IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Joulut meni. Vedettiin kunnon perheidyllisettijoulu. Soitettiin iskän ja broidien kanssa skittaa, bassoa, akustista ja minä pianoa ja mutsi hymyili vieressä että onpas ne ihania :)

Hähää, mut oli oikeesti aika hauska joulu. Kaikenlisäks sain aika ihania juttuja lahjaks vaikka mä luulin että mulla on kaikkee. Hajuvettä, pyjaman, oloasun, pehmolelun (kyllä, pehmolelun), Armageddonin, Kartio-laseja ja kaikenlaista. Mitä mä niitä tänne selostan, ketä OIKEESTI liikuttaa mitä pukki mulle toi.. Uaah!

Näin Akia pitkästä aikaa vähän enemmänki, on se kyllä hullu mut silti niin loveable frendi. Ja lauantaina oltiin baarissa ihan jäätävällä kokoonpanolla, tsih, ja hauskaa oli.

Hautajaiset oli tänään, soitin sielläki pianoa niin tunteella että unohdin hengittää. Mut nyt voi taas rauhottua.

Aion jättää mediakulttuurin sikseen ku on niin helvetisti tekemistä alkuvuodesta.
Sössötisössöti, ei mun pitäny jumittaa koneelle selostamaan täysiä mitättömyyksiä kaikenmaailman karvakorville. Mä annan tän prkleen kosteusnaamion olla vielä viisminuuttia ja meen ompelemaan loput strassit iltapukuuni joka on UPEE, enkä jaksais odottaa sitä että pääsen parturiin ja tukka veks (no ei kokonaan hölmöt) ja valvon koko perjantaiyön koska lähden puol neljältä aamuyöstä Haminaan elämäni bileisiin!

Brassailenko? No kyllä varmasti :)
Ja ku tulen ni hehkutan vielä enemmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.