IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Steaming hotTiistai 06.07.2010 21:26

Uuh lääh mikä ilma.. Jengi maksaa euroa toisensa jälkeen siitä et pääsee kauas Suomesta nauttimaan tällasesta mombasasta. Tietysti siinä on se yks tekijä minkä takia jossain vinkuintiassa tästä säästä nauttii enemmän ku täällä himasuomessa; vapaus.

Otappa tässä nyt sitten imuri käteen ja sen jälkeen zumbatizumzum. Hiki valuu vaikka istuis silmäluomia räpäyttämättä paikallaan. Eikä se toimistokaan niin ihana paikka ole ettenkö mieluummin makais levynä jossain rantsussa varpaat vedessä. No, sopii toivoa et lomapäivillekkin riittää aurinkoa (jos niitä nyt ylipäätäs pystyy pitämään).

Aurinkoa tarvitaan kyllä vielä tälle kesää, varsinkin kun fiksuna likkana tilasin Aasiasta asti mekkoja ja paitoja, ja Nelly.comista vähän myös. Öö... onko ihme jos ei oo varaa ruissilippuun? Voin istua nyt sitten suloisesti uusissa mekoissani kotona kun ei muuhunkaan ole varaa. Ihanaa olla näin älykäs. Sain jopa lahjakynän Virosta asti; "Päivi: Synnynnäinen johtaja, jolla on luovaa mielikuvitusta". Ennemminkin "Synnynnäinen huithapeli, jolla jumittaa pää ja pahasti" (kiitos silti siis lahjasta, se piristää mieltä).

Anyways, nyt on sitten rättejä mistä valita, tosin tää kesäinen hippo-olemus täytynee ensin hoitaa vähän sievemmäks. Viikonloppuna Hietsussa ja eilen Ruissalossa grillaantui kyllä liha jos jonkinlainen, kun ihmiset oli villiintyneet vetämään ne viis vuotta sitten päälle mahtuneet bikinit päälle (eipä ne omatkaan bikinit kyllä olleet missään nimessä vaarassa tippua päältä todellakaan). Aurinko tekee meistä kaikista ihanan huolettoman hulluja pikkunakkeja. Joistain keski-ikäisistä naisista vähän turhankin huolettomia, kun ei ne stringibikinit ihan OIKEASTI näytä enää samalta päällä ku kylmän sodan aikaan.

Tää kesä on kyllä ollut jo tähän asti värikäs, ihana, hassu, yllättävä, hauska ja kirpeenmakeensuolanen. Varsinkin kun en tältä kesältä mitään odottanut (tai ehkä just siitä syystä). Liialliset odotukset ja "sitten kun" -eläminen on muutenkin turhaa. Unelmia pitää olla, toiveita, mut harva tietää mistä edes haaveilee ennen kun sen yhtäkkiä, odottamatta, on saanut.

Mä esimerkiks haaveilen nyt chilisuklaajäätelöstä mut saankin pyykkivuoron.

PMMP - Synestesia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.