IRC-Galleria

PoikaSotilas

PoikaSotilas

blaablaablaa

Ulkonaliikkumiskielto...Keskiviikko 31.05.2006 13:38

astuu voiman ensi viikolla!
Muahahahaa, arvatkaa vaan kuka tytteli vääns just tasan tänään klo 0800 teoriakokeen nappiin?
Aivan! Minäpä juuri :D
Ens viikolla ois sitten inssi tosiaan, ja suosittelen, että sen jälkeen pysytte suosiolla sisällä, ihan oman turvallisuutenne takia :P

Mikäs tässä vapaapäivää vietellessä, pitäis kylläki duuniin vielä raahautua, mut aikansa kutaki :D onhan tässä koko päivä aikaa :P Harmi vaan että oon tämmönen heroiinijänis ja aktivoinu itteni himassa: niin saakelin siistiä, ettei täälläkään oo oikeen mitään tekemistä. Snif.
Tietysti mä voisin siivota jonkun toisen kämpän... hmm.. Onko kellään tarvetta helvetin rumalle ja omituiselle siivoojalle? Halvalla lähtee.. Saa maksaa luonnossakin (sinkulla aina oma lehmä ojassa).

Illalla taas värjäilee veliseni hiukset :D pienemmän letti on niin helvetin hiano, että pitäisköhän suosiolla lopettaa lukio tähän ja opiskella kampaajaks? Lahjakkuutta mulla riittää näköjään monelleki alalle = tulevaisuus turvattu. Siivooja, kampaaja, johtaja... Enköhän mä noilla pärjäile.
Ja jos en pärjää, niin ainahan mä voin ruveta autonasentajaks. Tai putkimieheks... Rassaamaan röörejä ;P

Voi elämän kevät mitä juttua taas, huomaa että murot on tippunu kulhosta jo aikaa sitte.
Mutta mitäpäs pienistä, kun ei me pienetkään mitään teistä isoista.
Ostin jopa aurinkolasitki. Ihan helvetin hianot, mut oon niin saletti että mun taianomaisella tuurilla ne vanhat kävelee vastaan luultavasti vielä tänään.
"Hei, ei me oltukaan hävyyksissä"
Joo ette niin. Grr.
Sit kyllä ottais päähän, mutta vain vähän, koska noi uudet on viekäki hianommat ku ne
vanhat <3.

Mutta nyt vois taas hiukkasen piirtää, että saa hommat rullaamaan.
Kai se on pakko jossain vaiheessa iskee tänne semmonen art -osio, jos vaan kysyntää
riittää (siis toivomus olisi, että kysyntää EI olis). Voitte sitten joukolla ihastella mun taitoja ja luovuutta.
Mutta tähän vois vielä lisätä sen, mistä yleX:n immeiset puhu:
Luovat ihmiset on parempia sängyssä.
Bring it on ;)

Mutta kai se ois taas aika luovuttaa,
Sonde kuitenki nauraa näille mun höpötyksille (tai mulle) muutenki ihan kaksin kerroin.
Turha sitä on nauruun tappaa <3.

Hjuva fiiwis kun on taas askeleen lähempänä köörkorttia,
tosin mun onni on tielläliikkujien epäonni.
Vaviskaa vaan immeiset.
Uhhuh, enää 3 pvää kesälomaan, jej! :D

ps. vpk:n synttärilahja se paras xD <3
Ota ja rutista. Jookosta?
Hobitti kuittaa. Over and out.

Se on OHI!!!!Maanantai 29.05.2006 20:12

Yeeehaaa!!! :D
nyt pippaloitsemaan, koeviikko loppu tän tytyn kohdalla tasan tähän.
Harmi vaan, että huomenna pitäis silti raahautuu koululle, kun ois toi ajotunti ja ke ois se saatanan teoriakoe :/ Voi pippeli. Nooh, turha sinne on mennä jännittämään, vituiks se menee kuitenki :D
Elämänfilosofiaa parhaimmillaan.
"Älä turhia murehdi, vituiks se menee kuitenkin"

