IRC-Galleria

Plena^luna

Plena^luna

kaikki katoaa aikanaan, äidinrakkaus ei milloinkaan...

Selaa blogimerkintöjä

Max oppii uutta...Tiistai 30.03.2010 00:17

Nyt Max osaa käyttää pottaa!

Ollaan Savonlinnassa pääsiäsen yli joten hyvää pääsiästä kaikille!

Terkut Toukolaisille.
Ruotsissa 1. helmikuuta viettää nimipäiviään Max ja Maximilian, joten mennään nyt sen mukaan sitten. :)
Suomessa 18. lokakuuta nimppareitaan viettää Max, mutta eihän se ihan sama ole... jos Maximilian joskus saa oman nimipäivän Suomen allakkaan ni se on kyllä sitten varmaan samana päivänä kuin Max, mutta ei voi mitään. Enhän kylläkään usko että se tapahtuis ihan äkkiä, että nimipäivä tulis. :D

1. helmikuuta nimipäivät:
* – suomalainen kalenteri: Riitta
* – suomenruotsalainen kalenteri: Berit
* – ortodoksinen kalenteri: Triifon, Tuija, Tua, Aino
* – saamenkielinen kalenteri: Biret, Riittá, Rihttá, Birrá
* – vanhemmissa kalentereissa: Bertta, Birger, Birgitta, Brigitta, Brynolf, Heloisa, Maks, Maximilian, Maximiliana, Pirkko

- Eli siellähän se on ollutkin, mutta ei ole ennää! :) (Kyllä Wikipedia tietää ;))

Tästä nyt sitten vaan kaikille ketkä tahtoo onnitella sillon niin kirjottaa muistiin kalenteriinsa nimpparipäivän. :)

Lainattu lausahdus, joka otti ja kolahti!Perjantai 27.11.2009 00:09

"Ei mitään henkilökohtasta ketään tiettyä kohtaan mutta.. ottaa päähän nää "huikkaa jos haluut kaverilistalla pysyä" Ja en muuten huikkaa! Saa poistaa ihan jos siltä tuntuu, mut kyllä poistan myös sitten omaltani."

Taas tarvitaan verta!Keskiviikko 11.11.2009 14:56

http://www.veripalvelu.fi/www/wwwroot

Kaikki, nyt, kädet alas! Käykää luovuttamassa! :)
Linkistä näkee mitkä veret on nyt tarvittuja.

Joskus se saatat olla juuri SINÄ joka sitä verta tarvitsee. Tai sitten joku perheestäsi.

Tee myös testi, sovellutko luovuttajaksi, Veripalvelun sivuilla: http://www.veripalvelu.fi/www/16

Ei nääääin...Keskiviikko 07.10.2009 00:22

Uusi ulkoasu on ihan liian sekava. :(

Johan on olemassa facebook joka on valkea ja vaikea, eikö se riittäis... :(

Tahtoo vanhan ulkoasun takasin... paitsi kuvienlisäyksen. -.- Uudet toiminnot on kai joo ihan kivoja jeejee, mutta kun ei tästä ota mitään selvää..!

Eikä tuo uusi kaverilista ole yhtään sen selkeämpi!

Jaa-aMaanantai 25.05.2009 16:35

54 uutta kommenttia, 3570 yhteisökommenttia... kymmenittäin uusia kuvia ja merkintöjä...

Onnitteluja kovasti niille otka ovat syntyneet, synnyttäneet tai viettäneet synttäreitään tässä parin viikon aikana! :) <3

Kiitoksia kovasti kaikille meitä muistaneille! <3

TilttausSunnuntai 05.04.2009 22:45

No on se vitun buuhuu ku jää joku supertärkee teinipissiskuva näkemättä ku Galleria kerran puolessa vuodessa vetää vähän omiaan ja tilttailee!

Ängh. Ettikää se elämänne sitten taas...

Jäi multakin kuvan laittaminen kesken mut sehän on ihan kauheen vaikee tehdä uudelleen.

...ja muuten olin joku käyttäjä mmmmmmeri´ (tjsp.) hetken aikaa, että upsis vaan. (Ämmiä saatto olla vähemmänkin.)

Viimeksi kun Galtsu kaatui ja tilttaili oikeen kunnolla, olin muuten joku Ylläpitäjistä ;) Krahahahaa. En päässyt tutustumaan ylläpitäjän gallerian sisäiseen elämään kylläkään.

Koittakaapa itte pitää koodi aina kasassa 24/7. Tosiaan ehkäpä jopa maagistaivaallinen nettisivu saa silloin tällöin a) päivittää (voi mikä vinetys tulee käyttökatkosta) tai b) kaatua - ilman että siitä tulee heti NYT!in kautta etusivulle perä jälkeen 6 erilaista valitus saagaa!
ÄRGH!! ÄLÄ LUE

Koska luit tämän viestin,sinä kuolet perjantaina rakkaimpiesi edessä,

ellet jatka tätä viestiä laittamalla sitä päiväkirjaasi 50 sekunnin aikana,

mikään muu sinulle luvattu asia ei voi pelastaa sinua!

