IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

angst.Lauantai 08.05.2010 20:27

Oon niin kypsä KYPSÄ KYPSÄ kaikkeen mahdolliseen. Konekkin on ihan paska, yritin kattoo 'Rakkautta vain' (lässytilää, sitä nyt tarvittais) mut eihän siitäkään mitään tullu. WinxDVD on syvältä. Kato siinä sitte ku ruudulla vilisee joku vammanen 'registration' -teksti. Hugh Grant on silti ihan mahtava, ihana hölmö. Läppäri lentää kyllä kohta partsilta, lokintappovälineensä kullakin. Että mä vihaan tekniikkaa.

Ottaa vaan niin tuhottomasti kaikki päähän. Ihan kaikki. En mä jaksa, kasvatan parran ja muutan johonki nepaliin vuorille erakoks hoitaa laamoja. Puhelin lentää sit seuraavaa lokkia päähän, kun se soi ja se soi ja se soi.

"Jos toiveet ois totta ne kauniita ois, nyt ne kaikki sun virheesi näyttää"
Vilkkumaa - Noinko vaikeeta se on

Niin, sinne Maijan keikallekkaan ei taida saada lippuja sit helvetti mistään, kun Kooman sivut ei toimi. Mikään ei toimi. KRÄÄÄÄH. Angst angst.

Jos tätä oloa yrittää juosta karkuun niin toi eteisen käytävä loppuu kyllä aika nopeesti kesken ja juoksen suoraan tyhjään kylpyammeeseen. Ehkä ei siis kovin hyvä vaihtoehto.

Miks hakkaan kaksin käsin päätäni seinään? Miks kaikki on niin täydellisen virheellisiä? Miksen elä jossain pilvilinnoissa ykssarvisten ja halinallejen kanssa? Nekin varmaan vittuilis mulle. Tai mä niille. Tai jotain draamaa kuitenkin.

Laske hitaasti kymmeneen, hengitä syvään ja tajua ettei se auta paskaakaan.

Antaa olla. Puran kiukkuni ja turhautuneisuuteni (sekä itseäni että muita kohtaan) paistamalla vähän kanaa ja lakkaamalla varpaankynnet. Eiköhän se siitä sitten taas hellitä.

Onneks on musaa (vaikka kohta varmaan sekin loppuu kun joku piuha tai strereot räjähtää tai JOTAIN muuta pientä kivaa).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.