IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Täyttä kusetustaPerjantai 01.04.2011 17:27

Rillit, aprillit, pikkurillit, ratiritirallaa. "Läskisoosit takaisin kouluihin", "Galtsukuvissa ei saa enää näkyä kahta tyttöä yhden kupin kanssa", "Italian ympäriajo alkaa Tanskasta". Epämääräisiä sydämentykytyksiä, paniikkikohtauksia, hetkessä haihtuvia iloja ja muita tunnelatauksia koko päivä pullollaan. Joudutaan onnettomuuksiin, pamahdellaan paksuks, mennään naimisiin, saadaan ylennyksiä ja naarmutellaan isin autoja.

Eeheheheh.

Kakarana saatiin täti hetkeks paniikkiin leipäveitsellä ja ketsupilla. Tän mun toisen puoliskon valesakkolappu duunikaverin auton tuulilasissa on ihan ykkösmatskua. Ja viime lauantain "oon jumissa täällä Espoon takana" (ei ku hetkinen, oonkin sun olkkarissa) oli elävä ja onnistunut esimerkki siitä, miten kiva läheisiään on jekuttaa ihan koska vaan. Epic fail mun osalta, kun en omaa miestäni rekisteröi. Mikähän siinä on niin riemastuttavaa, että onnistuu ns. 'vetämään toista nenästä' (on muuten helvetin tyhmä sanonta)? Epic faces? Onnistumisen ilo? Kaipuu hiekkalaatikolle vetämään sitä söpöä tyttö letistä/pöllimään sen ihanan pojan lippistä? Mihin perustuu onnistuneen kusettamisen ihanuus?

Arveluttavaa aprillipäivässä on se, että tänään saa valehdella ihan mielin määrin eikä kukaan tiedä pitäiskö uskoa vai ei. Tai sitte voi kertoa jotain mitä on jääny kertomatta. Sit kun kuitenkin tulee heti kuset housuun ja menee pupu pöksyyn ja muuta mukavaa ni voi vaan huudahtaa, että "APRILLIA, hah hah, ei mulla oikeesti oo vaimoa ja kolmea lasta Gambiassa/parin omakotitalon verran velkaa/rikosrekisteriä/homorakastajaa".

Leikkimielisyys kunniaan, mut mielellään ilman että joku oikeesti saa slaagin ja joutuu sinne sairaalaan. Henk. koht. en usko tänään yhtikäs mitään, ihan vaan varmuuden vuoks. Toivottavasti kukaan ei oikeesti joudu onnettomuuteen tai mee naimisiin ja soita mulle, ku kuitenki alan vaan nauraa että "olipa hyvä läppä". Melko epäkohteliasta.

PMMP - Lörpötys

Sano lamppu, sano lamppu.
Sinä olet paksu pamppu.
Sano rauta, sano rauta.
Sinä laiha kuni lauta.
Liru laru loru, moni turha poru
ratkiriidaksi muuttuu.

Löpö löpö löpö, se on ihan höpö,
joka leikistä suuttuu.
Liru laru loru, moni turha poru
ratkiriidaksi muuttuu.
Löpö löpö löpö, se on ihan höpö,
joka leikistä suuttuu.

Sano laulu, sano laulu.
Sulla tuhma naamataulu.
Sano rokka, sano rokka.
Olet aika kovanokka.
Liru laru loru, moni turha poru
ratkiriidaksi muuttuu...

Sano laukku, sano laukku.
Eipä haavoita se haukku.
Sano kieli, sano kieli.
Eikä tule paha mieli.
Liru laru loru, moni turha poru
ratkiriidaksi muuttuu...

Sano tutti, sano tutti:
Kutti kutti ähäs-kutti.
Sano hoppu, sano hoppu.
Tämä lörpötys on loppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.