IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 28.09.2007 18:18

Hmm.
Perjantai, landella. Viikonloppu, landella.
Huomenna illalla duunissa, landella (Loimaalla).

Sain Bosnian rapsan lopullisesti valmiiks, wuuhuu! Olis varmaan kyllä kannattanu lukee ite kirjottamansa teksti läpi ennen ku lähetti sen kaiken kansan luettavaks intranettiin. Lueskelin sen tossa ite läpi ja tajusin että siellä on ihan olennaisia virheitä. Niinku se, että Antsa olis tehny toiminnallista opparia. Tai että Koka Koma olis muslimibändi (ei oo ku kroati). Ja sit jotain epämääräsiä yleistyksiä ja muotovirheitä. Niinku oli ja ovat ja sellasia. En mä kyllä kirjottaa osaa näköjään vieläkään.
Milläköhän helvetillä se äikän ällä sillon joskus nuorena tyttönä lukiosta irtos...

Se tuntuu heti tekstissä jos ei oo lukenu tai kirjottanu pitkään aikaan mitään. Teksti on sellasta tylsää. Tasasta, sisällötöntä, tylsää. Harmi sinänsä, olisin toivonu ton bosniarapsan olevan ihan kunnollinen ja värikäs ja fiksu raportti. Yhtä värikäs ja fiksu ku se projekti oli. Mut voiko sitä kouluraporttiin ja asiallisesti kuvailla miten värikäs koko homma oli? No ei voi :D

Voiko sinne kirjottaa, että vedettiin festarinjälkeisinä heti suoraan ihan jäätävät kannut, kaikki me tiiminvetäjät? Tai etten lähteny Tuzlaan ettii tortillalettuja aamukymmeneltä ku olin tullu seiskalta kotiin ku olin poikien kanssa roadtripillä jossain vuorilla?

Noh, se on sellanen ku se on. Livejournalin reissupäiväkirja on tylsä ja siitä puuttuu viimenen kuukausi koska mulla oli vähän muutakin ja parempaakin tekemistä viimesen kuukauden aikana ku istuu koneella kertomassa suomen ihmisille että mitä tapahtuu. Ehti sen sitte Suomeen palattuaki tehdä.

Soitin just Amirille. Reilun kolmen viikon päästä nään sen taas. O-MI-TUIS-TA. Jännä fiilis, kaikin puolin. Sillä lailla se neljä kuukautta sitte hujahti. Voi jee.

Kohta alkaa perjantailevottomuus, pitää ennen sen iskemistä yrittää lähettää vielä tiimimailia eilisestä kokouksesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.