Kaikenkaikkiaan tänään vois silti ottaa muutaman rohkasevan, tosin vaan sen verran, että huomenna voi vielä mennä rattiin. Ois aika karua soittaa aamulla ajo-opettajalle et 'joo sori mä mitään voi tänään ajella, kaamee kapula' x) Se tuskin ehdottais, että käydään yhdessä DNA-myymälässä :D

Heh, tein mitä tein ja vituiks meni. Hei olen Ulpu, enkä osaa piirtää, saati sitten värittää :D ehkäpä joskus paljastan tekeleeni koko maailmalle, voitte sitten porukalla kuolla nauruun. Tai no joo, säästäkää yksi kiva poika, että voin sitten jonkun kanssa kansottaa taas koko maailman.

Muutoin oli kyllä ihan hauska päivä, yhteiskuntaopin homokoeki meni ihan kivasti, puhumattakaan vikasta äikäntunnista. Oih voih, niitä hetkiä tulee kyllä kaipaamaan, siis sen porukan kanssa, muutenhan mulla jatkuu äidinkielen opiskelu iha normaalisti :D Sairauskohtaus ;P Kielioppi kunniaan ja sillee. Ylioppilaaks vuonna 2020, pidetään tavotteet korkeella.

Mutta jooh, pitäisköhän tästä vähän liikkuuki, ettei perse rupee kasvaa sammalta.
Eiku joo, myöhästä. No mikäs tässä sitten istuskellessa, erottaapahan ainaki, että kumpi on pää ja kumpi on perse (ellei sitten istu naamallaan).

Eikä mitenkään huomaa, että pikku-Ulpua vähän vätystää. Hmm. No mutta joo, katsotaan sano sokee moottoritiellä. Tämä apina lähtee nyt kohtaamaan pelottavan ulkomaailman.
Se on moro, osta hirvi.Se se Yks se Just se.

Elämää metsässä.Maanantai 29.05.2006 00:11

Oli kyllä taas mielenkiintonen viikonloppu, niin metsä vastaa kun sinne huudetaan, tai jotain.
Kuinka mukavaa olikaan ottaa etäisyyttä normaaliin elämään ja kömpiä Rusutjärven rannalle mökkeilemään keskelle metsää <3 Priceless.

Nyt jos koskaan nukuttais ihan kivasti, mutta vuosisadan rakkaustarinathan ei kuole koskaan ;P
Heh, näinhän se on, ja oma mussuni SukkaSankari tietää :P
"Sul oli metalliketjussa heijastin ja mul oli sotkuinen tukka..." Heheh.
Noh, ei siitä sitten enää sen enempää.

Tänään vois vielä ottaa pari rohkasevaa tuosta, että uskaltaa olla ja elää ittensä ja varsinki tän naamarin kanssa :D Ei oo helppoo (nimimerkillä. Kaunotar & Hirviö -nimenomaan se hirviö)
Mutta ei se oo aina niinkään yksinkertasta, kaikki kun ei aina nää sitä mitä pitäis.
Eiks se Sonde ollu suunnilleen näin: "MIKSEI KUKAAN NÄÄ SITÄ MITÄ MÄ NÄÄN??!!??!!" xD
Kyllä kyllä. Mutta eipä ookkaan joka muija sitassu pelastusliivejä raivostuneen kirahvin pään ympärille. Siellä mennä kelluu keskellä (tai sivussa, riippuu tuulesta) Rusutjärveä ison, punasen ja karvasen uimalelun kanssa.

Mutta jooh, asiasta toiseen kolmanteen. Vapaaehtosia tekemään huomenna mun yhteiskuntaopin kokeen ja ke teoriakokeen? ... c'mon, kaikki on vapaaehtosia ... Hei c'mon, ei oo paha ... Hmph ... No ei Sitte, ei tartte auttaa.

Mutta nyt tämä tuulen raiskaama vinkuheinä taitaa pikkuhiljaa lopetella.
peeässän vois vielä yhdelle ihmiselle pistää, tuskin tajuu, mutta näinhän se on muutenkin.... elikkäs elikkäs, Vinkuheinä kuittaa, over and out.

ps. Niin, en minä tiedä haluaisitko sinä minut lähellesi, mutta sen tiedän, että kyllä minä ainakin haluaisin sinut. <3

Olen rehellinen.Sunnuntai 21.05.2006 16:09

Club Highlight + Virtanen, Asterix ja hurjapäät-shotti + hyvää seuraa + hyvä meininki + hyvää musaa + euroviisujen voitto = mahtava ilta/yö.

