IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Ihan pihallaLauantai 25.02.2006 16:07

Mulla on ekaa kertaa siis pitkään aikaan viikonloppu, eli lauantai ja sunnuntai kokonaan vapaat. Siis kokonaan, ei mitään aikatauluun sidottuja tekemisiä.

Ja nyt mä oon sit ihan pihalla. Mitä mun pitäis tehdä? On niin paljon kaikkee mitä voisin ja haluaisin tehdä etten tiedä mistä alottaa tai mitä valita. Vittu mä oon outo.

Heräsin, siivosin huonetta (alasti, mikä ihme päähänpisto seki. Mut ketään ei oo kotona), puin, join mehua, katoin top modelia ja kävin Soitin Laineella testaamassa Casion Priviaa.

Tiistaina Kaisan kans ulkona. Meidät olis passitettu hoitoon jos joku olis kuunnellu meiän parin drinksun jälkeisiä luovia filosofointeja ja taiteilija kiihkoa. Molemmat haluis harrastaa musiikkia ja kirjottaa.
Kummaltakaan se ei onnistu. Ei ehdi, ei jaksa, ei ees osaa.

No joo, pieni vale toikin, just oon jatkamassa pianotunteja kolmen vuoden tauon jälkeen ja kirjotanhan mä kolumneja - päässäni. All the time, asiasta kun asiasta.

Eilenki Kaisan kans ulkona. Marilynissa oli jotkut Mr. Turku -skabat. Keskinkertasen hyvännäköstä lihaa lavalla. On niitä paremmanki näkösiä miehiä kyllä tässä kaupungissa mut ne tekee sit jotain ihan muuta ku pyörii savun keskellä diskovaloissa ja iskee silmää kiljuvalle baariyleisölle, on oi niin hot. Mukamas.
No mut siis oli ihan hauskaa, mä lähdin kyllä jo joskus kahdelta kotiin, ei vanha jaksa enää.
Toisaalta Sannan kans ehkävarmaan mennään tänään illalla johonki.
Mut tällä kertaa ei kosketa shotteihin.

Hirvee itseinho. Siis suunnaton. Peili on mun pahin vihollinen tällä hetkellä. Oon mäki ihme androgyyni, ei olis taas eilen tienny mikä sukupuoli on kyseessä jos mulla ei olis ollu hame päällä (virhe jota en toivon mukaan toista vähään aikaan, ei todellakaan oo mun juttu noi hamoset), ja sit mulla on tissit.
Voihan tietysti olla että mua pidettiin transuna. Tai viiskytlukusena kotirouvana.
Jäätävä tukka, poikatukka, tanttatukka.

Noh.. ehkä mä tuun jonain päivänä olemaan nätti, ja jos en, ni jonain päivänä koittaa se hetki, ettei enää tarvii olla minkään näkönen. Toivon mukaan mulla on siinä vaiheessa joku sokee mies ja terveet lapset. Ja työkin tietysti (mikä se sit tuleekaan olemaan kun en hitto soikoon tiedä yhtään)

Nyt mä ihan selvästi taas jumitan, kirjotan tänne tehdäkseni jotain turhaa että osaan kohta tarttuu johonki järkevään.

Sovittiin alustavasti Paulan kanssa et meen Helsinkiin joskus 9. päivän paikkeilla ku sillä on hiihtoloma ja mulla tenttiinlukuvapaa, jota siis en todellakaan käytä tenttiinlukemiseen. Morjestan samalla reissulla varmaan myöski Terhiä ja ehdottomasti Mikoo.

Taidan mennä Elixiaan irtisanomaan sopimukseni. Mä oon vaan läskistyny sen jälkeen ku mun 12 kk:n sopimus tehtiin, enkä aivan varmasti oo ehtiny, toisaalta laiskana jaksanu käydä siellä sen rahan edestä. Jeesus, 56 euroo kuukaudessa siitä etten todellakaan oo yhtään paremman näkönen. Tänään vielä meen bodypumppiin mut sit loppuu siellä kuntoilu ja alan harrastaa itekseni sitä pilatesta, jonka Anna kerto olevan ihan perfect kerrostaloasuntoon.
Jes, keho ja mieli kondikseen. Toivotaan että onnistuu.

Viime aikoina mulla on ollu sellanen olo että haluisin pyyhkii kaikkien mun tuttujen muistin, ettei ne tietäs musta mitään tai tietäs mikä mä oon tai oon ollu tai mitä tehny.

Joo joo, nyt mä nautin vapaaviikonlopustani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.