IRC-Galleria

Uutta vuotta!Sunnuntai 31.12.2006 19:57

Hyvää ja onnellista uuttavuotta 2007 kaikille!

[Ei aihetta]Torstai 28.12.2006 10:36

tänään jää duuni kyl väliin... flunssa päässy iskee joten ei muutaku medivireen ja sairaslomalle. toivottavasti ei mee uusvuos reisille niinku viimevuonna, vaikka eipä tuon niin väliä. mitään suunnitelmia en oo keksiny. jotenki ei ainakaan baariin nappais lähtee, mut enpä lupaile ainakaan mitään :D

Hiukan faktaa aurajoesta :DMaanantai 25.12.2006 16:14

Mitä Aurajoki sisältää?

20% Muistoi, haikioi
12% Ravintolapaatei eli juottaloi
10% Muistoi, ilosi
10% Kaipaust
7% Polkupyärä raatoi
5% Puronnei kännyköi
5% Save
4% Tyhji pulloi, rikotui
3% Sian sonta
3% Sekalaisi roski
3% Räkäkirsui
2% Kortonkei
2% Muit kaloi
2% Tyhji pulloi, ehji
2% Föri, 1 kpl
1% Sininen Krokodil 70g, mun
1% Sininen Krokodil 40g, mun
1% Venäläinen lentopommi 200 kilo, suurari
1% Pois heitetyi vihki- ja kihlasormuksi
1% Mäkisen mopo, Tunturi Pappa -68
1% Hukkunei pultsarei
1% Melontaliivei, Sata-Dragon
1% Virolainen konsultti, säkki, painoi
1% Lohi

Hiuka vettä

jotai... :DTiistai 19.12.2006 12:11

Horoskoopit Skorpioni 24.10. -22.11.


Avainsanat: Voima, vahvuus, karisma

Hallitseva planeetta: Mars, Pluto

Onnen päivä: Lauantai

Onnen väri: Tumman punainen, musta

Onnen kivi: Turkoosi, opaali

Elementti: Vesi

Luonne: Kiinteä

Laatu: Feminiininen, negatiivinen

Terveys: Skorpioni hallitsee sukuelimiä ja paksusuolta. Hyvä vastustuskyky, lihasjännitystä.

Kuuluisia Skorpioneja: Pablo Picasso, Marie Curie, prinssi Charles.Skorpioni 24.10.-22.11.

Hiljainen ja syvällinen, suurten tunteiden Skorpioni on monelle ikuinen arvoitus, jonka ratkaisun selvittäminen vie sekä järjen että sydämen. Tämä äärimmäisen herkkä ja intuitiivinen tähtitaivaan yksinäinen susi päästää lähelleen vain harvat ja valitut - eivätkä hekään pääse perille kuin siitä, mitä Skorpioni itse päättää paljastaa.

Mystinen Skorpioni tutustuu kuolemaan jo elämänsä varhaisessa vaiheessa ja on koko elämänsä ajan kiinnostunut elämän suurista ja pienistä salaisuuksista. Hän pitää tyynen pinnan alla tulisen ja kiihkeän luonteensa - eikä ehkä siksi itse ole valmis uskomaan toisista ihmisistä tai asioista pelkkää pintaa. Hän haluaa päästä syvemmälle - ja pääsee myös. Luonteeltaan hän on ehdottomasti lähempänä kyynikkoa kuin idealistia.

Skorpioni on äärimmäisen lojaali ystävä, joka on läheistensä puolesta valmis menemään äärimmäisyyksiin. Hänen pinnansa on pitkä, mutta kun se katkeaa, ei kenenkään ole turvallista olla lähietäisyydellä. Hän on ehdoton mielipiteissään ja vihaa epäoikeudenmukaisuutta sydämensä pohjasta.

Vaikka tunteiden ilmaiseminen on Skorpionille hyvinkin vaikeaa, hän on erittäin voimakastahtoinen, ylpeä ja rohkea rämäpää joka tekee juuri niin kuin itse haluaa - ja saa yleensä myös muut ihmiset ympärillään noudattamaan tahtoaan.

Intohimoinen skorpioni ei oikein koskaan tunne saavansa niin paljon rakkautta kuin haluaisi. Lapsuudesta asti, kun äiti oli aina kiireinen tai omissa ajatuksissaan, skorpioni on halunnut enemmän kuin mitä hänelle on annettu. Erityisesti miespuolinen skorpioni etsii äitiään myös naisystävistään. Skorpioni haluaa kaiken tai ei mitään, hänen rakkautensa on syvää, tulista ja usein myös takertuvaa. Hän on eroottisesti erittäin voimakkaasti latautunut ja on suurenmoinen rakastaja/tar, joka valloittaa "uhrinsa" niin fyysisesti kuin emotionaalisestikin. Hän on ihminen, jota ei voi vastustaa - ja jota ei voi unohtaa.

Mutta jos satut loukkaamaan Skorpionia, älä oleta hänen kääntävän sinulle toista poskeaan. Vihaisena hän on myrkyllinen ja pistävä. Suhteen kariutuminen - ja epäonnistuminen yleisemmälläkin tasolla - on Skorpionille todella kova pala, josta toipuminen voi viedä hyvin, hyvin kauan. Kärsimäänsä vääryyttä Skorpioni ei unohda koskaan.

Parhaiten tulisieluisen Skorpionin rinnalle soveltuvat toiset veden merkit, Kalat ja Ravut, jotka herkkinä tunneihmisinä pystyvät ymmärtämään hänen kätkettyjen tunteittensa syvyyden. Myös Kauriin kanssa Skorpioni pystyy rakentamaan kestävän ja vakaan suhteen, ja toisetkin maan merkit, Neitsyt ja Härkä tulevat hyvin hänen kanssaan toimeen, mutta tulen merkkien kanssa Skorpioni kokee yleensä vain hetken huumaa. Ilman merkit eivät ymmärrä hänen intohimonsa voimaa ja ahdistuvat hänen omistushalustaan.


... pelottavan oikeessa tääkin horoskooppi....

jouluna tonttuilee :D:DSunnuntai 17.12.2006 18:41

Meikäläinen on sitten tänä jouluna oikee pukki ;) eli siis joulupukki! \o/ saas nährä miten äijän käy.. joopa joo. jos vaan lähtis kaupassa käymään ja sit äireen luo. taitaa tulla tylsä ilta.. jospa vuokrais pari leffaa ja ottais ihan rennosti <hymy>

hmmm..Keskiviikko 13.12.2006 03:45

jos vaikka hajottais itteään tekemällä pari kouluhommaa... huoh markkinointi on hanurista...

kaks yötä laivareissuun...Keskiviikko 13.12.2006 00:30

plus muutama tunti! meikä on tääl jo ihan täpinöissä! uuuhjeeeaaaah!!!
ja viel lisänä toi klf:n nettiradio pauhaa aika hyvää musaa :D *tamptamp*

jo on myräkkä..Tiistai 12.12.2006 01:58

tälläsenä yönä ei tekis mieli nukkuu yksin :(

aika yllättävää..Sunnuntai 26.11.2006 06:15

nyt jo kotona :D kerrankin näin!

No money, no fun...Sunnuntai 26.11.2006 05:03

Rahat taas vaihteeks loppu, joten otinpa itselleni kuskinakin.. Keli on mitä parhain ja seuraa riittää... Nyt nysvään koulukadun nesteellä ja odotan että kyyditettävät ulostautuvat juottoloista. Saa nähdä kauanko siihenkin menee :) Niin joo onneks on tää uusi puhelin eli Nokia E70 ni pääsee avautumaan galleriaan missä tahansa :D