IRC-Galleria

aamuaPerjantai 30.11.2007 15:55

Ne sellaiset unet saa voimattomaksi tunteen. Kun säpsähtää hereille, se ensimmäinen tunne on paniikki, kun ei ymmärrä, miksi on vieraassa paikassa. Niinkin onnellinen asia voi mennä niin väärin. hyi.

Silität mun hikistä päätä.

tännään laulamaan.

ihmeellistäKeskiviikko 28.11.2007 15:24

sitä huomaa ottavansa pieniä hyppyjä auringon paisteessa ja laulavansa typeriä iskelmiä. Hymyilevänsä pölypalloille. Hölmöä. Ihan hienoa. Vielä muka tulee kuukauden verran pimeämpää.

NähdäänLauantai 24.11.2007 16:50

Ilman määreitä. Ei lupauksia joita ei ehkä voisi pitää. Ei surullisesti eikä iloisesti, mutta pilkkeellä kuitenkin. Se tarkoittaa "me tavataan vielä". Ja se tekee olosta helpon.

Pitäisi opetella nukkumaan. Tunnit eivät aina riitä vuorokaudessa.

Eikä tässä ole mitään normaaliuteen viittaavaa.

TylsääPerjantai 23.11.2007 16:46

Jääkärit ei oo jänniä. Ne vaan hengaa Mitaussa. Oli paljon matelijoita liikenteessä. Painukoot vttuun mun sängystä. Mut ei kiristänyt rintaa eikä ollut kolkkoa.

Varpaita palelee ja on kurjaa.

Irina - Minä

I won't go homeTorstai 22.11.2007 21:13

Aikakaudet tulee ja menee. Elämässäkin, eri tavoin vain ja päällekkäin ja peräkkäin. Eilen yksi päättyi ainakin. Tieto ei aina lisää tuskaa.

Järki ja järkevyys ja kontrolli. Minä en ole koskaan ollut kovin hyvä varjelemaan itseäni, enkä ole sitä näköjään vuosien aikana oppinut muuttamaan. Milloin me ikinä oltiinkaan järkeviä ja vielä paremmin, mitä järjellä loppujen lopuksi on näiden asioiden kanssa edes tekemistä. Minä kuljen silmät kiinni sinne päin missä tuulee kohti kasvoja. Siellä oli hyvä olla, vaikka huomenna voikin olla kylmä. Mut huomenna ei ole tänään.

Mitä sitten tapahtuu tulevaisuudessa, ainakin minä katson taas itseäni silmiin paremmin.

Karaoke on kiva.

hmSunnuntai 18.11.2007 14:30

menetyksen hyväksyminen ja tahallaan häviäminen. Ei, en minä pelkää, en vain halua enempää. Odotusta ja kaksi merkitsevää tavua. Oulu kutsuu.

.Keskiviikko 07.11.2007 05:33

Herätä pahimmasta painajaisestaan kauneimpaan päiväuneensa. Sepä olisikin jotain.

Stella - Häävalssi

KainuussapaSunnuntai 15.07.2007 00:35

Tarve tulla ja mennä ja jäädä. Kaksi eri maailmaa siellä ja täällä. Toinen on niin ilman tulevaisuutta mutta niin helppo ja yksinkertainen. Toinen vaatii kompromisseja ja luopumista, haasteita ja jaksamista.

Emmie tiijä. Omppumehu on hyvvää.

KesäSunnuntai 01.07.2007 22:20

Mukava tunne kun on tunne. Matkalla pohjoiseen ja arkeen.

Mukava viikko. Erittäin.

UteliaisuusPerjantai 22.06.2007 01:21

Pieni kosketus. Oli outo herätä sillä tavoin niin nukkuvassa tilassa. Huomaamaan että outo elämänmuoto oikeasti puhuu samaa kieltä. On helppo olla välittämättä paskaakaan ja uskoa ettei oikeasti menetä mitään. On paljon vaikeampaa haluta jotain ja saada se, kuin pyrkiä olemaan menettämättä sitä, mikä ei oikeastaan olekaan menetettävissä, eli oma rauhaisa yksinäisyytensä.

On tilanteita joissa toivoisi osaavansa puhua samaa kieltä. Olla rohkea, vaikkei osaakkaan olla varma. Uskoa vaikkei tiedäkään. Minä olen uskonut, että se mahdollisuuksien ovien käytävä on todella loputon. Että minä oikeasti voin vain valita oven, josta kulkea, kun katson ajan kypsäksi. Tämä siis siitä huolimatta, että olen pitänyt sellaista ajatusmaailmaa idioottien palvomana. Jokainen suljettu ovi on yksi vähemmän. On eri asia avata ne ja huomata että on väärässä, mutta ettei avaakaan sitä lainkaan koska pelkää löytää sieltä sisältä joko jotain miellyttävää tai vähemmän miellyttävää. Pelkään että yksi ovi on taas sulkeutunut.

Ehkä löydän sinne takaisin. Jos lakkaan olemasta idiootti.