IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.07.2006 20:12

Laiturissa oltiin eilen. Join pullon skumppaa, Danine-juotavatjogurttipurkista viinaa karpalomehulla, ja sit erinäisiä drinksuja baarissa joita en haluu enkä pysty laskemaan.
Olin aivan helvetinmoisessa kännissä pitkästä aikaa. Oli kivaa, oli hauskaa, oli hölmöä.

Varpaat itki ja jalkapohjat kuoli, olin 45 tuntii töissä jotakuinki putkeen ja samoilla kengillä. Korkokengät oli kuitenki laitettava jalkaan eilen, ja ku hyppäsin yheltä pöydänreunalta alas ja tanssimaan ni oli jalat mennä alta. Tanssimista kipu ei kuitenkaan pysty estämään, fiilis sheikkaa persettä vaikka joku puukottais kylkeen.

Mitä kaikkee me oikein juteltiin ja juotiin ja sekoiltiin.. :) Hymyilyttää.

Nyt ukkostaa, mul on kylmä ja kuuma, piilarit tuntuu tuskasilta mut oon hävittänyt rillit johonki. Päätä särkee ja tekee mieli nukkua ja hyppiä yhtäaikaa, mikään ei auta. Pamela Anderssonin rinnat tunkee MTV:ltä olohuoneeseen asti ja homot stailaa heteromiehiä. Järki ei toimi, kroppa ei toimi. Silti on hyvä olo, kaikki on ihan fine nyt ku pitää yhen päivän vapaata.

Löysin laukusta vähän kärsineitä metrilakuja jotka oon ilmesesti jostain eilen ostanu. Syön niitä, juon yhden siiderin, maistan mehukeittoa, mussutan sipsejä, nautin jäätelöstä, annan ruudulla pyöriä jotain puuduttavan yksinkertasta viihdettä ja nollaan pääni. Huomenna perse on levee enkä mahdu vaatteisiini mut hälläväli.

Ainoo mikä ketuttaa on ku sanoin rumasti aamulla puhelimessa kaverille. Nyt se on varmaan kiukkunen. Kyllä mä vähän tyhmä olen.

Huomenna otan aivot uudelleen käyttöön. Mä lupaan.

Ai nii. Mun ei usein tee mieli lyödä mut perjantaina töissä tiskin toiselle puolelle tuli niin ärsyttäviä teinijätkiä että olis tehny mieli napauttaa ja lujaa. Etenki siinä kohtaa ku se yks äpärä tunki kätensä hanan eteen ku huuhtelin rättiä ja sain vedet päälleni oltuani 16 tuntii töissä. Se sama äpärä pölli mun röökit. Sit se alko mesoo tiskillä et "tää on niin Loimaa" ja olis varmaan saanu kohta turpaansa koska tuskin paikalliset sitä kauheen kauaa kuuntelee.

Se on kumma miten ikä ei vielä kerro älykkyyden tasosta mitään. Mä tiedän 14-vuotiaita jotka osaa olla fiksusti ja tajuaa miten tässä maailmassa ehkä pitäs elää. Samaten mä tiedän aikuisia ihmisiä jotka käyttäytyy ku ääliöt. Se ei oo kiinni iästä eikä ihonväristä et miten typerä, tyhmä, kusipäinen tai lapsellinen joku voi olla. Se on kiinni ihmisestä and that's it.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.