IRC-Galleria

Pitkästä aikaa. Perjantai 30.12.2005 16:10

Jep, onhan siitä vähän aikaa kun oon kirjottanu. Kuumeessa taas, tällä hetkellä 38.6 . Oon kahen päivän sisään kattonu kolme Hellraiseria eikä yhtään kyllästytä. mut tosin, katoin mä aamulla tunnin ostosteeveetä putkeen, joten ei se oo ihmekään. Vielä sen nelosen katon ja sitte siirryn muihin leffoihin. moi. parane pian, rakkaudella mika.
Jees. tänään on aatto. kumma kun tuntuu ihan samallaiselta päivältä ku kaikki muutkin. kohta menen nukkumaan, tuntuu siltä kuin molempiin silmäluomiin olis ommeltu jotkut punnukset. eli siis väsyttää, selkokielellä. ja kaiken lisäks söin vielä liikaa Digestivejä. just. -ööö. moi vaan kaikille ja perkeleen ilosta jouluanne.
np. Reverend Bizarre - The Wandering Jew

URGHLauantai 17.12.2005 21:03

Perkele, mä oon kipeä. kuumetta, juu. asteita noin 39. paskamainen olo, mut ei se mitään, koneella silti oltava. ja joo, oksettaa. Ja kuuntelen KOOTEEta, ylläri. äh, en jaksa kirjottaa.

Jeejee, virtaa.Torstai 15.12.2005 23:50

Patterit toivat lohtua maailmaan. vittu kun on niin vaikeet patterit. no, virtaa on kuitenkin ja maailma on hyvä paikka taas. ja mitäs. tänään oli muheva päivä, ja joo. mitä tähän nyt sit kirjottais? ei mitään. moi.

mitenköhän?Maanantai 12.12.2005 18:37

Jaa-a. Tänään oli taas ihan tynkä päivä, kun lehtireportteri tuli tekemään juttua argeologisista löydöksistä, joita oon löytänyt tuolta pellolta. se jopa toi mut kotiin, kun halusi ottaa kuvia tuolta pellolta. hehe, se ei osannu peruuttaa ja sitten sitä sai hinata traktorilla, kun se onnistu ajamaan melkeen ojaan. oli muuten vaan 5cm kiinni. lukekaa huomenna lehteä. moi.

NY -messut.Perjantai 09.12.2005 20:40

Messut oli ja meni. Messut ei tuottaneet paljon, eihän tuotekaan ollut vielä valmis, mutta palkintoja saatiin melko paljon. Meillä oli siis
Länsi-uudenmaan paras:
-Messuosasto
-Liikeidea
-Yritysesittely
-YRITYS!
+Länsi-uudenmaan paras myyjä, Herra Lainio, on meidän yrityksessämme, all hail!
Olihan se ihan jees. ja roinaa tuli.. ei muuta mainittavaa.

väyttää.Torstai 08.12.2005 22:22

äh, en mä jaksakaan kirjottaa.

olen olemassa.Keskiviikko 07.12.2005 18:59

Njaa, tänään oli outo päivä. tanssia koulussa.......... ja matikan koe oli, se oli aika helppo. niin, nythän mä noin sanon ja sitte ku saadaan takasin ni petyn taas. Huomenna olis nuori yrittäjyys -messut, ei oikeen innostais. siellä menee niin myöhään. no ei sentään 24 tuntia tällä kertaa. Ja kohta lähen harkkoihin. ei perkele, kello on jo noin paljon... eli menen.

Maanantai 5.12.2005Maanantai 05.12.2005 21:07

Tänään oli koulussa pikku joulut. Nyt on niska kipeä, ja kurkku käheä. siellä räppäsi pari tuttua. joop. oli muutenkin ihan kiva päivä. äh, ei tänne keksi mitään laittaa.

rakas (päiväkirja)...Sunnuntai 04.12.2005 17:36

Jokseenkin huono olo. lämpöä niin vähän ettei sen luulis vaikuttavan.. Ei, se johtuu jostain ihan muusta. ikkunankin avasin uskotellakseni itelleni että se kylmyys johtuu ulkona vaikuttavasta säästä. Älä ajattele. Se säästää niin paljolta. musiikki kovalle vaan. äh, en jaksa laittaa. meen korjaamaan ulkovalot..