IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Tupakatonta touhua.Tiistai 19.02.2013 14:07

Jaa. Jotakuinki vuoden verran menny viimeisestä merkinnästä. Vaan kukapa näitä laskee (tai lukee). En edes muistanu koko teinigallerian olemassaoloa ja iänikuista blogiani ennen ku joku pop up-mainos taas puski jostain näytön reunasta ja sai uhrinsa.

Hämmentynein tuntein luin noita edellisiä paria merkintää. Savutonta elämää takana nyt sit jo reilusti yli vuosi. Ei röökin röökiä. Voi kun vois sanoo samaa vaikka karkista. Makuaisti kun palas aika nopsaan tumppaamisen jälkeen, ruokahalu nousi. Vähän kerrallaan vaa'an lukema hinautui yli seitsemänkympin. Tässä sitä nyt ollaan, palttiarallaa kuus kiloa edellistä merkintää pyöreempänä.

Tosin myös.. (nopee laskutoimitus) noin kaks TUHATTA euroo rikkaampana, iho terveempänä, hampaat vähän vaaleempina. Aika monta minuuttia aikaa säästäneenä ja monta raikasta suukkoa napanneena. Tanssiharrastusta vuosien jälkeen jatkaneena!

Ehkä ne kilot ei tässä nyt oo se mihin kannattaa keskittyä.

Vaikka aion kyllä tämän vuoden aikana pyrkiä siihen, että -vähä vähältä- vien sen vaa'an lukeman sinne seitsemänkympin paremmalle puolelle. Jospa röökaamisen lopettamiseen vaadittu itsekuri rientäis jeesaa tässäkin. Ja tanssitunnit kolme kertaa viikossa. Ja se kun nyt julistan tän julkisesti ;) Naamakirja, tuo sosiaalisten paineiden luoja.. Siellä on pyöriny viime aikoina vaikka mitälie "fitness on elämäntapa"-kuvia timmeistä mimmeistä. Mulla on niihin maratonin verran matkaa, ja bikinikuvia on ihan turha odottaa. Mut jospa tähän kuvaan sais jonkinmoista muutosta?


BTW, kuva otettu eilen punttisalin pukkarissa, sekin yks askel kohti pienempää lukemaa. Ja tein siellä muutakin ku otin kuvia varpaistani ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.