IRC-Galleria

PoikaSotilas

PoikaSotilas

blaablaablaa

Se on OHI!!!!Maanantai 29.05.2006 20:12

Yeeehaaa!!! :D
nyt pippaloitsemaan, koeviikko loppu tän tytyn kohdalla tasan tähän.
Harmi vaan, että huomenna pitäis silti raahautuu koululle, kun ois toi ajotunti ja ke ois se saatanan teoriakoe :/ Voi pippeli. Nooh, turha sinne on mennä jännittämään, vituiks se menee kuitenki :D
Elämänfilosofiaa parhaimmillaan.
"Älä turhia murehdi, vituiks se menee kuitenkin"

Kaikenkaikkiaan tänään vois silti ottaa muutaman rohkasevan, tosin vaan sen verran, että huomenna voi vielä mennä rattiin. Ois aika karua soittaa aamulla ajo-opettajalle et 'joo sori mä mitään voi tänään ajella, kaamee kapula' x) Se tuskin ehdottais, että käydään yhdessä DNA-myymälässä :D

Heh, tein mitä tein ja vituiks meni. Hei olen Ulpu, enkä osaa piirtää, saati sitten värittää :D ehkäpä joskus paljastan tekeleeni koko maailmalle, voitte sitten porukalla kuolla nauruun. Tai no joo, säästäkää yksi kiva poika, että voin sitten jonkun kanssa kansottaa taas koko maailman.

Muutoin oli kyllä ihan hauska päivä, yhteiskuntaopin homokoeki meni ihan kivasti, puhumattakaan vikasta äikäntunnista. Oih voih, niitä hetkiä tulee kyllä kaipaamaan, siis sen porukan kanssa, muutenhan mulla jatkuu äidinkielen opiskelu iha normaalisti :D Sairauskohtaus ;P Kielioppi kunniaan ja sillee. Ylioppilaaks vuonna 2020, pidetään tavotteet korkeella.

Mutta jooh, pitäisköhän tästä vähän liikkuuki, ettei perse rupee kasvaa sammalta.
Eiku joo, myöhästä. No mikäs tässä sitten istuskellessa, erottaapahan ainaki, että kumpi on pää ja kumpi on perse (ellei sitten istu naamallaan).

Eikä mitenkään huomaa, että pikku-Ulpua vähän vätystää. Hmm. No mutta joo, katsotaan sano sokee moottoritiellä. Tämä apina lähtee nyt kohtaamaan pelottavan ulkomaailman.
Se on moro, osta hirvi.Se se Yks se Just se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.