IRC-Galleria

FeikkiiKeskiviikko 21.02.2007 00:23

Jees jees, tykään kaikesta ja silleen. Oikeesti? No en viduus. Miks kaikki on niiin epäaitoo, aidotkii. Niingu jutut. Tulis ny se esbåpelle mesee et vois tehä ruotsinläksyt (hahaha).

Kissa puotti Karjalat j kasvin. Onneks levylle ei käyny kuinkaan, mistä tuleekin mieleen korput ja tyhjennysoperaatio (nou putkia nou). Nyt haen tarvikkeet.. *hissimusiikkia* And I'm Black. Eiku tyhjentelee :) Ahdistu vai pelko? Ahdistusvarmaa.. pelosta saattaa joutua terapiaa :o Kammottavaa. Tripla aaa :) Nii joo se tyhjennys. Hetkinen... *hissimusiikkia* Doddih, nyt on sekii homma hoidettu. Ei tosin ois kannattanu kun se sattui nostamaan vitutusleveliä muutamalla pykälällä. Hankkikaa saatana kunnon koneet mitkä vois toimiaki edes yhtä hyvin ku meiän antiikinaiknen jumittaja. Toivottavasti se vattuaivo, joka keksi ryhmätyöt kuoli/kuolee epäinhimillisellä tavalla vanhana vihanneksena.

Ei sen väliä, minkäs sille nyt tekee.. Huomenna en tasan varmasti tule niille perkeleen mantuntunneille jos on pakkasta yli 15 astetta... Itseasiassa jos aamulla on samat viilikset korvissa saatan kipeytyä vallan pahastikin... Lynx Lynx on mun uus suosikki eläin :) PP:ssä oli hyvä juttu, ja koska hauskaa voi pitää ilman alkoholia (kuten Sädekin tietää) nauroin sille hartaasti. Go Timppa Go.

Nyt palelee, varmaan se kaamee A-virus tulossa :( Meen lämmitteleen jonnekii ja sit nukkumaan, kuten kiltin tytön kuuluuki. Että jaksaa huomenna nousta ajoissa kouluun.

Heippa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.