IRC-Galleria

Pahat tapaniSunnuntai 29.01.2006 23:21

Haaste

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1: kuvittelen tien molemmilla puolilla olevien ojakeppien väliin viivan ja yritän olla astumatta sen pääle. sama toimii myös puilla.
2:Moshaan yksinäni täällä kotona.
3:pyörin aamuisin sängystä alas ja kiipeän sinne takasin pudotakseni uudestaan.
4:yritän päästä rappuset ylös mahdollisimman vähillä askeleilla harppomalla monta askelmaa kerrallaan
5:Leikin Kummelista tuttua "tehostemiestä".

Haastan heidät:

Varstar
Black|sabbath
Villa
Zim_zum
NightCrawler

Reaching the end of the ropeLauantai 28.01.2006 02:18

Jaahas.. taas sitä on tää viikko takana, ja viikonloppu edessä. Iltapäivää jo kovasti odottelen, todella kovasti.. jos menis nukkumaan, niin se tulis nopeammin, muttakun ei nukuta sitten yhtään. ja janottaa, vois hakea kokaa. Hmm.. Mjaa. kaikkea kurjaa sitä onkin saanut taas kuulla. kurjaa kun on kurjaa.. antoisaa iltaa kaikille.

M

np. Norhter - Die

Cracking bodyTorstai 26.01.2006 00:09

Mulla on joka paikka vähän kipeä, mikä ihana olotila <3 tuntuu oikeesti kivalta. kun ottaa kunnolla turpaan, sitä ymmärtää kuinka ihanaa elämä onkaan.

M

np. Norther - Omen

Cracking headPerjantai 20.01.2006 00:11

Miksen mä saa päätäni hallintaani. taas ajatukset risteilee. Tällä kertaa vaan ei oo minkään asteista hyvää oloa. Joo, angstipaskapitkätukkahinttari olen. vittu, ei mitään, ei ollenkaan mitään.
Jotenkin.. hämärä olo. ja läksyt taas (vieläkin) tekemättä. en vaan jaksa ajatella sitä, kuten mitään muutakaan. ainoastaan jaksan ajatella tän kirjottamista. ja huomista en millään aio ajatella, kouluun pitäis mennä.. taas ne tuijottaa ja kyselee.. vittu.. mä en jaksa sitä. pitääkö sitä kaikkea jaksaa, vittu, ei. jotain pitäis. perkele..
miksei asiat mene niinkun pitäis? jotenkin tuntuu että kaikki suunnitelmat kaatuu aina johonkin suuntaan. vitun kiva siinä sitten suunnitella yhtään mitään... jumalauta.. pahoittelen rumaa kielenkäyttöä. ja tuntuu ku joka kohta tässä lihakuoressa olis revitty ammolleen, en tiedä miks. Mieli on väsynyt. no, fyysinen väsymyshän sen ratkaisee, saako unta vai ei, ja sitä nyt ei oo. hmh... kai mun pitäis taas lopetella. näkymisiin, kaikki jotka ylipäänsä jaksaa tätä paskaa lukea.

M

np. Dark Funeral - Vobiscum Satanas

TurtumusSunnuntai 15.01.2006 19:22

Niin, taas se viikonloppu on lopussa, ja alkaa kamalan jakson toisen viikon ensimmäinen päivä. Ihan mukava päivä sinänsä, mutta kun tietää millaiset päivät sitä seuraa niin ei siitä osaa nauttia. Blah. Miksei viikko vois olla 8 päiväinen? sit olis pidempi viikonloppu. just kun pääsee loman makuun niin se jo loppuu. ja ikäväkin kalvaa. ei jaksa sitten mitään. ei mitään. ei mitään.. väsyttää mutta mieli on virkeä. kaikista kamalinta sillon kun pitäisi jaksaa tehdä jotain. mieli pomppii paikasta toiseen, mutta ruumis ei pysy perässä. ja toi kirjakasa tuolta huutaa mulle että mun pitäis kirjottaa läksyjä niiden sivuille lyijytäytekynällä. mieli jaksais tehä vaikka koko kirjapinon kaikki tehtävät, käsi ei jaksa kirjottaa. No, musiikki pyyhkii kaikki järjelliset ajatukset pois. kaikki järjelliset, ja sitten tulee vielä järkevämpi olo kun päässä risteilee ihan ufoja ajatuksia koko ajan. :D no, minkäs teet. Hauskaa loppuelämää kaikille.

M

np. Deathchain - Graveyard Witchery

SubtopiaLauantai 07.01.2006 00:42

Perjantai 6.1.2006.
rakas päiväkirja. tänään oli varsin ihana aamu. heräsin kivasta paikasta ja ympärillä oli kaikkea kivaa. aamu jatkui muutenkin mukavasti. ja sai hyvää leipääkin. leffa oli tyhmä kun se ei toiminut. olen kyllä nähnyt sen ennenkin, en vain muistanut siitä oikeen mitään. sitten lähdin kivasta paikasta ei-niin-kivaan paikkaan, tylsähköön, mutta mukavaan. katsoin mäkihyppyä, janne ahonen voitti^^ sitten join kahvia ja jumitin, meinasin jopa nukahtaa. sitten sovin huomiselle erittäin kivaa ohjelmaa, ja tulin kotiin. sitten söin iltapalaa. sitten tulee nyt.

Pitkästä aikaa. Perjantai 30.12.2005 16:10

Jep, onhan siitä vähän aikaa kun oon kirjottanu. Kuumeessa taas, tällä hetkellä 38.6 . Oon kahen päivän sisään kattonu kolme Hellraiseria eikä yhtään kyllästytä. mut tosin, katoin mä aamulla tunnin ostosteeveetä putkeen, joten ei se oo ihmekään. Vielä sen nelosen katon ja sitte siirryn muihin leffoihin. moi. parane pian, rakkaudella mika.
Jees. tänään on aatto. kumma kun tuntuu ihan samallaiselta päivältä ku kaikki muutkin. kohta menen nukkumaan, tuntuu siltä kuin molempiin silmäluomiin olis ommeltu jotkut punnukset. eli siis väsyttää, selkokielellä. ja kaiken lisäks söin vielä liikaa Digestivejä. just. -ööö. moi vaan kaikille ja perkeleen ilosta jouluanne.
np. Reverend Bizarre - The Wandering Jew

URGHLauantai 17.12.2005 21:03

Perkele, mä oon kipeä. kuumetta, juu. asteita noin 39. paskamainen olo, mut ei se mitään, koneella silti oltava. ja joo, oksettaa. Ja kuuntelen KOOTEEta, ylläri. äh, en jaksa kirjottaa.

Jeejee, virtaa.Torstai 15.12.2005 23:50

Patterit toivat lohtua maailmaan. vittu kun on niin vaikeet patterit. no, virtaa on kuitenkin ja maailma on hyvä paikka taas. ja mitäs. tänään oli muheva päivä, ja joo. mitä tähän nyt sit kirjottais? ei mitään. moi.