Samaa mieltä!!! Sunnuntai 28.12.2008 16:11

obsilta luvan kanssa kopioitua:

"niin ja lisäyksenä edelliseen teille "rakkaat ystäväni, joilta olen saanut tukea raskauden aikana": turha tulla multa vikisemään apua kun teille on tulossa perheenlisäystä, turha odottaa edes sitä pientä kysymystä tulevan äidin voinnista, turha kuvitella että pyydän teitä mukaan yhtään mihinkään, raskaus kun on sairaus ja estää kaiken kivan! tai voin ilmoittaa "ajattelin pyytää mutta ette varmaan kuitenkaan pääse kun oot raskaana".
ääliöt, raskaus ei oo sairaus!!!!"


Siinä pöllöaivoille vähän mietittävää tosiaan. En aio minäkään huoltaa tai kiinnostua kenenkään raskaudesta tai lapsista kuka ei ole jaksanut minulta KERTAAKAAN kysyä "miten SÄ voit?" tai pyydä mukaan pitämään hauskaa. Älkääkä luulko, että miehet olette turvassa tältä - kyllä tää koskettaa ihan isäksikin tuloa, vaikka olettekin fyysisesti "vajavaisia" ettekä kanna naistenne puolesta lasta kymmentä kuukautta sisällänne!

Selitys "ei ne jotka ei oo raskaana oikeen tiedä mitä raskaana olevat saa tehdä" ole mikään selitys! Kyllä raskaana saa SYÖDÄ (pyytäkää vaikka ulos syömään tai tykönne), kyllä raskaana saa juoda peräti 3 kuppia kahvia päivässä (eli reippaasti vaan kahville kaupunkiin tai luokse), kyllä raskaanaoleva, varsinkin jos ei ole vielä MAHA PYSTYSSÄ - kuten minä koko syksyn - saa käydä jopa baarissa! Nykyään kun nekin on sisä savuttomia ja löytyy kaikkia nameja drinkkejä alkoholittomana. (eli sais mut joskus mukaankin pyytää baariin!)

Tuntuu että raskausaika eristää ihan muusta maailmasta, mikä on tosi tyhmää, koska esim minä olen enemmän seurankipee kuin koskaan, nauran vedet silmissä (hormoonit) ja olemme omassa asunnossa jossa SAA TULLA kyllä KÄYMÄÄN. Ihan perseestä, että ihmiset luulee "annan sen olla toukokuuhun asti rauhassa, sitten kun se ei oo enää raskaana voidaan tehä kaikkee niinku ennenkin" NOT! silloin meikäläsellä on pieni VAUVA, ihan ihmisvauva jota ei voi jättää kuin nukkumaan yksin! (eli toiseen huoneeseen) Miten hemmetissä te luulette että sitten tulen kylään tai te tänne? Olen tuhannen väsynyt ekat kuukaudet, kukaan ei tahdo jutella kuin vauvasta ("guggeliguu kun se on söpöh!!!!") mies on töissä, paitsi pari ekaa viikkoa joten kämppä ei oo vähäisimmissäkään määrin vieraskoree, ja varsinkin kun vauvaa opettaa nukkumaan omassa huoneessa se ei tule olemaan mitään herkkua joten kuka tahansa ei voi ihan milloin tahansa täällä lappaa - miettikäähän SITÄ!

Tahtoisin vielä laivalle kun voin lähteä, vauvan kanssa en voi, tai voin, mutten halua. Vauvan kanssa olen mielelläni kotona kaksin ja otan vieraita vastaan sitten viikonloppuisin tai ainakin kahden päivän varoajalla, muuten ei ole asiaa...
Enkä oleta että sitäkään kukaan ymmärtää - ennenkuin joku pieni ja rääkyvä roikkuu TEIDÄN tississä kiinnii 24/7!

"No jos se on noin kauheeta ni miks ees tahot lapsia?!" (Myös yleinen ihmetyksen aihe)
Jos et tiedä vastausta tuohon kysymykseen itse, se vain tarkoittaa, että et itse ole valmis äidiksi/isäksi, enkä minä sille mitään voi.

No vittu kiitos vaan kiitosSunnuntai 28.12.2008 02:46

27.12.2008 23:08 <Toimenpide3> eikö näillä irc miehillä löydy minkään laista sensuuria näihin kuviin. menee tö unet

~ niin siis tällainen aivovapaa kommentti tuli profiilikuvaan.