IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 24.07.2006 14:36

Ja jatkuu.

Kolme päivää aikaa saada nää esseet kuntoon. Ja nyt on siis pakko.

Sit ke illal Haarikan lipunmyyntiin, torstai 14 tuntii Lintuparves, perjantai 18 tuntii parves, lauantain aamupäivä siel ja SIT lauantai-ilta on vapaa.

Kämppä on ihan räjähtäny :D Johtuisko lauantaista.. Kaadoin lonkeroa selkään ja nyt keittiön lattia on tahmee. Oiskin lapparipullo on olkkarin hyllys ku se meni kaappiin istumaan. Jokapaikas on todistusaineistoa siitä et oli aika hauskaa.. :) Sain raivata tieni näppikselle breezer- ja viinipullojen läpi, ja kaataa kaks päivää laimenneet aplarikossut viemäriin.
Sellattis :)

Oltii Blankos, Skodas (mikä hitto sen paikan nimi on, onks se oikeesti Uskoda?) ja Barbis. Aki oli viimeses narikas, jämäkkä järjestyksenvalvojamies ja sai palvella mua. Hah! Välil näinki päin.
Viina oli halpaa, tequila hyvää ja musiikki huonoa.

Onneks näin yhden koulufrendin lauantaina, muuten olisin tosiaan vuodattanu verta, hikeä ja kyyneleitä yrittäessäni tehdä 12 sivusia esseitä ku 7 sivuu riittää.
Paniikki täs silti on. Populaarin lumoo en oo viel avannukkaa.
Hälläväli, ne on keskiviikkoiltana valmiit, end of story koska ei oo muuta vaihtoehtoo.

Tekis mieli lähtee Laituriin lauantaina, tai vähintäänki jokirantaan. Ottaa viiniräpylöitä, pari siideriä ja kaverit mukaan ja relata ennen ku alkaa uus työviikko.

Enpä taida mennä kouluun vielä syyskuussa. Jos pitäs sen ekat kuus viikkoo tyhjänä, kävis töissä ja purkais tän kesän, rapsat ja muut. Ja toivon mukaan voin siinä kohtaa olla tyytyväinen kuutamoleiriin ja western -bileisiin. Ja tiimiin.

Ziisus.
Nyt täytyy laittaa aivoihin virta päälle ja alkaa ajatella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.