IRC-Galleria

Labiilista stabiiliin. Keskiviikko 01.04.2009 18:13

Ainaista liukumaa. Viimeiset puolitoista vuotta on mennyt kaikilla elämänsaroilla päivä kerrallaan. Välillä on ollut kauheita kausia, välillä parempia ja välillä ihan parhaita. Koko ajalla on ollut yhteistä se, että kaikki on tullut koko ajan "puun takaa".

Työ vuokrafirmassa on sitä, ettei useinkaan maanantaina tiedä vielä, onko koko viikolla töitä tai paljonko saat palkkaa kuluvalta kuukaudelta. Hyvänä aikana se on rikkaus, huonona aikana se on suunnattoman ahdistavaa. Nyt siirryttyäni vakkarihommiin näen ehdottomasti parhaana puolena juuri sen, että tiedän suunnilleen ainakin, paljonko palkkapäivänä tulee ja tiedän ainakin, että jotain tulee. Onhan siinä muutakin: Omat työkaverit sen sijaan, että olisi viisinkertainen määrä pintapuolisia puolituttuja. Toisaalta sitten on osattava tehdä kompromisseja ja oltava mieliksi. Enää ei voi piileksiä sen takana, että on vuokratyöntekijä ja ei tarvitse jotain osatakaan. :D

Jokin tässä elämäntilanteessa tai yleensäkin tilanteissa on saanut miettimään paljon asioita reilun vuoden päähän ja kauemmaskin. Jännää, miten vieläkin vihlaisee ja välillä pistää ihan fyysisesti ahdistamaan se aika. Mä aina luulin, että jälkeenpäin asioista muistais ne hyvät puolet, mut aina ei ilmeisesti ole niin. Mä en haluu koskaan ainakaan takaisin sinne, mistä isolla vaivalla kipusin pois.

Nyt mä oon tässä ja elämä on maistunut jo monta kuukautta kukkasilta monella tapaa. (Hyvänmakusilta kukkasilta jotka ei ole kovinkaan myrkyllisiä.) Ja tästä sitten etteenpäin kesää kohti. Tää on se vuodenaika kun tuntuu parhaalta. Ei ärsytä ees kuudelta aamulla aamukahvia keitellessä, kun näkee taivaasta, että aurinko tulee paistamaan koko päivän. :)

The Cardigans saa mut haluamaan venytellä. Losing my favorite game.

Moikka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.