Jotain aika muikeeta.
Hailaitissa oltiin sitten pilkkuun asti :D eikä se sitten siihenkään voinu jäädä. Kasilta aamulla himaan, valvonu nyt about 29 h, eikä väsytä. Hyvin menee mutta menköön. Mutta olipahan taas reissu.
Erityiskiitos Lordille, teitte pojat aikamoisen tempun. Hard Rock Hallelujah!!! \,,/ (o o) \,,/

Tästä on hyvä jatkaa, saksaa, enkkuu ja ruotsii pitäis lukee, tehä vähän töitä, ja josko sitä vaikka nukkuiski? Nääh, mitä sitä turhia.
Elämä on ja sitä rataa.Koko Suomi Sekaisin.
Baarieläin kiittää ja kuittaa.

18 and still Runnin'Sunnuntai 14.05.2006 18:45

Kyllä vaan! 18 lasissa ja toooosi vanha olo :D eilen oltiin valtaamassa Kaivari ja grillaaminen tais herättää ohikulkijoissa pientä hilpeyttä. Kiitos maailman mahtavimmista synttäreistä kuitenkin kaikille niille ihanille ihmisille, jotka vaivauduitte paikalle. Erityiskiitokset Toffelle joka houkutteli mut Clubille örväämään ja Idalle jonka luona sain iloisesti yöpyä. Tämän parempia synttäreitä saa kyllä hakemalla hakea, ja kuviakin ilmestyy tännekin luultavasti jossain vaiheessa.

Äidille onnea! Eilen oli synttärit ja tänään äiteinpäivä, ei sitä tuu turhan usein sanottua, mutta olet rakas ja tärkeä.

Poliisit pysähtyy. Poliisit kävelee lähemmäs. Poliisit on jo tosi lähellä. Poliisit näyttää vihaisilta. Kädet tarttuu grilliin. Grilli nousee ilmaan. Grilli liikkuu kohti poliisiautoa. Poliisit syö kanaa. Sit vois kai tarjota niille salaattiaki.
Ei mutta voinhan mä ottaa tällä videooki!

RRRRrrrevitä sitä pilluu!
Hyi saatana!
Älä kato mun munaa!

"Se on solussa se keskus, jossa on kaikki geenit ja joka säätelee kaikkee"
- Imuri!!!
(oikea vastaus: tuma)

"Naisen sisässä se, missä lapsi on"
- Kylpyamme!
(oikea vastaus: kohtu)

ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä voisin mainita, että baarista jäi käteen cocktailtikun lisäks musta silmä :D kattokaa ihmiset miten oikeen tanssitte. Mutta kivaa oli.

Vartijafetissi rocks!

Älkää välittäkö ihmiset, jos ette näitä ihme juttuja ymmärrä, vaan lohduttautukaa sillä, että ei niitä ymmärrä kovin moni muukaan :D

TÄYSI-IKÄINEN kiittää ja kuittaa!!!! <3

Oi Vappu, Oi Vappu.Maanantai 01.05.2006 18:50

Hahah, on aika varmaankin kerrata vappuviikonlopun tapahtumia. Oli muuten järkyttävän upee viikonloppu, näin hauskaa ei oo aikasemmin ollukaa :) tämmösiä lisää.
Kolmista bileistä voi sanoa vaan, että ihme kun ei oo kahden vuorokauden dokaamisen jälkeen mitään vuosisadan darraa, vaikka sellasta odotinki :D
Jööttibileetkin onnistui mitä parhaiten, mutta tosiaan kaiken tämän jälkeen jäi käteen vaikka mitä....
Virallinen vapun saldo on:

Polvet ruhjeilla ja turvonneet
Palanut käsi
Mustelmia
Naarmuja
Hampaanjäljet hauiksessa
Isovarpaasta lähteny nahat
Kipeä tissi
p-saldo 1 (SukkaSankari tietää)

Siinähän ne suunnilleen sitten olikin :D
Kyllä voi taas todeta, että mä todella onnistun.
Tuskin kauheen moni kykenee samanlaiseen suoritukseen.
Kuvia noista ei taida galleriaan eksyä, kun ei noita kaikkia saa mitenkään ahdettua samaan kuvaan, joten ehkäpä en edes yritä moista.

