IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

VuoristorataPerjantai 28.11.2008 13:21

Mun elämän vuoristorata on ruosteessa. En oo enää käyny edes tsekkaamassa galleriassa pitkään aikaan. Tuli jotenkin sellanen olo, että tää on tätä mun entistä elämää, historiaa, leikkiä.

Aikuisena oleminen on ajoittain kyllä ihan perseestä. Opiskeluaika anto edes jonkunlaisen pelivaran olla hullu, säätää ja touhuta ja sisällyttää käsitteeseen "opiskelijaelämä" kaikki se mitä ikinä huvittikin tehdä, sisällyttää siihen työtkin, huvit, vastuut ja vastuunvapaudet. Nyt se ei enää onnistu, koska en oo opiskelija, vaan työssäkäyvä aikuinen. Elän sitä elämää, jota pitkään kammoksuin. Toimistoduuni, kasista neljään, viikonloput vapaat. Illalla niin väsyny että jaksaa sohvalla mussuttaa riisiä ja kattoo aivottomana jotain leffaa. Voi helvetti. Mitä tää on?

No, niin makaa ku petaa. Itsehän mä a) valmistuin, sen sijaan että olisin pitkittäny koulunkäyntiä (eihän siinäkään mitään järkeä olis ollut) ja b) aloin seurustella, josta mä tosin syytän myös ylempiä voimia koska mä en todellakaan ollut suunnitellut sitä enkä ainakaan puolta vanhemman insinöörin kanssa. Oon mä onneks pystyny vielä boikotoimaan jotain vitun neulepaitoja tai beigejä vakosamettihameita, ikuisia kauluspaitoja ja suoria housuja. Raidotettuja ruskeita hiuksia.

Melkoista valittamista, kun ottaa huomioon, että mulla on työ josta tykkään hemmetisti, mukavan ihanan vaikea ja tärkeä mies, kiva kämppä josta kohta muutetaan isompaan ja vielä kivampaan. Puitteet on loistavammat ku monella.

Onko jotain perus suomalaista valittaa aina? Tai perus länsimaalaista haluta kaikki? Siis eihän se onnistu että olis kakspuolinen elämä joka pitäis sisällään kaiken sen mitä haluaa. Että olis sekä vakavasti otettava ammattilainen, että opiskelija. Bilettäjä ja hyvä tyttöystävä? Höpö höpö.

Loppuenlopuks tuun siihen lopputulokseen, että kaikki on loistavasti (joskin mulla on kyllä vähän darra koska juotiin eilen ekojen treffien vuosipäivän kunniaksi vähän..jotain).

Täytyy rasvata elämän vuoristoradan kiskot eli käytännössä ottaa se asenne että kaikkihan on pretty freakin' fabulous. Asenteesta on niin kovin monia asia kiinni.

Voin nyypöttää ja marista, että onpa inhottava ilma ku on märkää ja kylmää ja lumi suli, tai sitten ajatella että onpa kiva että voin käyttää uutta ulkoilukuoritakkia kun ei oo vielä pakkasta ja mukavaa kun riittää vettä. Kaunistahan vesi on. Virkistävää. Lits läts.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.