IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 26.01.2007 17:25

No siis joo, oli tosi mahtavat juhlat viime lauantainaSyötiin hyvin, juotiin vielä paremmin. Oltiin kauniita ja rohkeita, tanssittiin, saatiin ruusuja ja nautittiin millon mistäkin. Kalastajatorpan baaritiskin takana oleva työntekijä oli kännissä, vessassa oli sohva ja se naistenhuone oli kalliimpi ku keskivertokaksio. Syötiin karitsaa ja mustekalaa ja mitä kaikkee, ja kavaljeerini Mikael-serkku oli tapansa mukaan herrasmies, veti tuolia alle ja merimiehet anto takkia harteille tupakalla. Kallis kangas liehitteli sääriä ja olo oli ku kuningattarella.

Ihan loppuillasta/aamusta korkokengät oli kädessä ja tassuteltiin hotellissa sukkasillaan ku jalat huusi hallelujaa. Palohälytys pärähti päälle ku joku älyn jättiläinen leikki "riko lasi" -häläreillä. Lapset *pyörittää vanhoillisesti silmiä*
Juotiin salmaria ja minttuviinaa, oltiin nuoria, kesyttämättömiä ja euforisessa tilassa.
Puol kuudelta otettiin taksi keskustaan, mä jäin asemalla pois ja kompuroin iltapuvussani Kamppiin, tärisin siellä kännissä ja väsyneenä kunnes seiskan bussi otti mut hellään huomaansa ja toi kotiin Turkuun ihan tuhkimona.

Nyt oon jo palannu tietty takas arkeen, teema vaihtu ja mulla alkaa kaheksan viikon itsenäinen jakso ennen Bosniaan lähtöö. Eli kai mä jotain rapsoja väsäilen ja oon näennäisesti tehokas.

Nuoret oli hakenee mulle stipendiä. Mun nuoret, mun tiimiläiset...
Tällasia yllätyksiä mä rakastan. Olin niin ilonen. Ja eilen oli lautakunnan kokous, olin tietysti jäävi päättämään omasta stipendistäni mut kävin polttaa yhen tupakan ja jatkettiin.

Nyt on vapaa viikonloppu, tänään oon kämpillä tai teen jotain, oon ihan rauhssa, en tiedä vielä mitä miten koska ketä mut huomenna lähdetään Sannan kanssa ulos oikeen isosti :)

Lujaa menee, ja aina vaan lujempaa.
Kesytön, kuriton.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.