IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Laittautumisen syvin olemusMaanantai 04.10.2010 23:38

Parisuhteellisten naisten ulkoilu on täysin oma tieteenlajinsa, erityisesti tilanteissa joissa miehet jätetään himaan ihmettelemään. Mihin tahansa TV -ohjelmaan/koneeseen/tekemiseen keskittyvä miesparka joutuu ensin vastaamaan keskimäärin kahteensataan tyhmään kysymykseen, kuten "laitanko mä nämä korvikset, jotka saa mut näyttämään joulukuuselta vai nämä jotka sopii vaan sen yhden paidan kanssa, jota en nyt kuitenkaan haluu laittaa tänään päälle", "missä mun sukkahousut on", tai "annatko sieltä sohvapöydältä sen Estee Lauderin aurinkopuuterin" (kun puutereiden, poskipunien ja luomivärien säkistä kundi löytää sen aurinkopuuterin yhtä varmasti ku muidut työkalupakista kierrekamman).

Tän hermojaraastavan tentin jälkeen kakslahkeinen kattoo vielä miten ripset taipuu ja huulet kiiltää ja päälle valittu toppi sais anopin nikottelemaan. Varmasti useammassa taloudessa on käynyt mielessä kysyä, että ketähän helvettiä varten sä noin viimesen päälle läträät.

Asiaa tyttökavereiden kanssa pohdiskeltuamme tultiin tulokseen, että en ketään, itseä ja kaikkia varten. Normaaliarjesta poikkeava fiilis lähtee korkokengistä ja bling blingistä, toimisto jää taakse ja rutiinin pölyt karisee hartioilta. Kehuvat kommentit tai katseet muilta miehiltä aikaansaa olon, että eipä tarvii sen kotiinjääneen toisen puoliskon pitää paperipussia omassa tai tyttöystävän päässä silloin kun lähdetään yhdessä ulos. Tervettä egoboostia varatut kimmat baareista hakee, ei muuta. Onhan se tietysti lievästi pirullista, kun mullakin on syötävän hyvän näkösiä varattuja tyttökavereita ja sitten mennään tuolla pisin kaupunkia ihan viimeisen päälle nätteinä mut täysin yksinoikeidella muille ku niille kotona odottaville äikkösille. Kyllä mua vituttais ku pientä oravaa, jos olisin sinkkumies ja osuisin samaan baariin tän "off the market" -joukkion kanssa.

Jokatapauksessa, kulta, se on huulikiiltoa, ei mitään kaksnaamasuus/selkäänpuukotus/aviorikosentsyymiä.

Tähän syvälliseen ja henkevään aiheeseen sopii tää Jenna MArblesin varsin filosofinen video "How to trick people into thinking you're good looking": http://www.youtube.com/watch?v=OYpwAtnywTk

Kukapa sitä haluais todeta (tai huomata puolison toteavan), että on oikeesti yhtä kaunis ilmestys ku kuollut pulu oksennuksessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.