Väsymys ryömii mun simmuihin, mutta eihän sitä nyt voi nukkua, muuten ei saa yöllä unta. Argh. Nooh, eipä tässä, syön tippaleipiä ja juon simaa pienen pieneen krapulanloppuuni ja yritän olla iloinen. Hei vain kaikille!

Känniapina kuittaa.

Vappen <3Perjantai 28.04.2006 23:19

Jotain parasta vappuu kaikille :D putki päälle ja hilirimpsis! Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta. Tämä ei kauaa täällä pyöri, takasin varmaan joskus maanantaina tienoilla :D

Parasta <3Keskiviikko 26.04.2006 23:59

Oli taas hieno ilta :) Koulupäivä oli kyllä ihan munasta tai sieltä sen naapurista, mutta kaupungilla oli mahtavistamahtavinta :D thänks Läry taas laatuajasta.
Ajotunti oli yhtä hauska kun aina ennenkin xD Vai mitä että muillekin on teoriatunneilla opetettu, ettei sentteriä sais näyttää? Nooh, rakas ajomaikkani näytti tänään keskisormea yhdelle sedälle kun ajeltiin. ihih. Ja toista setää se sano mulkeroksi xD saankohan huonoja vaikutteita?
Jos saldoa riittäis, niin tottavie roikkuisin luurissani vaikka loppu vuoden. Voitaisiin vaikka kasvaa yhteen, niin ois helppo hands-free -vehje, mutta kun ei sitä saldoa oo rajattomasti. Niin valitettavaa kun se onkin. Jeppis. Nyt vois sitten jatkaa iltaa läksyjen ja dataamisen merkeissä, kun kaikki tarpeellinenkin on ostettu :D hyvä fiiwis. Hauskoja iltoja kaikille.

Sellasta sattuu, ku käyttää hattuu.....
Läry, stage is yours ;)


Nii vittu saatana. Kohta 18-vuotiaat on helvetin epäkypsiä penskoja. Se on sit saatana siinä. Yritin, mut ei sitten jos ei korvien välissä raksuta mikään.
"Huulias en tunne, siis reikää mä nuolen."

Hahah, oli ehkä parasta eilen theaatterissa :D Oona on jotain ihaninta seuraa.. Mut jos se äijä, joka juoksutti meitä, tulee vielä joskus vastaan, nii se on kyllä sitte tunti turpaan ilman mainoskatkoja. Ei noin saa tehdä nuorille tytöille. Murr.

Joskus riskinotto kannattaa... Aina välillä... Mut ehkä on vaan parempi olla tietämättä, kuulematta ja näkemättä. Muuten voi vaikka sattua.

"Hmm, en näe rakastani.." -miksköhän? (Oonapoonanen tietää ;P)

Kun oikeet miehet ois sellasia, voisin olla aika onnellinen, mutta ei. Nooh, ainakin ees jotkut ihmiset osaa nuolla persettä kunnolla.

We've Got TonightLauantai 22.04.2006 02:57

Own this night to memories. Let them live, but when the sun is rising from the east, let them lay down and die.

Tyhjä olo.
Niinku yhenillanjuttujen jälkeen on sellanen tyhjä olo, ku voi aamulla kattoo sitä tuntematonta ihmistä ja vaan tietää ettei siinä välillä oo yhtään mitään yhteyttä.
Se on tyhjää.

Jos voisi saada sen mitä haluaa.
Olisimme onnellisia,
mutta emme koskaan kasvaisi isoiksi.

Nyt mä voin tunnustaa ihan suosiolla. Oon ihastunut, johonkin mitä ei voi koskaan olla olemassa.