IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 23:30

Starting to feel reeeaaally iffy..

Soitin äsken Bosniaan Amirille. Jestas.. En malta odottaa et pääsen sinne, tuttuihin mestoihin, tuttujen ihmisten kanssa, ihanaan ympäristöön ja ilmapiiriin. Haluun vaan nauttii olostani ja olemisesta enkä ottaa mitään stressiä. Ja nyt musta tuntuu et voi herranjestas mitkä draamat mua siellä saattaa odottaa kun toi bosnian mies tuntuu tosiaan olevan vielä(kin) ihan täysillä mukana. Huhhuh. Se on äärimmäisen yli-innostunut mun suhteen, mikä on sinällään melko omituista koska oon äärimmäisen tavallinen tyttö.

Ja nyt ku on vielä antibiootit päällä tulevat kymmenen päivää, ja olo on ku omenalla, ni ei jotenki osaa nyt just tällä minuutilla tuulettaa reissaamisen puolesta. Teen itseni kanssa sopimuksen, että lauantaina reipastun reissuunlähdön suhteen, pakkaan ja käyn kaupungilla ostaa jotain kivaa sinne mukaan vietäväks. Ja sit oonki jo kohta koneessa.

Huomenna olis taas drinkkibingoo. Passaan. Keskiviikkona olis improo. Taidan passata senkin. Lääkäri sanos että on siinä ja siinä että voinko mennä to-illaks duuniin. Menen kyllä jos kuumetta ei oo. Vituttaa olla kipee kun se ei oo itseaiheutettua. Angiina kun kuulemma voi tulla mistä vaan jos nyt ylipäätänsä elää elämää, ja on ihmisten kanssa tekemisissä.

Tän viikon piti olla värikäs, hauska, rempsee, rento ja vapaa!! AAARGH.. Nyt se on sidottu. Voi.. vitura.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.