IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Women on wheelsMaanantai 07.06.2010 20:45

Huh, olipa taas näkyjä Turun katumaisemassa kun jokirantaa poljin duunista kotiin. Se on kyllä nyt sellanen juttu, että NAISET, jos teillä on jopo -tyyppinen pyörä niin sitä ei ole aivan pakollista ajaa mekko päällä ja haarat levällään. Toiseks, en puutu kenenkään pukeutumiseen, tärkeintä on se että itse tuntee olonsa hyväks. Mut ihan OIKEESTI, jos se reidenympärys on sama ku useimmilla lantio niin ei ne hätinä pikkuhousua suuremmat minisortsit näytä niin kovin imartelevilta pyöräillessä. I'm so sorry.

Sama pätee liian avonaiseen paitaan, koska esimerkiks Tuomiokirkon tärisyttävän mukulakivetyksen yli ajaessa se on hirmusen pelottavaa kun näyttää siltä että ne tissit hyppää kohta omistajaltaan karkuun ja jatkaa matkaa ihan keskenään.

En nyt mene sanomaan ettenkö itekkin näyttäis täysin tärähtäneeltä mutsin 27 -vuotiaan Kaunottaren satulassa millon missäkin kledjuissa, tukka silmillä ja typerä laukku tipahdellen (kun ei se PYSY siellä selässä KELE). Mut silti.. joku raja huumorillakin ja nämä aiemmin mainitut näyt saattaa aiheuttaa pahoja ohjausvirheitä kanssapolkijoille.

Miehillä ei taida olla näitäkään ongelmia, on se pirullista ja epäreilua. Erityisesti kun ottaa huomioon, että vastakkainen sukupuoli voi mm. pissata seisaaltaan ja olla kesällä kaupungilla ilman paitaa aiheuttamatta kaaosta. Sitä en tosin tuu koskaan ymmärtämään miten miehet voi ajaa polkupyörällä, vieläpä kapeella satulalla. MIHIN TE LAITATTE NE?!? Emmävoitajuta.

Lily Allen - LDN

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.