IRC-Galleria

JUMALAUTA!!!!Keskiviikko 31.12.2008 00:57

Asuinpaikka: Eura.
EI SAATANA MITÄ PASKAA NYT LÄHTI ASUIN PAIKKA VEKE!!!!
Nyt tuntuu siltä kerrankin että ei ole mitään hätää minkään suhteen :) <3 mutta pieni varaus on toki aina hyvä pitää(ja Jorman suhteen se ei koskaan oikeasti ole mikään piäni) ettei putoa ihan hirmu ylhäältä jos jotain sattuu. Viimeksi kun oli sellainen tuntemus joskus kaaauuuan kaaauuuan sitten niin heti pian joka asia alkoikin mennä metsikköön.
Tänäään tälläistä huomeenna sellaista. Väsyttää melko rankasti kyllä kun piti taas jossakin juottoloissa trampata ja eihän Jorma tietenkään olisi halunnut eikä mitään toki tietenkään nauttinut absolusti kun kerran on xDDD

Jorma laulelee Klamydiaa...Tiistai 09.12.2008 22:33

"Enää puhelahjat auta ei,
kun teot multa järjen vei.
Kun räntää sataa ja ulvoo kuu,
ei mistään saatana mitään tuu.
Pimeydestä pimeyteen aina halajaa.
Korvien väli pehmeää kun ei mistään kiinni saa,
kun ei mistään kiinni saa! "
Taas elukka testi elikkä olen sen mukaan:

Olet lumikko! Pieni ja pippurinen, ainakin henkisesti, kuvaa hyvin luonteenlaatuasi. Olet eläväinen ja vilkas, mutta suuttuessasi voit äityä väkivaltaiseksi.

Lumikko
Mustela nivalis
Pituus: 11 - 20 cm, häntä 1,9 - 4 cm
Paino: 24 - 80 g
Elinikä: 4 - 7 vuotta

Lumikko on Euroopan pienin petoeläin. Sen erottaa kärpästä mustan hännänpään perusteella. Talvella lumikko saa valkoisen karvapeitteen, kesäisin se on ruskea.

Vaikka lumikko onkin pienikokoinen, se on hurja peto. Lumikon metsästysvietti ei ole riippuvainen vatsan tyhjyydestä, vaan lumikko tappaa saaliseläimiä aina kun se saa mahdollisuuden. Häkkioloissa lumikon on todettu tappavan myyriä ja hiiriä kymmenittäin, kunnes se väsähtää. Lumikon ruokavalio on hyvin erikoistunut, se popsii lähes yksinomaan pikkujyrsijöitä ja erityisesti peltomyyriä

Lumikkoa voisi luonnehtia sanoilla vilkas ja väsymätön. Se on ketterä, utelias ja temperamenttinen eläin, joka kuitenkin viihtyy suhteellisen pienellä elinalueella.

Myös lumikon rakkauselämä on villiä. Kujerrusäänien, takaa-ajon ja painin jälkeen koiras nappaa naarasta niskavilloista. Jopa väkivaltaisen lemmenhetken seurauksena lumikkonaaras synnyttää noin kuusi poikasta.


Toi kuvaus oli kyll kaunista varsinkin toi rakkauselämä osuus ja hyvinkin osuva :DDD Paitti et osat vaa toisinpäin xDDD


Viimesiä viedään vuodelta 2008, se on fakta. Joten olisi mukavaa jos sinä kertoisit parhaan muiston/hetken minun seurassani vuodelta 2008, tämän jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty miten paljon muistoja sinulla on vuodelta 2008.


Ps: Mitä rivompaa sen parempi, tosin tuskin kovin rivoi löytyy kert enhän mää koskaan tee mitn rivoi jutui xD :DD

Nyt Jorma potee syyllisyyttä!Maanantai 01.12.2008 17:38

Voiko joku armahtaa mut kun olen murhaaja. Tapoin jonkun kissan :( Vedin laadalla ylitte :( 8kympin alueel Naklas juoksi ihan yllättäen mirri etehen, mitaan en ehtin tehä ja sit kolahti ja mirri lensi ojaan heitin uukkarin ja menin kattoon siella oli ojassa nyt märkä mirri (pientä kevennystä, mut oikeesti se oli märkä) henki pois oli siellä ja en pystyn mihkä taloon menee sanoon et juu tuoll olis jonku kissa henki poes tual ojas vaiks olis varmaan pitänyt ja en myös ilenny nostaa sitä penkalle ku se oli kokonaan veden alla ja yltpäält kurassa ja veressä ja olis kyll pitäny se siellt nostaa et omistaja sen vois löytää. Nyt poden syyllisyyttä tästä tapahtumasta mut moni olis kyll varmaan vaa ollu jaa joku elukka jäi alle eikä olis ees pysänny kattoon et se varmaan kuoli eikä jääny kituuttaan mä sentään tein sen...

Jorma on pipi :(Torstai 20.11.2008 19:21

Elikkä Jorma potee pitkittynyttä poskiontelotulehusta, tuli tuha antipioottia per päivä otettavaksi ja posittiivinen asia oll et tää ja huominen saikkuu :DDD
Eli hassua miten sitä oppii vielä tälläkin ikää uusia asioita :D Sellaisia hassuja kuten että jotkut saattavat Inhota/kammota/pelätä tai jotn niin hämähäkkejä hyvin paljon ehkä jopa aika liioitellussa määrin ;D mutta ei se siltio ole mikään paha juttu ehkä melko hassu ja suloinen asia :) Sitten voi oppia et ei valkosipuliperunat olekkaan pahoja vaikka aina on niin kuvitellut joo ja että ranskalaisia voi tehdä paistinpannussa ja että nekin on vielä ihan hyviä jopa (suuri ihme kyllä). voi oppia pehmoilemaan jopa välillä aiva liian isossa mittakaavassa . Joo ja tiedän tiedän että on tuha kirjotus ja varsinkin YHDYSSANA virhettä! :P hmmm mitäs muuta kivaa voi oppia vähän lahopää niin ei oikeen muista kaikkee :/ Äskön kun mietin ni oli tuha kivaa asiaa,nyt kun aloin kirjottaa ni ei yhtään ja siis kaikki mitä oon tässä viime aikoina "oppinut" ovat olleet kivoja juttuja <3 Voi oppia että yksi iso peitto on sittenkin kivempi ku kaksi normaalia. että ei ole pakko riidellä ollenkaan, tämäkin on jotenkin hyvin käsittämätön asia minulle koska joskus ei ollut näin. Voi huomata etteivät lehmät ehkä olekaan aivan vammaisia tai lehmän kuviolliset esineet/asiat :D Voi huomata että joidenkin mielestä ei ole normaalia että tykkää, haluaa lemmikiksi ja on omistanut Vuohen. Voi myös todeta että jotkut ihmiset eivät tykkää katsoa kauhuleffoja ja on hyvin suloista että samainen henkilö saattaa säpsyä niiden aikana (jos sen saa niitä katsomaan :P) hyvinkin rankasti. Vielä on monta kivaa juttu lisää kyllä mitä en vain pysty muistamaan mutta ehkäpä sitten lisään kun tulee mieleen.