IRC-Galleria

Nyt se on todistettu!Torstai 21.06.2007 05:00

"Olet ahkera ja tunnollinen oppilas, etkä vähiten siksi, että todella pidät koulunkäynnistä. Sinulle opiskelu ei ole pakkopullaa vaan opit mielelläsi uusia asioita ja kehität itseäsi. Hieno juttu, mutta muista kuitenkin tarvittaessa hellittää. Silloin kun sosiaalinen elämä jatkuvasti kärsii opiskelun takia, on aika heittää kirjat nurkkaan toviksi. Elämässä on paljon muutakin kuin opiskelu ja loppujen lopuksi on kivempi olla hiukan tietämätön kuin aivan yksin... "

http://www.missmix.fi/testit/

Nii se Väpä tuli..Keskiviikko 13.06.2007 01:45

aamuks kotiin :) Eli vuorokauden oli omilla teillään. Kunnossa oli ja ulkoilee valjaissakii nykyää rohkeemmin ku ennen. Jeij.

Yöksi kotiin edes?Lauantai 09.06.2007 00:35

Ei näin voi käydä, ei vaan voi. Ei meille. Yö pois kotoa, miten niin pien, tyhmä ja arka kissa pärjää? Se voi olla missä vaan, ja nyt on perjantai. Toivottavasti huomenna kukaa ei löydä oranssia kissan raatoa. Toivottavasti kännääjillä on hauskaa ilman kissoja. Tai muita eläimiä.

Tuu kotiin pikkunen, saat ruokaa ja seuraa.

Tule jo kotii Väpä...Perjantai 08.06.2007 22:01

Illaksi kotiin, eiks nii?

PotC3Tiistai 29.05.2007 01:41

Ny tuli jopa oikee versio, vaikka olihan se ekakii ihan ok, etenkii ne rusketusraidat ja nappulat :) Ei kyl melkee jaksas kattoo täänää, mut kai se on pakko :/ Voi voi. Tai jos kattos sitä ekaa... Mitenhän se on mahtunu bikineihin? Etupuolelta siis... Nätti persushan sillä oli :)

VoijhMaanantai 07.05.2007 00:16

Tänään ollu tylsä päivä. Siis oigeesti, TYLSÄ päivä?!? Ei niin mitään oo tapahtunu, ees telkkarissa. tai meinashan se yks äijä kuolla siin yhes ohjelmassa. Ihan vetun kova jätkä. Jooh. Huomen kouluu, wOOhou!!!!!!

Vitsit noi ht.nettiläiset on pällejä :D

VoijhMaanantai 07.05.2007 00:16

Tänään ollu tylsä päivä. Siis oigeesti, TYLSÄ päivä?!? Ei niin mitään oo tapahtunu, ees telkkarissa. tai meinashan se yks äijä kuolla siin yhes ohjelmassa. Ihan vetun kova jätkä. Jooh. Huomen kouluu, wOOhou!!!!!!

Vitsit noi ht.nettiläiset on pällejä :D

Mä sain sen!!!!Torstai 26.04.2007 00:08

Vihdoinki löysin sen ja vihdoinki se tuli kotii :) Immediate action siis hei daah. Ainakii neljä vuotta oon sitä ettiskelly ja ny sen sain. Jeij. Harmi vaa ettei oo aikaa lukee sitä :D Mut joskus viellä. Samperin lehmä junassa rupes vinkuu junassa henkilöllisyystodistusta, ja sit väitti etten näytä 17-vuotiaalta. Pah ja pyh. Myi sentäs juniorilipun :) Muuten oli kiva päivä, sain törkeesti alennusta laturistakii. Mukava ukkeli (pervopedofiili).

Voi viddujen kakkuMaanantai 16.04.2007 18:51

Hienoo, poltit mun pänkeiksin! Toivottavvasti tuli hyvä mieli! Niih! Miulle ainakii tuli... Siit tuli IHAN pikimusta ja silee ja tosi upeennäkönen. Haiskahtihan se tietty ja krvat meinas haleeta ku se tyhmä ulisija alotti soolonsa... Ja sit ku se toinen liitty ja ne laulo sen saman pätkän duettona. Saatana ku on päälle kaks metrii korkeet huoneet alhaalla :/ Ei meinaa ees tuolin kanssa ylettyy kattoo :( BNo, ny o konsertto ohi :) Ja sainhan mää yhen pancakesi syötyvä :) Oli aikas hyvää, vaikka vähän raakaa olikii.

Pääsiäiskivaa kaikilleMaanantai 09.04.2007 03:09

Eilen se kyl tais olla mut pippelit siitä. Eikös jookosananas ja kookos :) GD-Whatshername <33 Ihkud44 honeymoon ja iso kakku :) Kan det vara any bettre? Nej, så trur jag inte. Men jag do. Haha niingu Hoo aha :) Juu, mut nyt digiviihde kutsuu. Homoillaa toisste, keitsit.


Hih hei ollukkaa mitää dikiviihdettä :'( Mut oli känkstäkissa Da Värde. Sille ei kanata ryppyillä, kusillon niin ryppynen arsereikä!!1 Jou!
Yksityisyys