IRC-Galleria

Elämä hymyileePerjantai 21.04.2006 02:58

Tännekään oo vielä tänä vuonna tullu mitään kirjoteltua. No jos tässä aikani kuluksi jotain uutta kertois...

Elämä on nykyään oikein hyvällä mallilla. Sannan kanssa tulee viikon päästä 9 kk täyteen ja ollaankin mietitty kihloihin menoa kesällä :)

Pääsiäisen olin kultani luona ja hän on tulossa vapuksi tänne. Onneksi onkin tässä viime viikkojen aikana ollu tiheämpää tapailua.

Kesälomaa kohti mennään. Vielä pitäisi jaksaa tämä jakso sinnitellä, niin voi sanoa hyvästit Omnialle. Päättötyön sain tehtyä ja esitettyä jo monta viikkoa sitten. Eli pahemmin ei ole enää paineita koulun suhteen, vain tämän jakson kurssit. Tilasin tänään myös merkonomilakin.

Kesä menee varmasti hyvin suurelta osin Sannan kanssa, joka olisi tietysti toiveena <3 Semmoinen haave on vielä toteuttamatta, että lähtisi kaverin / kavereiden kanssa autolla Joensuuhun, mutta luultavasti sekin onnistuu heti kesän alussa :>

Saas nähdä elämää kesän jälkeen. Töitä pitäisi jostain hakea, joko Espoosta tai Joensuusta ;) Tosiaan yhtenä mahdollisuutena olisi muuttaa syksyksi Sannan kanssa yhteen vielä ennen inttiä 8> Omaa kämppää tuskin kannattaa kuitenkaan tässä vaiheessa vielä hankkia.

Tässä taas kaikki tällä erää. Katsellaan, jos taas jossain vaiheessa jaksaisi päivitellä...

Hyvää kevään jatkoa ja kesän odotusta! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.