IRC-Galleria

ÄrrinmurrinhöhLauantai 24.02.2007 00:21

Moraalinen pulma josta ei voi ees sulle,rakas päivis, vinkua. Aika göggö juttu, eikös?
Väiski jahtaa hänttääsä:D Pitää varmaa ens viikol mennä kouluu.. tai en saa sitä typerää mantunkurssia ku se aidshomppeli ei enää lovetakaa mua :'( "Kyl sun pitäs saaha ne kissat kurii.." Joo, heitän ne ikkunasta ulos vai? Sääli etten viittiny ruveta raivoon sille sillon... Pitää varmaa järkätä uus tilaisuus ja vaahdota sille pää punasena kaikkee hauskaa.
Onneks on se terv. tark. tulossa :) Pääsen juttelee sairaanhoiitajan kanssa mielenterveydestäni. Jeij.
No, ei mul muuta, meen pohtimaa sitä ropleemaani. Heippa!

Niin siinä sitten kävi :/Keskiviikko 21.02.2007 16:10

Menin sitte niille mantuntunneillekii :/ Säteen ja Jennyn takia vaa... Ei ois kannattanu, vaikka se aamunavaus olikii ihan hyvä :) Sääli ettei Sievi saa itkuptkuraivareita, vakka tänää tais aika lähellä olla. Ei kyl kuulu mulle, mut ois se silti viihteellistä seurattavaa varmaan :p Sormii palelee moimoi.

FeikkiiKeskiviikko 21.02.2007 00:23

Jees jees, tykään kaikesta ja silleen. Oikeesti? No en viduus. Miks kaikki on niiin epäaitoo, aidotkii. Niingu jutut. Tulis ny se esbåpelle mesee et vois tehä ruotsinläksyt (hahaha).

Kissa puotti Karjalat j kasvin. Onneks levylle ei käyny kuinkaan, mistä tuleekin mieleen korput ja tyhjennysoperaatio (nou putkia nou). Nyt haen tarvikkeet.. *hissimusiikkia* And I'm Black. Eiku tyhjentelee :) Ahdistu vai pelko? Ahdistusvarmaa.. pelosta saattaa joutua terapiaa :o Kammottavaa. Tripla aaa :) Nii joo se tyhjennys. Hetkinen... *hissimusiikkia* Doddih, nyt on sekii homma hoidettu. Ei tosin ois kannattanu kun se sattui nostamaan vitutusleveliä muutamalla pykälällä. Hankkikaa saatana kunnon koneet mitkä vois toimiaki edes yhtä hyvin ku meiän antiikinaiknen jumittaja. Toivottavasti se vattuaivo, joka keksi ryhmätyöt kuoli/kuolee epäinhimillisellä tavalla vanhana vihanneksena.

Ei sen väliä, minkäs sille nyt tekee.. Huomenna en tasan varmasti tule niille perkeleen mantuntunneille jos on pakkasta yli 15 astetta... Itseasiassa jos aamulla on samat viilikset korvissa saatan kipeytyä vallan pahastikin... Lynx Lynx on mun uus suosikki eläin :) PP:ssä oli hyvä juttu, ja koska hauskaa voi pitää ilman alkoholia (kuten Sädekin tietää) nauroin sille hartaasti. Go Timppa Go.

Nyt palelee, varmaan se kaamee A-virus tulossa :( Meen lämmitteleen jonnekii ja sit nukkumaan, kuten kiltin tytön kuuluuki. Että jaksaa huomenna nousta ajoissa kouluun.

Heippa.
Jep, halvalla llähtee, hyvää kotii vaikka ilmatteeks!! Teetä mielellään vaihtokaupassa. Kuuman hunajalla, ei sokerilla. Kyl Manttu vaa on kivaa, ja Volcanot kans. Oikeestihan mun pitäs vaa lopettaa ja mennä suihkun kautta nukkumaa, mut jäis vähän tökerösti kesken..


