IRC-Galleria

Huomenta!Torstai 14.09.2006 13:31

Kesä oli ja meni, hyvin menikin ;) Toive toteutui ja 3.6. - 27.8. heräsin joka aamu Sannan vierestä <3 Perjantaina 2.6. ei baariin ehtinytkään :< Mutta ei se mitään. Lauantaina matka meni hyvin ja olimme jo neljän aikoihin Joensuussa :>

Kesä meni sukkelaan. Vaikka ehtihän siinä tekemäänkin :) Olemaan kotona, Sannalla sekä molempien mökeillä. Myös päiväreissu tehtiin Tampereelle Särkänniemeen ja Serenaankin ehdittiin. Joensuun baarit (Kerubi, JetSet) ja yökerhot (BePop) tuli myös käytyä muutamaan otteeseen ;> Ilosaarirockiinkin eksyttiin alkuperäissuunnitelmista poiketen, ja hauskaa oli :> Kihloihin ei vielä kesällä menty, mutta saas nähdä tässä syksyn kuluessa ;)

Tällä hetkellä istun duunissa, kiinteistöhuoltoyhtiö Olarin Huollossa. Pääsin tuuraamaan ostoreskontran hoitajaa hänen sairaslomansa ajaksi lokakuun loppuun saakka; ja euron kuvat vilisevät silmissä ;p Pari tonnia jos tästä rutistuksesta saisi, niin tyytyväinen olisin.

Ja huomenna se on taas lähtö Joensuuta kohti :> Taas vaihteeksi näitä viikonloppureissuja. Eipä sitä oikein muutakaan voi, kun molemmat ovat töissä ja koulussa eikä sitä montaa viikkoa kestä näkemättäkään ;<

Mutta nyt voisi taas jatkaa odottelua, jos jotain töitä tulisi :) Hieman heikolta vaan näyttää tällä hetkellä, mutta eiköhän sitä vielä. Ainakin tämän päivän laskut pitää maksaa.


Enää en sano muuta kuin... hyvää syksyn jatkoa! Katsellaan millon tulee taas tylsää ja innostun tänne kertomaan kuulumisiani ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.