IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Ulkoilutin pankkikorttiaKeskiviikko 07.12.2005 23:16

Mulle ei sais tulla minkäänlaisia opintotukia, palkkoja tai veronpalautuksia. Mut tulipa urheiltua jalat rakoille tuolla kaupoilla viilettäessä. Ja olin mä frendin kanssa Rentossa kahvilla (miks sanotaan et mennään kahville jos ykskään osapuoli ei oikeesti käytä kyseistä nautintoainetta?).

Joululahjojen ostaminen on ihme touhua. Ensinnäki mun pitäis tatuoida kysymysmerkki otsaan (tästä on puhutta monta kertaa, oon yks iso problema) koska osaan järjestää tästäki antamisen ihanuudesta itselleni jonkunkokosen ongelman. Kimmafrendeille tunkis lahjaa ja sukkaa ja pörröä ja pehmeetä ja kimaltavaa ja kaunista ja tuoksua ja hauskaa joka vitriinistä ja tiskiltä.

Mut odotas ku yrittää löytää jotain pikkubroideille tai kaverikundeille...

Helvetin opiskelijabudjetti AAARGH. Mä ostaisin frendeille ja perheelle koko maailman jos olis varaa. Mut ei oo.

Ja sitte ostin vielä itelleni satasen Pilgrimin korusetin, jotta hallelujaa. Ei mut se oli oikeutettu ostos (tai näin mä itselleni väitän) koska mutsi halus ostaa (lue: maksaa) niistä puolet mulle joululahjaks. Ja se oli oikeutettu myöski niiden upseeritanssiaisten takia. Sinne mä en mitään rihkamaa kyllä laita.

Pukua aletaan tehdä huomenna ja tehdään se mustin kanssa viikonloppuna valmiiks. Varasin kampaajan tänään. Hitto että tulee yhdet bileet kalliiks mut ne tulee oleen niin ainutlaatuset, että mä panostan siihen ihan mielelläni.

Haluun että tukka on mun näkönen, puku istuva ja naisellinen, korut ja meikki juhlavat ja kaikki ah niin bueno.
Ja haluun mä näyttää hyvältä ihan tän mun upseerioppilaskavaljeeriexänki takia. Sen juhlathan ne on.

Syy miks mä sättään näin helvetisti (tai siis eilen ja tänään ja koko ajan) on se että yritän pitää järjen ja ajatukset kasassa vaikka sitä pappaa mietinki lähes non-stoppina. Yöllä se sit vasta iskee ajatuksiin voimalla.

Jee jee rok rok vuokrasin Kuninkaan paluun, siinä menee seuraavat kolme tuntia ja sitte siivoon niin kauan että varmasti väsyn ja nukahdan mopin kanssa olohuoneen seinää vasten.

Annie // Heartbeat

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.