IRC-Galleria

Kumiveneilijät part oneKeskiviikko 08.08.2007 21:44

Käytiin tänään anttilassa hankkimassa molemmille hienot kumiveneet =) Mika jo autossa meinas et mitenköhän malttaa oottaa et pääsee veneilemään!!! no heti ku päästiin mökille, pumpattiin veneet kuntoon ja samantien järveen melomaan. kauhee myrsky oli, ja pakko oli rantautua pienelle saarelle. vihdoin sinne päästiin, bisseä tietty oli mukana, nautiskeltiin auringosta (ja hirveestä tuulesta). lopputulos oli, et toinen vene lähti tuulen mukana kotio ja siitä joka meille jäi, meni airo paskaks..mut takas päästiin hengissä käsivoimin kauhoen ja hauskaa oli =D

Heissan hei!Perjantai 03.08.2007 21:59

Vielä ollaan tääl mökkimeiningissä eikä kaupunkiin tee mieli!!! Onneks on läppäri mukana et pääsee nettiriippuvaisena täällä järvenrannallakin laiturilla nettailemaan... 8D Netti on yyyyyyyber-hidas, että en pääse vastailemaan hirveesti teijän viesteihinne, mut vastailen sitte ku kaupunkiin päästään... :)

Kesäloma (sävel: "Looney Tunes") Lauantai 28.07.2007 20:04

Kesäloma kesäloma kesälomaa,
kesäloma kesäloma kesälomaa,
keesääloomaa (tiidittittii),
keesääloomaa (tiidittittii),
(tiittidittitittittittititittittii),
KESÄ-LOOMAAAAAAAAA!

:D :D :D :D

....Perjantai 22.06.2007 11:33

Hyvää juhannusta teille kaikille! ^^ Olkaa ihmisiks, älkääkä menkö kännissä uimaan tahi veneileen. Älkääkä myöskään sytytelkö itte kokkoja! Mut pitäkää hauskaa enivei :)

14.2.07Keskiviikko 14.02.2007 12:44

Hyvää ystävänpäivää kaikille rakkaille ystävilleni! Kiitos että ootte olemassa... <3
tä ei mee ohi kirveelläkään perkele!!!!! säälikää mua pliis! x(

Hehehee, tylsääkö? ;DTiistai 03.10.2006 01:44

Laita googleen vaan hakusanaksi oma nimi ja perään on-sana, niin tulokset yllättävät:


Ansku rakastaa biletystä! Hän onkin mahtavaa seuraa joka tilanteeseen. Niin, tohon raha juttuun, mitä Ansku minusta sanoi, niin ei Anskunkaan kukkarossa ... (juuri näin!!)

Sananen Anskusta: ansku on kiva :) pelimiehessä anskun lisäksi käy myös anskun kaksoisisko katja. honki ei ikinä tiedä kumpi on kyseessä. (no sitä oon koittanu sanookki kaikil, et en se mää oo ketä tuola viikonloppusin rällästää, vaan se mun identtinen kaksoissisko ;D *terkut vaan pelimiehen pokelle*)

Laumailloissa lj:t Ansku ja Riitta yrittävät joskus epätoivoissaankin saada ... ”Ansku on aika raivo joskus ja joskus se on kiva mutta joskus aika ilkeä! ... (hmmmmm.... S/M ei oo kyl oikeen ollu mun juttu,mut minkäs teet... ja ehkä mä sitten epätoivosesti koitan joskus SAADA xD)

Hoitaessa: Ansku on vähän äkäinen ja kovistelee kaikkia sitä pienempiä. ... Ansku ei siedä laisinkaan kovia harjoja ei sitten millään, johtuen varmaankin ... (*kröhöm* no tästä en sano mitään...mut enmä munmielestä hoitaessa oo äkänen enkä kovisteleva!!!)

Ansku Nimi: ********* Lempinimi: Ansku. Ansku on pieni ja pirteä pallonkäsittelijä ... Ansku on myös valmis syöksymään tarpeen tullen. Takaisin ylös ... (siis nää on ihan pervoja!!!!!)

Ansku on ollut varsin huolimaton, kun ei ole ollenkaan tänne kirjoitellut. ... Onneksi sentään Ansku on jaksanut raahustaa tallille melkein päivittäin. ...
(nii just, en oo ikinä täällä)

mie olen vähän katkera siitä ko mulla ei ole ollu ikinä mitään lempinimeä, esmes ansku (no joo ansku on aika tylsä mutta kuitenkin).... ... (;D)

Reetta on neljännessä ja viidennessä taas on Tiina. Ansku on seuraavassa, ja Tiina halusi ottaa Virpistäkin kuvan, ja viimeisenä on taas Tiina. ... (miks tiina halus virpist kuvan?!)

Vertti Valtteri on 2-vuotias perheen lellikki. Make on perheen pää, jos Ansku ei ole kotona. Ansku on noita-akka. Joni on jäkis. Pete on meidän kotihiiri ... (no just!)

...pakko oli kokeilla. kaikkia ei ees kehannu laittaa, ku näit lukee pienemmätki:D


:)Maanantai 17.07.2006 21:39

Paras Kuva...

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.