Ja nt on ystävänpäiväkii! Että Hauskaa sellasta vaan kaikille!!!!!!! Oikeesti. Unohin kortit ja sellaset, mut turhaa luonnonriistämistähän semmonen vaa onki. Et sillee.
Mut nyt takasin volcanojen tuliseen maailmaan! Nähdään siellä ja pidetään hauskasta tiukasti kii.

HauHauTiistai 06.02.2007 15:44

Jooh, nyt on taas vaihteeeks hauskaa, Wikipedia on ihan paras paikka :) Vanhoja ruokia ei kanata (khih) syödä, koska ne on vaarallisia. Whoa, wikipedian saa oikeesti venäjäks :o
Mullon tänää harjotuskampaus, jee. Ulkona vaa ihan perkeleen kylmä :/ Noh, ei se mitää, kylmä kasvatta karvaa ja sillee. Nyt on pakko lähtee puuteroimaan nenää ja tarkistaa silmien tilanne. Joku tulehus vissii tulossa... Silmät punotti ainakii siihen mallii aamulla. Ei mut ny sinne kus.. eiku puuteroimaa. Heippa. Ja sillee enjoy juur laiffista ja sillee tota.

Nii, ja PP on kans parasta netin antia :)

Nyt on kivaaPerjantai 02.02.2007 18:34

Terveystakastus vasta 26 pvä, että vatuttaa. Ois pitäny ottaa se aiempi aika.. NyyhkisByhyy... No ei auta, pakko se on venttailla sinne asti. Mikls valehtelua pidetään pahana asiana? Kerro mulle, jos tiiät. Vittu ku ees nää mitä kirjottaa saatana. Joo, uudet lasit on päässä, ehjät ja kaikkee. Tosi kivaa. Palelee päivästä päivään ja sitä rataa. Nytkii. Tulis joku ja lämmittäis. Ois pitäny valehella siinä typerässä portfoliossa koko koeviikon edestä. Ei ois pitäny vittuilla siinä kokeessa. Ei pitäis katua. En kyl oikeesti kadukaa, oli vaa pakko sanoo. Eli valehella. Perkele. Väittävät et valehteluon huono tapa. Siks pitää lopettaa se, mut ei pysty, liian hapotonta. Mut leffat on. Haha.HaHa Nyt rusahti ranneki. Onneks ei koiraa paneta. Palelee mua kyl edellee.
Kappalejako. Ens jaksossa sitä tarvitaa :) Jee. Äikkää lovetetaa vitosella, ku kymppi on bilslle. Nii joo, se valehtelu. Luuleek porukka et niihin ei luoteta jos niille valehellaa? Ei saa kirjottaa valehellaa, se on valehdella. Joo, kyl mä valehtelen etenkii niille joihin en luota. Ja niitähän on paljon :D Back to the bisnes, said Sherlock when shot Holmes. Porukka valehtelee ihan kaikille, tai minä ainakii. Mitä väliä sillä on? Ei ketää kuitekaa niin helvetisti voi kiinnostaa. Valehtelu käy myös vihjailusta btw. Sillo vaa pitää pitää huolta et jää kiinni. Niinku ne säälittävät idiootit, jotka pöllii kaupasta et sais huomiota. Huomioikoot itte itteesä enemmän, ettei tartte toisia kiusata. Nyt rupes muuten väsyttää yhtä armottomasti ku matikan kokeessa, joten meen tekee jotain kivempaa. *wink wank* Khi Khi. Geesit rulaa.

