IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Nyt menee lujaaMaanantai 29.05.2006 18:08

Puhelinliittymä meni kiinni.
Nettiliittymä kans.
Ain't got no money.

Aurian hissimusiikki ei piristä sit yhtään. Ja Telefinlandin bitch ei tajunnu mitään. Luuli kai et oon joku kattoonsyljeskelijä spuge.

Kuka haluu kuunnella eye of the tigeria kun muutenki vituttaa?

No mut lauantai oli hulvaton:
(ohjelmassamme ajat ovat noin -aikoja)

10:00 paskanen ja tunkkanen Lintuparvi odotti ottajaansa

12:30 Anna ja mä saadaan hysteerinen kohtaus roudatessa naulasta puutavaraa pihalle, huivi on vinossa, otsa hiessä ja Ramit vielä vituilee että pitäs kantaa kaikki kamat takas. Mä uhkaan tappaa sen.

14:10 mä löydän keittiön kaapista kaks ja puol pulloo Viru Valgeeta ja takavarikoin ne itelleni. Juhannusviinat on siinä.

15: kaadan uskomattoman epäilyttävää hiivasta sitruunamehua kossupullosta viemäriin ja uskon ettei sitä oo käytetty sitte vuoden -86.

15:30 Isossa Sparissa ei oo pitaleipää, ajetaan toiselle puolelle tietä K-markettiin jakajan väärältä puolelta, sataa ja auton pyyhkimet arpoo ihan viimestä päivää että toimiiko ne vai ei. Annaa pelottaa.

16:00 tonnikala-tomaatti-sipuli-riisi

17:30 istutaan käsi poskella keskellä ruuveja ja nauloja, poltetaan tupakkaa ja Anna syö vaaleenpunasia sydänkeksejä jotka aiheuttaa mulle päänsärkyä pelkällä ulkonäöllä

(no nyt se Aurian ihminen vastas. Maksat ku jaksat. Hyvä juttu)

20:00 sykemittarissa on 3000 kaloria ja on klähmänen olo, lähetään Turkuun

20:30 mutsi yrittää tarjota teetä. Nappaan saapikkaat kainaloon ja jatketaan matkaa. Ilman teetä.

21:20 Anna vannoo etten varmaan jaksa lähtee enää suihkun jälkeen ulos. Mä en osaa muodostaa enää järkeviä lauseita

24:00 Hessu ja Sofia on tulossa meille, Hessu pelkää että me jäädään jauhamaan Sofian kanssa vöistä ja meikeistä. Mulla on vatsaperseongelma. Hessu sanoo että kyllä sulta molemmat löytyy. Mä vastaan että siinähän se ongelma onki. Sofia on jo vähän humalassa ja mä juon Viru Valgeeta sekamehutiivisteen kanssa. Se maistuu ihan bensalta eikä mee päähän

01:20 Sanna tulee vastaan Fortessa ja on niin tuhannen tuiskeessa ettö mua naurattaa. Hakataan pyllyjä yhteen tanssilattialla ja parannetaan maailmaa tiskillä. Sanna lupaa tilata tequilashotit ja tilaaki epähuomiossa salmarit ja isot kaljat.

02:15 viiletän ympäri baaria ja törmään joka paikkaan. Parisuhdemessut on irti Forten luoteiskulmassa. Istun neliönmallisella tuolilla siinä tyhmän näkösenä ja ihmetteln mistä mun bootsit on tullu niin paskasiks. Sanna lähtee ulos "kun on vähän huono olo"

03:20 makaan naamallani sängyssä ja mietin että mikäs vitun järki tässäki taas oli. Tulee muutama viesti. Nukahdan puhelimen päälle.

11:20 Sannalta tulee viesti, se ei muista mitään. Luulee että pitäs nolottaa, ei tarvii.

Santsi lähti tänään Kyprokselle. Mä istun landella ja syön kohta mansikkakiisseliä.

SCORE!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.