IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 15:29

Hyvää huomenta maailma! :)

Hitto, eilen oli hauskempi ilta ku pitkään aikaan. Vietiin Sofian kanssa Hollannin poika ihmettelemään öistä Turkua. Porossa käytiin että se sai pienen maistiaisen Lappia ja siitä hipsittiin Onnelaan. Rock-puoli on muutettu Royal Clubiks, ihan suksesta. Ei enää Sweet home Alabamaa tai Elvistä.. Hmph.
Eikä se edes ollu niin kovin kuninkaallinen mesta, hieno sisustus jeejee, ainoo mikä sen ehkä erotti muusta barista oli astetta hienommat tuhkikset ja portsari ovella jakamassa hassuja laminoituja Royal-kortteja.

Hollanti tais kyllä saada vähän traumoja, tanssittiin ku sekopäät pöydilla suomirokissa, sen jälkeen tanssittiin ku vielä sekopäisemmät mainstreamilla jossa soi ysäridisco. Ala-aste all over again.. Ja mä metsästin, for the first time in my life lähdin kundin perään kysyäkseni numeroo! :D´Baariympäristö on ovela, se on vähän sellasta viidakkoa joka tapauksessa. hauskaa oli ja menin ihan pitkin seiniä ku piti lähtee kesken kaiken kotiin ja tänään meen sit töihin. Voi. Helvetti.

Näytin koko illan ihan aidanseipäältä, ja oli alusta loppuun hauskaa. Siitä asti ku Sofia käski rämäyttää auton oven kunnolla kiinni ja mä rämäytin niin että joku lista pamahti irti siihen ku tultiin takas landelle ja puhuttiin miehistä koko matka eikä Ted-parka tietenkään ymmärtäny mitään. Oli kiva puhuu englantiiki taas, sujuuhan se, tosin loppuillasta ei sujunu kumpikaan kieli kunnolla, selitin tosi hölmöjä ja olin muutenki vähän tonttu.

Jee jee rokkenroll, tällasia iltoja lisää! :) Ja rokkipuoli takas, hittoon jotkut royalit.
Nyt pitäs koota ittensä uuteen elämään, käydä saunassa ja peitota tää päänsärky.

Oho, talvirengaspakko loppuu ens viikolla. Kiva, jotkut vähemmän fiksut kuitenki sutii kesäkumeilla ja kuten me Tediä eilen ohjeistettiin "if you crash, crash good so we get a new car but try to keep us alive in the process". Hurjaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.