IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

OikkunaisetKeskiviikko 12.05.2010 16:32

Hmmm... Mitähän tästäkin ajattelis?

"Oinasnaisesta näet helposti, että hän ei ole perinteinen "helppo" nainen tai somasti paikkansa ottava kodin seinäkukkanen, tai hellan ääreen kytkettävä emotyyppi. Oinasnainen on itseään jossain määrin armottomasti toteuttava naistyyppi, joka ei säikähdä ylittää normaaleja rooliodotuksia tai käyttäytymisen sovinnaisuuksia.

Kun hän on sopivassa mielentilassa, voit huomata, että hänestä irtoaa monenlaista energiaa ja toiminnantarve on suuri. Hän vaikuttaa sekä itsenäiseltä, vahvalta että miehen kannalta arvaamattomalta. Yhtäkaikki hän on mielenkiintoinen, ei itsestäänselvä eikä helposti valloitettava. Hän voi asettaa sinut monesti kyseenalaiseksi ja voit myös odottaa, että hän osaa tehdä pilaa vakavista asioista ja arvoista, joita hän pitää tekopyhinä tai ulkokullaisina.

Oinasnaisesta saat oivan vastustajan elontaisteluun. Heti kun luulet, että tilanne on rauhoittunut, voit odottaa häneltä yllätystä, uutta vetoa tai haastetta, joka saa sinut huolestumaan, miettimään omia lähtökohtiasi tai kelaamaan arvojasi yhä uudelleen. Olet varpaillasi etkä pääse lätsähtämään oinasnaisen käsittelyssä. Parasta olisi antaa hyvissä ajoin raamit yhteiselämälle, säännöt arkielämään ja jonkinlaiset eettiset periaatteet joista pitää kiinni.

Oinasnainen on usein isänsä tyttö tai maskuliinisen maailman kasvatti, ja voimakkaasta naisellisesta latauksesta huolimatta pujahtaa helposti aktiiviseen rooliin elämässä. Hän on tuskastunut kun mitään uutta ei tapahdu ja voi vauhdittaa elämää tempauksilla, yllätyksillä tai käännöksillä. Hän on melko ehdoton ja voi noudattaa vaistojaan tavalla, joka saa muut kavahtamaan.

Oinasnaista ei pidä ahdistella absoluuttisilla säännöillä tai raskailla odotuksilla, vaan kaiken pitää tapahtua luontevasti ja pakottomasti. Kuten elämän virtauksen, hänen täytyy etsiä oma uomansa maastosta. Häntä täytyy lähestyä vilpittömästi ja ehdoitta. Luonnonlapsena hän on voimakas eroottinen ja seksuaalinen olento, jolle voi tulla herkästi loukkauksia ja estoja tällä alueella, niin spontaani kuin hän onkin. Hän voi vastustaa lapsellisesti muiden puuttumista elämäänsä ja kiertää monimutkaiset ratkaisut kaukaa, eikä hae yleensä selityksiä pitkältä itsensä tai maailmansa ulkopuolelta."

Löysin nuhruuntuneen printatun lappusen vuoden 2008 kalenterin välistä, mistäköhän tää on alunperin tullut..

Vai että sellanen oikkutyttö. Mietityttäis enemmänkin, jos ei toi photoshop ja konffaruutujen muokkaus odottais tossa läppärin ruudun alalaidassa tuomitsevasti. Töihin siis. Enpä mä haluaiskaan heilutella varpaita tuolla jossain jokirannassa, täällä toimistolla on niin paljon kivampaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.