Molo kyselyMaanantai 29.01.2007 01:54

1. Kuka olet?
2. Olemmeko ystäviä?
3. Koska ja miten tapasimme?
4. Oletko ihastunut minuun?
5. Pussaisitko minua?
6. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
7. Kuvaile minua yhdellä sanalla..
8. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
9. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

IhmeellistäSunnuntai 28.01.2007 03:06

Ensimmäistä kertaa vituttaa koeviikon alkaminen... Pitäs käydä Mikkelissäö muutaki ku shoppaamassa, pitäs oikeesti lukee kokeisii, pitäis tehä suunnillee satamiljoonaa muutaki asiaa (se perkeleen portfoliokii...) ja kaiken lisäks väsyttää. Onneks se peräti näkyy päälle pänkii, mut ei oo -vielä Laura the Olemuspoliisi humauttanu asiasta ku muutaman kerran.. Vittuako minä sille voin jo silmät punottaa, tukka on sekasin (tai itse asiassa koko pönttö..) ja sitä rataa... Ei haittaa mua miks haittaa jotakuta muuta? Nyt tekis muuten mieli hakata päätä pöytää (kuluttais kaloreitakii) mut se sattuu, joten en viitti. Mistä tuli mielee se Mombasa juttu, missä se yks viiltelee kättää ja vinkuu jotai jostain kivun kestämisestä... En muistakaa sitä juttuu mut mitä välii....

Ihmisillä on ihan helvetinmoiset vaatimukset kaikkesta. Kaiken pitäs olla täydellistä.. Miks? Miksei se riitä et on ees jotai? Onneks tykkään ironiasta... Ihan liian harva tajuaa sen et haluu jotain muuta ku mitä niillä on ajoissa. Ne luulee et niillon kaikki hyvin, ne on onnellisii ja plaa plaaplaa, ja sit yks pvä ne vaa tajuu, ei vittu, eihän mul oo mitää, mihin mun elämä on menny?? Ja sit keksitää kolmenkympinkriisit ja muut. Tehää muutos, jätetää kaikki taakse ja ruvetaa elämää. Ollaa onnellisia niin kauan ku tulee uus kriisi. Voinmuutes alottaa autokoulun toukokuusa.. Taian kyl alottaa vasta kesäkuussa, onpahan kesäks jotain tekemistä... Takasin aiheeseen joka oli... Nemmä muistakaa :D Enkä jaksa lukee omia tekstejäni, koska ne on tylsiä ja täyttä peeaaäskooaata. Haa, koeviikko. Ei mul siitä sen enempää aasiaa ollukaa...
Mut Jurassic Park ykkösessä on hauska se kota missä se poika on kiipee sen aidan yli ja saa jumalattoman sähärin... Varmaan koko leffan hauskin kohta :D Tosin en muista siitä muuta ku ton ja sen vessakohan.. ja ehkä siin oli joku syöttökohtakii alussa? Pitäs kattoo joskus nekii....
Tuskin kuiteka tulee katottua... Ku ei taia olla omana... Omena.. Komenna... Ennakoi... Koipallero... Lolleropallero.. Ja silleen joo.


JooPerjantai 19.01.2007 23:46

Mullon tylsää, meses ei oo ketää, rähjättiin jo koiran kanssa, päätä särkee enkä voi enää lintsailla tunneiltatässä jaksossa. Eikä oo ees suunnitelmia viikonlopuks. No mut onneks on kuppi sopivan haaleeta teetä, kaks kivaa kissaa ja pönttöpääkoira. Käytiin BTW vaan kaks kertaa ojassa tänää lenkillä :) Ei purtu ketään enkä tasan varmasti jaksa maanantaina ähtee ressaamaa kentälle. Pitäs ehkä, mut ei viittti. Tää vissii mun järkevin päiväkirjamerkintä tähän mennessä? Sitä se tylsyys teettää... Mut nyt meen olee kiltti tyttö ja tekeen sitä porttofoliota. Heippa.

Voi lollipopTiistai 16.01.2007 01:34

Että osaa olla ihmiset tyhmiä ja turhauttavia. Tuhanteen kertaa selostat sama asian ja vieläkään ei mee perille. Mut eipä kai sille mitää voi, täytyy opetella hanheilemaa. Tai ankkailemaan :) Surullista silti enkä pääse ees koiran kaa lenkille... No, ei mul ny muuta, miettikää vähän ja hankkikaa sitä asenetta, säälittävät pikku metaaninvapauttajamaatujat.
Yksityisyys