IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

10 vuoden ja about 8 tonnin suhteen loppu.Sunnuntai 08.01.2012 04:46

Tasan viikko sitten valettiin tinaa, tein vähän pitsaa aamuneljältä, jonka jälkeen istuttiinki Marmarin kans partsilla ja vedin pari tuntia ällämmää käytännössä putkeen. Sit oltiinki jo aamuseiskalta kaikki niin tattis moro, että oli pakko kömpii tukka tupakalta tuoksuen peiton alle.

Ei siinä mitään, onhan näitä iltoja nyt ollu vaikka miten paljon.

Mut sen jälkeen ku kömmin vuodenvaihtamisesta voipuneena peiton alle ni en ookkaan vetäny sit savun savua. Eli aikuisen elämäni ensimmäinen savuton viikko on muutaman tunnin päästä ohi.

Tulihan sitä röökiä vedettyäki sit jo aika monta vuotta.. Ne, jotka mua nykyään yhtään tuntee tietää myöski sen, että mä en oo ollu 'känni/tapa/seura/huvi/mitäikinä/sillointällöin'-polttaja, vaan vetäny tasasesti suurinpiirtein askin päivässä viimeset viis vuotta.

Laskin tossa et pelkästään siitä tulee sellanen palttiarallaa 8 tuhatta euroo.

Mut toisaalta, elämää tää vaan on ja tapansa kullakin, eli turha sitä on parkua. Hauskaa on ollu. L&M -ystäväni, uskottuni, seurani, turvani, kiukkukaverini- kiitos näistä vuosista. Nyt vaan viime aikoina alko tulla sellanen aika fed up ja kypsähtäny fiilis. Meidän suhteen oli aika tulla päätökseen.

Viimenen viikko onki sit ollu vähintäänki mielenkiintonen, lähinnä fiilisten skaalassa. Ekat pari päivää imeskelin mietoja nikotiinitabuja, jotka maistu aivan kuralle ja tuntu limaselta poskessa. Maanantaina tosin olisin varmaan katkonu päitä ilman niitä, varsinki ku aamubussi meni just nenän edestä ja jouduin odottamaan 10 minsaa tekemättä mitään. ODOTTAMAAN! Olemaan tekemättä mitään! Just röökistä luopuneena! Hyvä etten repiny kynsiäni irti.

Keskiviikosta asti oon nyt sit ollu ilman mitään korvikkeita. No ei sekään kyllä ihan pidä paikkaansa ku oon vetäny jotain mandariineja ja Sisuja. Ja nakertanu näkkäriä duunissa, ku on ollu pakko nousta välillä ylös. Oikeesti perse kyllä puutuu (ja leviää) aika tehokkaasti, ku on tottunu siihen et about kerran tunnissa hoitaa itsensä neljännestä kerroksesta alas tupakalle ja takas, ja nyt sit vaan jumittaa sillä huonolla Ikean toimistotuolilla tunnista toiseen. Loppuviikosta tein varaston puolella jotain kevätesitysliikkeitä ja askelkyykkyjä ku kukaan ei nähny. Farkkujen saumat vaan nitisi.

Lisäks tuntuu, että kämppä on pienentyny, koska en käy enää tasaisin väliajoin partsilla tarkastamassa miten maailma makaa. Tavat on aika tiukassa. Esimerkiks yleensä ku puhun puhelimessa enemmän ku kaks minuuttia (eli aika harvoin) ni meen röökille vähintään kymmenen minsan välein. Tänään siis jutskasin tunnin Sofian kanssa, ja istuin partsilla takki päällä maitolasin kanssa.

Olishan mulla tossa mikron päällä täys aski tupakkaa, ku jäi kaverin laivalta pari viikkoa sitten tuomasta kartsasta jäljelle. Mut ku ajatus oli, et ku herään uuteen vuoteen ni ei enää pala. Olkoon siinä sit vaikka muistona muoveissaan. Tai ottakoot joku omakseen jolle menthol kelpaa.

Hetkittäin on tehny mieli kehittää joku hirvee itkupotkuraivari, ku haluis vaan vetää viis röökiä putkeen, mut ei. Oon siis ollu aika paljon tällä viikolla ihan vaan hiljaa, koska jos olisin avannu suuni ni en oo ihan vakuuttunu siitä, et viattomat sivulliset olis arvostanu mun ulosantia. Onneks toi mun toinen puolisko on ollu ihan loistava ja antanu mun pihistä hiljaa itekseni. En haluu räyhätä sille tai kenellekään, ku oma on syyni et joskus ylipäätäs aloin polttaa.

Nyt alkaa kai jo ees vähän helpottaa. Ei oo enää ihan niin levoton olo ku hetkittäin. Aamusin, leffojen katsomisen jälkeen, aina ku odottaa jotain, tai on menossa johonki.. Sellasissa kaikissa väleissä.

Niinku esimerkiks nyt, ku oon lätissy tänne tarpeekseni ja voisin tehdä jotain muuta. Ennen sitä pitäis saada vetää yks.

Mut no.. ainaki on freesimpi olo eikä maistu suussa koko ajan pakoputkelle. Ja suukotki maistuu paremmalle. Ja on jotenki vähemmän hermostunu olo (puhdasta vitutusta lukuunottamatta). En mä toistaseks (tai vielä) mitään muuta hyvää keksi. Tässä vaiheessa löytäisin vaikka mitä kivoja puolia polttamisesta. Tai en mä tiedä onks ne niin kivoja, mut ne jotka polttaa tietää mitä tarkotan. No, on tää nyt kuitenki monella tavalla parempi näin. Ei huonompi ainakaan.

Ei oo kyllä ihan helppoo. Onneks on musaa ja ihmisiä.

Ajattelin alottaa tanssitunnit taas. Viimesestä onki varmaan.. 7 vuotta. Aikansa kaikella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.