Illat: ei. Mut tää hetki päivästä. Taidanpa syödä porkkanan (ikään ku se auttais, hmph..)

Keskiviikkona ihan oikeesti niin kiukulla ja fiiliksellä lähdetään tyttöjen kanssa tanssimaan että siinä ei jää ketään kylmäks. Ja mä yritän päästä irti tupakan lisäks näistä supersekavista tunteistani joissa ei oo mitään järkee ja jotka ei auta ketään, saa mut vaan sekasin. Huh. Tulipa taas kirjotettuu romaani.

Nyt se porkkana ja sit pihalle.
Alkaispa ukkostaa, salamoida ja sataa, mä rakastan sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.