IRC-Galleria

kevättä on ja kesääkin kohtaLauantai 25.04.2009 01:49

Mukava olla töissä. Paljon töissä meinaan. Tunteja kertyy enemmän ku pysyy perässä ja päivät kuluu useimmiten aamusta iltaan niissä hommissa, vapaapäivätkin. Viimeinen viikko on ollut tuolla avajaisviikkoa ja on saanut tehdä niin paljon kun jaksaa ja välillä vähän enemmänkin ja on huomannut, että jaksaapa sitä enemmänki jos vaan tekkeepi.

Upea työporukka siellä on kaikkine erilaisuuksineen ja nimenomaan oma työporukka johon uskaltaa nyt ihan estoitta tutustua ja joitten kanssa oikeastaan haluais hengailla jopa vähän enemmänkin. Kova yritys on ollut houkutella joskus niitä Karhunpesään (paikallinen), mut vielä ei oo ollu semmosta kunnollista saumaa. Vastuuta on tullut, en tiennytkään, että olen näppärä joissain asioissa aiemmin. Tuntuu tosi hyvältä viimein saada tunnustusta osaamisestaan ja siksi kai sitä jaksaakin painaa.

Vastuuta voisi ottaa muillakin elämänalueilla. Mä en halua olla heikko, ja vihaan sitä ominaisuutta itsessäni. En vaan oikein tiedä, mitä sille teen, kun se tapahtuu nimenomaan tiedottomassa tilassa ollessa, kun uusi Arvi ottaa vallan. Pimeitä päiviä on ollut paljon, eikä vieläkään kotona ollessa saa oikein rauhaa. Olin menettää kaiken tärkeän. Ja vaikka anteeksi voi saada muilta, itseltäni en saa.

Joskus hinta on kallis, mutta se maksetaan. Tämä on sulkenut muutamia ovia, eikä avannut yhtään uusia. Pelkkää hallaa.

yrittäs saada unta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.